Indigo2 Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Computer Store

Written by the company

Indigo 2 er specialiseret i musik software. Distributør af EarMaster, Band-in-a-Box, Guitar Pro, PriMus og SmartScore, forhandler af Cubase, Sibelius, Finale og meget andet.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super service - også i en akut situation.
Efter en opdatering til windows 11, skete der bare mærkelige ting
Tæt på en deadline og Sibelius strejker - absolut angstprovokerende.
Heine er bare hurtig på tasterne og klar i sin vejledning.
En af dagligdagens helte :)

September 6, 2025

Imponerende.

Imponerende.
Jeg fik den mest fantastiske service med at få mit
Band in a Box igang igen.

January 15, 2024

Hej Jens
Det er jeg sørme glad for at høre. Tak for de pæne ord.

Fantastisk service

Kan kun anbefales

February 9, 2023

Hej Steen
Mange tak for den gode anmeldelse ifm. køb af musik-computer fra os.

Suveren

Jeg har købt en Olympus LS-P4 lydoptager fra denne forhandler og maskinen var gjort klar og fuldt opdateret da jeg modtog den, som en ekstra og helt gratis service. En meget hjælpsom og troværdig forhandler af primært lyd og musikudstyr!

October 8, 2020

Fantastisk service.

Jeg bar benyttet Indigo2 i adskillige år og er stadig lige så begejstret som første gang, jeg handlede der. 5 stjerner er alt for lidt til Indigo2, men jeg kan desværre ikke give flere! Super vejledning og service, som man kun får af en dedikeret mand bag butikken.

Kan anbefales uden forbehold til alle som har brug for musikudstyr

March 20, 2018

10 stjerner**********

10 stjerner *********
Indigo2? - 5 stjerner er alt for lidt
Hold da op hvilken service. Hurtig levering og man er altid parat til at svare på spørgsmål både før, - ! og ! - efter et køb, og svaret kommer hurtigt :-)
Heine Busk Svendsen er altid parat med venlig, god og faglig hjælp.

En stor tak til Heine og Indigo2 - Butikken er i særklasse**********

September 7, 2017

Service i top klasse!

Jeg har købt flere produkter hos Indigo2 igennem årene. Senest en glimrende computer som, der var en del start vanskeligheder med. Chefen (HS) for Indigo2 besvarede hurtigt alle mine spørgsmål før under og efter købet. HS mødte sågar op på min privat adresse for at løse et problem med den nye computer. Det lykkes i første omgang ikke. Computeren blev taget med og kort tid efter afleveret på min arbejdsplads!. Vi snakker her service i absolut topklasse, som går langt ud over, hvad man kan forvente. Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet. Indigo2 vil stadig være første valg, når der skal købes musik relaterede produkter eller computer fremover.

April 21, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Super service og support.

Jeg har købt en del produkter hos Indigo2. Alt er fulgt op af gode vejledninger, hvis man pludselig står med et problem. Vejledningerne har været tilgængelige ret hurtigt efter problemets opståen, hvilket har stor betydning for mit arbejde. Tak for en service, der efterhånden er en mangelvare i Dk., men ikke i Indigo2. Jeg kan kun anbefale dette seriøse og velfungerende firma!

November 15, 2016

Top betjening og service

Jeg har købt hos Indigo2 indtil flere gange og bedre betjening / service findes simpelthen ikke. Jeg kan kun anbefale at handle der.

February 6, 2015

Reply from Indigo2

Hej Jørgen Roskjær - tak for den fine anmeldelse. Jeg skal prøve at leve op til den.

god support

jeg var på udkig efter et nodeskrivningsprogram og fik en god vejledning ift mit behov og produktet var ovenikøbet billigere end forventet. Seriøs firma med god kundepleje

November 3, 2012

Take a closer look