HvidevareButikken.dk

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Absolut billigste pris på produktet. Men firmaet bør øve sig mere i at overholde leveringsfrister, samt være betydelige mere præscis i det konkrete leveringstidspunkt. Ingen kan bruge en besked, der h... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Havde i første omgang bestilt en opvaskemaskine fra Bosch, men den kunne ikke leveres inden for den angivne leveringstid. Blev så tilbudt at ændre bestillingen til en magen model fra Siemens som blev... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har flere gange handlet hos Hvidevarebutikken.dk og hver gang har været fuldt tilfredsstillende. Har netop fået leveret en ny Bosch vaskemaskine. Maskinen ankom på den dag jeg havde val... See more

Rated 4 out of 5 stars

Modtaget ordren tilfredsstillende Havde dog bestilt; Ring 1/2 time før leveringstidspunkt Må afleveres / sættes af på adressen uden at der er nogen hjemme. Ingen opkald fra chauffør... See more

1. Appliance Store

Information provided by various external sources

Din tilfredshed er vores succes. Med høj ekspertise og faglig grundighed samt den bedste kundeservice sikrer HvidevareButikken.dk's medarbejdere, dig en optimal oplevelse når du handler hvidevarer. Vores netbutik er under løbende kontrol, hvilket er din garanti for en seriøs og sikker handel på nettet. Hos HvidevareButikken.dk finder du udelukkende kvalitetsvarer fra kendte leverandører og vi giver dig 14 dages fuld returret på alle produkter i shoppen. Vores professionelle og venlige chauffører, leverer dagligt hårde hvidevarer i hele Danmark. Ønsker du dine nye hvidevarer installeret, klarer vi også det. Når produktet er installeret, klargjort og afprøvet, giver vi dig en grundig instruktion i brugen og vedligeholdelse, så du har glæde af produktet i mange år. De medarbejder du møder hos HvidevareButikken.dk, har hver især en årelang erfaring med salg af hårde hvidevarer og du kan trygt lade os vejlede og rådgive dig, inden du tager dit valg. Vi glæder os til at betjene dig.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig til grin...

Har skrevet til Hvidevarebutikken 2 gange i forbindelse med et køb af en opvaskemaskine - har intet hørt fra dem. Der er intet telefonnummer - man kan kun kontakte deres kundeservice via mail/webformular.

DÅRLIG service. Vil aldrig handle dér og vil aldrig anbefale andre at gøre det.

August 19, 2013
Rated 5 out of 5 stars

God service og vaskemaskinen leveret som aftalt

Har netop fået leveret en ny Bosch vaskemaskine. Maskinen ankom på den dag jeg havde valgt under min bestilling og chaufføren ringede som aftalt en halv time før ankomst, så jeg kunne nå hjem og tage imod.

Jeg havde efterfølgende et spørgsmål til opsætningen og sendte kundeservice en mail som blev besvaret hurtigt og præcist.

Jeg anbefaler Hvidevarebutikken.dk til alle jeg kender.

Hilsen Peter

January 3, 2013

Middelmådigt

D.10.09.12 bestiller jeg et nyt Bosch køleskab ved hvidevarebutikken.dk, der ifølge aftale skulle leveres d.13.09.12. Der skal være nogen hjemme til at modtage køleskabet, og hvidevarebutikken.dk vil ringe en halv time inden levering.
Kl.12:34 d.13.09.12 modtages jeg en mail, hvor hvidevarebutikken.dk skriver de lige har fået besked fra Bosch at, køleskabet ikke kan leveres da det ikke er på lager, og desværre først kan leveres d.18.09.12. Det burde man kunne informere om senest dagen før, om ikke andet så senest om morgenen, når bilerne læsses eller turene lægges, så behøver man at vente på at varen skal ankomme.
Det må kunne gøres bedre i 2012 !!!!!!.

September 18, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Tvivlsom rådgivning

Jeg bestilte tørretumbleren AEG TN95870, som har vundet en test i Tænk. Fik en mail tilbage fra Hvidevarebutikken om, at tørretumbleren var udsolgt og udgået af produktion, men at jeg kunne købe "efterfølgeren" T75470AH, som endda var billigere (under 100 kr).

Skeptisk var jeg allerede her, for det er jo et klassisk sælgertrick...det viste sig at T75470AH bl.a. bruger mere strøm end den maskine jeg ønsker, og generelt synes jeg ikke der var noget der tydede på at T75470AH faktisk var en efterfølger til TN95870, men snarere en dårligere model, som Hvidevarebutikken tilfældigvis havde på lager.

Jeg sagde pænt nej tak til at købe hvad der for mig lignede et inferiørt produkt og fandt den ønskede tørretumbler hos Wupti til levering dagen efter.

February 10, 2012

Ikke helt perfekt

Der manglede et beslag - men det kom ugen efter, hvilket dog ødelagde min plan for week endens arbejde

June 30, 2011
HvidevareButikken.dk logo

Reply from HvidevareButikken.dk

Hej Erik

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Jeg kan se, at den bestilte emhætte blev leveret til dig, på den aftalte dato og i vores efterfølgende telefonsamtale, virkede du overordnet tilfreds med både bestillings- og leveringsforløbet.

Jeg beklager, at der fra producentens side manglede et monteringsbeslag, men kan forstå at dette beslag efterfølgende er sendt til dig med posten.

Vi er glade for at du valgte HvidevareBbutikken.dk og håber, at se dig igen på et senere tidspunkt.

HvidevareButikken.dk
Søren Jensen
Medejer

Middelmådigt

Tilfredsstillende service mht. til et bestilt køleskab med frys (Electrolux) - og det er vel det vigtigste.
Ved afhentning af mit køleskab spurgte jeg til et Hoover Vinkøleskab, som ikke var i sortimentet. En venlig herre i Helsingør foreslog, at jeg rettede min forespørgsel til Kundeservice. Det gjorde jeg så via mail, men fik aldrig svar. Jeg bestilte i stedet vinkøleskabet hos El-giganten som leverede uden problemer.
Utilstrækkelig kundeservice?

June 10, 2011