Manglende udbetaling af refunderet vare
Har længe forsøgt at få min refundering af en vare udbetalt men uden held. Handlede i marts og sagen er endnu ikke afsluttet.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hej Identita
Jeg har være en trofast kunde hos jer, men da den eneste frisør der kunne klippe mit hår “Struve” rejste, blev jeg så trist, at jeg blev kronraget, og jeg har endnu ikke fundet en erstatning så jeg sætter alt lid til, at hun dukker op igen because she was the only one who coul do it, så jeg håber inderligt hun vil klippe midt hår igen, for det hun gjorde var kærlighed.
Hilse den meget kræsende
Min hustru kom hjem med isbjørnrøv efter en et forsøg på en bundfarve. Og eftersom man ikke kan gå sådan rundt, udbedrede en dygtig frisør familien skaden, så det var tåleligt at se på, et par dage efter. så hun ikke skulle gå rundt med håret indtil vi kunne finde hul i kalenderen til en ny tid. men så bortfalder kompensationen som i øvrigt kun er en udbedring af skaden. så ingen kompensation for at spilde 4 timer i en travl familie... sørgeligt
Varme anbefalinger herfra!! Jeg er blevet klippet og farvet et par gange hos Identita og det har jeg været rigtig glad for! Struve er rigtig dygtig og super sød. Samtidig er de rigtig service minded og tænker meget på os der sidder i frisørstolen.
Jeg kan varmt anbefale at få klippet sit hår her! Jeg har flere gange været klippet her og det har altid været præcis som jeg ønskede! Rikke lytter efter ønsker og får sat dem sammen med virkelighed! Er virkelig glad for resultatet
Jeg skulle for første gang til frisør hos Identita.
Efter en aftale lavet per telefon, stod en smilende Rikke klar, da jeg ankom.
Jeg fik en oplevelse, først en samtale om hvordan jeg kunne tænke mig frisuren, derefter hårvask med hovedbundsmassage, uh det er fantastisk, ren velvære.
Så en klipning der bare sad lige hvor den skulle, under klipningen fik jeg serveret kaffe med lidt sødt til.
Rikke forstod virkelig at gøre oplevelse komplet, roligt tempo, spørgende ind til, om jeg syntes, hun fulgte det, vi havde talt om inden klipningen.
Som afslutning fortalte hun, at jeg så kunne komme ind og lige få rette kanterne, når jeg syntes, de begyndte at blive uens.
Det har jeg benyttet mig af og det var gratis.
Der er en rar/afslappet stemning i salonen
Så jeg har bestilt ny tid her i februar og glæder mig til
en oplevelse mere.
Jeg HADER at få klippet mit hår!! Men Julie gør det til en fornøjelse med sit søde væsen og så er hun knivskarp med saksen. Kan varmt anbefales!
identita er dyr, men det er alle pengene værd. specielt hvis man ikke har været der før, er det godt givet ud af bruge 500 kr, komme ind og få en frisyre der passer til en, og så måske gå et billigere sted næste gang.
jeg var ekstremt tilfreds med min nye stil ihvertfald :)
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.