Dårlig service man selv skal betale for…
Dårlig service man selv skal betale for at returne varerne og især når det koster mere end varen end varen har kostet.
Isabella Smith er kendt for frø, opskrifter, have og boligindretning og du finder inspiration til det hele på hjemmesiden, hvor du også finder gaver og modetøj samt rengøringsmidlet Maison Belle. Isabellas shop har masser af gode tilbud og er nem at handl
Denmark
Jeg købte for 3 dage siden 2 silkedyner som jeg modtog i går - i dag er de så sat længere ned - det er jo hvad der sker. Men da jeg ringer til kundeservice og beder om reduktionen, da jeg jo i princippet bare kan returnere dynerne og købe dem igen, få jeg besked om, at det kan de desværre ikke håndtere. Selvfølgelig kan de det - det var udelukkende et spørgsmål om vilje - eller måske inkompetence, for hende jeg talte med, kunne dårligt slå min ordre op i deres system.
Det bliver ikke til flere handler hos dem for mit vedkommende.
Dejlig hjemmeside med en skøn stil, og god service.
Jeg oplevede LANG leveringstid, hvilket var til stor irritation. Derudover ønskede jeg at returnere nogle af varerne, men Isabella Smith har ikke som de fleste andre online virksomheder en returfragt til nedsat priser. Det punkt gør, at jeg ikke kan finde på at købe ting hos firmaet, som jeg ikke er 100% sikker på. Jeg endte med at måtte betale 110 kr. for at returnere nogle glas til godt 300 kr.
Men ellers en fin butik med fint udvalg - vil blot anbefale dem at få returfragt som gør det nemmere og billigere for kunderne - og gør, at man putter lidt mere i kurven, når man ved, at det er til at komme af med igen uden at sætte alt for mange penge til ved det.
Har købt flere gange hos Isabellasmith og gør det gerne igen. Fine varer og hurtig levering.
Ekspedition og kundeservicen helt i top - samtidig er leveringstiden lynhurtig - men Lad være med at bestille varer til levering - det kan Post Danmark - eller Post Nord, som de vist hedder SLET IKKE klare
Fik alle mine fine ting, dagen efter jeg havde bestilt. Super service, handler meget gerne hos dig igen ;)
Har handlet på Isabella's webshop flere gange og fået ok service. Her til jul har jeg blandt andet købt gavepapir med glimmer - det viste sig at være det værste gang papir jeg nogensinde har købt. Der er glimmer overalt, på gaver, på spisebord, selvom jeg kun nåede at pakke to gaver ind - lige til at smide ud for 150,- kr papir. Og da jeg så skrev at de godt kunne have skrevet, pas på glimmeret falder af eller lignende, har de ikke engang gidet svare mig. Slut med at handle der.
Efter at have handlet med Isabellas i nogle år, må jeg sige, at Deres Varer og service er i absolut top.
Upåklageligt firma, at handle med.
......♥
Jeg købte lidt forskelligt på hjemmesiden som var sat markant ned. Rabatten var helt op til 50% på visse varer og man får meget for pengene på den måde.
Levering skete til tiden og varerne var pakket forsvarligt.
Jeg har handlet med firmaet i mange år og er ALDRIG blevet skuffet. Selvfølgelig har der været fejl i årenes løb, men de er blevet rettet venligt og hurtigt.Hvis en vare har været skadet, bliver den ombyttet hurtigt, gratis og med et smil. Det er nemt at returnere, hvis man ikke bryder sig om varen, når den kommer frem.(Det har jeg kun oplevet 1 gang). Varerne er lækre og spændende, udvalget er stort og men får en mail, når varerne er afsendt. Jeg kan ikke anbefale og rose firmaet nok.
Godt udvalg af forskellige ting og mærker. Kan især anbefale bolig kategorierne, der er masser af lækre ting!
også hendes eget mærke er rigtig godt
Størrelser er angivet i varebeskrivelse og farver på fotos er retvisende.
Når der handles hos Isabella Smith er det altid spændende, at lukke den godt indpakkede pakke op. Lækre, lækre sager --lige fra georginknolde til fine æsker. leveringen er altid hurtig.
Jeg har købt både tøj, julepynt og køkkentilbehør. Det hele var nemt og overskueligt at bestille, og varerne ankom inden for 48 timer fra bestilling - meget fint og påpasseligt pakket, så alt var helt og fint.
Der går altid kun få dage fra bestilling til varer modtages. Og jeg har bestilt mange gange over flere år, og ALTID hurtig levering og fuld tilfredshed med varer!!!!!
God service!