Kajakfreak Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Heute bei Kajak Freak zu Gast gewesen. Wir haben uns Neopren Hosen für mich und für meine Frau gekauft. Wir wurden außerordentlich nett empfangen und fühlten uns gleich sehr wohl. Weiter ging es... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kørte til KajakFreaks butik i Vinderup i dag og fik en fantastisk oplevelse. Super god betjening med stor viden om kajaksport, produkter osv. Fandt og købte de ting jeg havde håbet af finde - og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte i sommers to kajakker med udstyr leveret til min adresse. Hurtig levering og ingen problemer. Her et halvt år efter oplever jeg en mindre defekt, som Kajak Freak hurtigt tager hånd om - en fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedre service skal du lede længe efter. Uanset om du er nybegynder eller er rutineret på vandet, så er der altid hjælp og vejledning at hente hos Kajakfreak. De ved, hvad de taler om, og du kan tr... See more

Company details

1. Sports

Information provided by various external sources

Danmarks fedeste kajakbutik, ligger i det helt rigtige kajakmiljø i vandkanten. Strandvejen 12, Handbjerg v/ Holstebro, 20 16 50 50

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Heute bei Kajak Freak zu Gast gewesen

Wir wurden außerordentlich nett empfangen und fühlten uns gleich sehr wohl.
Weiter ging es mit einer fachkundig und hilfsbereiten Beratung die einfach hervorzuheben ist.
Eine kleine Besichtigung des Betriebes rundete unseren Einkaufserlebnis ab.
Hier ist einfach ein kompetentes Team am Werk, und es ist eine Freude hier einzukaufen.
Wir sehen uns bestimmt im nächsten Jahr wieder, da ich jetzt hier in Dänemark meinen Ansprechpartner rund um Kajak gefunden habe.

September 15, 2025

Ny havkajak

Kørte en tur på 2.30 time til Kajak Freak for at kigge på ny havkajak!

Lige indenfor døren, blev vi taget godt imod af begge Kajak Freaks folk på stedet denne Lørdag. Fik super god service og vejledning inden jeg valgte ny kajak. Hele turen værd - Tak til jer bege to

January 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Da jeg havde købt en Kajak hos kajak…

Da jeg havde købt en Kajak hos kajak freak til afhentning i Handbjerg kørte en kammerat og jeg derop for at hente den og sikke en super god oplevelse. Vi kom 10 min før lukketid og blev mødt af en super imødekommende og smilende sælger “Erik”. Selvom om jeg kun skulle hente kajak’n var vi hele butikken igennem, Erik fortalte med stor faglighed og god humor om de mange spændende ting de havde i butikken. Det endte med at vi var der næsten en time efter lukketid. Vi undskyldte over for Erik, at vi nu havde været skyld i hans overarbejde hvor svaret var at god kundeservice altid var top prioritet hos dem og det må man virkelig sige den var !!! Glæder mig til at besøge jer igen ..5 stjerner for top betjening hele købet igennem og 5 stjerner til Erik for rundturen 😊

June 8, 2023

5 velfortjente stjerner til KajakFreak

Kørte til KajakFreaks butik i Vinderup i dag og fik en fantastisk oplevelse.
Super god betjening med stor viden om kajaksport, produkter osv.
Fandt og købte de ting jeg havde håbet af finde - og endda i virkelig god kvalitet til en fair pris.
Blev vist rundt og så butik, lager, værksted mv., og må bare sige, at kun de færreste vil gå forgæves.
Jeg vender helt sikkert tilbage næste gang, jeg får brug for noget til min fritidsinteresse.

March 18, 2023

Virkelig fin service

Jeg kan varmt anbefale Kajak Freak. Sidste år handlede jeg i deres fysiske butik, hvor jeg fik en rigtig fin vejledning. Senest har jeg handlet på web shoppen, hvor jeg lavede et fejlkøb (min fejl), og her fik jeg rigtig fin og hurtig hjælp, og pengene kom hurtigt retur.
Jeg handler gerne hos Kajak Freak igen.

March 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vandtæt mobilholder, der ikke var vandtæt...

Jeg købte tilbage i maj et en vandtæt mobilholder, så jeg kunne tage min telefon med på vandet, når jeg ror kajak. Den viste sig meget tydeligt IKKE at være vandtæt i forbindelse med en kæntringsprøve. Det kostede mig en smartphone, og jeg var allerhøjest i vand i 2 minutter. Det er ret ringe at sælge varer af så dårlig kvalitet - særligt når det ender med at koste 4000 kr. for kunden i den anden ende...

September 4, 2021

Hej Michelle
Din stjerne her på Trustpilot er på alle måder ærgerlig. Både når det kommer til din oplevelse, men også at du ikke først henvender dig til os i butikken eller via mail, så vi har en dialog om produktet. Vi får ganske enkelt ikke mulighed for at hverken imødekomme dig eller spørge ind til forløbet i forhold til din kæntringsprøve. Hvis det havde været den tilgang du havde taget, kunne vi have været givet dig en forklaring på, hvorfor din mobilpose måske ikke har kunnet holde til din prøve. Der kan desværre ske en perforering af poserne, hvis der eksempelvis er en smule luft i den og der klemmes på posen under tumult, som der kan være under redningsøvelser - eksempelvis, hvis den ligger i vesten og du skal trække sig selv op på dækket af kajakken - her kan den komme i klemme og så vil den flække.
Det kan den - uanset kvalitet - desværre ikke holde til. Hvis du havde henvendt dig inden eller læst produktbeskrivelsen, så var du orienteret om dette inden du gik på vandet. En pose med luft der udsættes for tryk vil på et givent tidspunkt eftergive for presset - og det er ret sikkert det der er sket i dette tilfælde.
Det kan ikke siges ofte nok, at det er vigtigt at kende produkternes begrænsning. Fordi et produkt er vandtæt betyder det desværre ikke, at det er vandtæt uanset hvad det udsættes for at tryk eller tumult. Vi kunne godt ønske, at grej og gear til vandsport kunne holde til alt - det gør det desværre bare ikke. Der er begrænsning på. Jeg beklager din oplevelse - og jeg er rigtig ked af, at du ikke valgte at henvende dig til os før du valgte at hoppe på Trustpilot - så havde vi måske fundet en løsning. // Kajak Freak

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt service og hurtig levering

De ved, hvad de taler om, og du kan trygt handle her.
Hvis der skulle opstå en fejl fra butikkens side, så er de lynhurtige til at løse det på bedste vis - og det er vigtigt, hvis man lige står og skal afsted på tur og mangler det sidste gear.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Kajakfreak - men pas på, hvis du ikke allerede tilbringer alt din sparsomme fritid på vandet, så kunne du komme til det efter et besøg hos Kajakfreak :D

July 25, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Købte en hat, til stor fortrydelse

Købte en hat i str. L - blev ringet op at den havde de sørme ikke på lager men jeg kunne få en str. M som var passende i størrelse til voksen. Måske. Men det var så ikke tilfældet. Min søn på 10 år kan ikke passe den. Nå, men så retur med den. Men nej det vil de da ikke have så afviser vi da pakken. Så sender men en mail til dem den afvises også. Så nu synes jeg deres opførelse kræver en besked på trustpilot.
Forvent de ønsker jeres penge men intet signal når varen skal retur.
Så om de vil modtage en pakke indenfor de lovmæssige krav tyder det ikke på så det kræver nok en stævning for de vil høre på en kunde der vil returnere en vare!
PAS PÅ MED AT KØBE VARER HER!!!!

Tilføjelse efter svar fra Kajakfreak!
Offentliggør en mail sendt til kunden. UACCEPTABELT!!
Nedgør kunden til at de er snotdumme og ikke kan finde ud af at sende en pakke. At kajakfreak ikke kan modtage med aflevering af Dao - dog har Kajakfreak modtaget en mail om at de har modtaget en pakke, men ingen besked til kunden - men andre kan godt - er kajakfreaks problem og ikke kundens.
Kajak freak vil kun modtage en pakke med postnord burde de notere på deres hjemmeside!!!!

Med denne behandling er jeg da nok blevet helt sikker på at jeg klart vil anbefale enhver at holde sig langt væk fra Kajakfreak da deres syn på kunderne er at de er snot dumme.

Ydermere at I offentliggør en svarmail på trustpilot. Helt uhørt!!!

Pakken blev sendt med omdeling og Kajakfreak fik yderligere en mail om at pakken var forsøgt leveret direktør fra DAO da jeg kontaktede Kajakfreak igen kunne de sørme se at pakken var i en pakkeshop uden jeg oplyste noget.
SÅ IGEN DEN SAMME BESKED FRA KAJAKFREAK - snot dumme kunde du skal forstå at en pakke skal sendes med omdeling.
PAKKEN BLEV SENDT MED OMDELING!!!
Kajakfreak modtager kun med PostNord!!
Hvis de ønsker at modtage en pakke??

En refundering af at sende en pakke retur som Kajakfreak mente passede i størrelse som absolut ikke var tilfældet. Det er ikke sket for Kajakfreak!!

July 15, 2021

Reply from Kajakfreak

Hej Lars - Jeg beklager, at du ser situationen på denne måde. Det er sådan at vi på alle vores platforme informerer om, at vi ikke afhenter pakker i pakkeshops. Det er der vist ikke mange webshops, der gør. Samtidig oplyser vi meget tydeligt både under vores returinformationer OG under vores handelsbetingelser , som du accepterer ved køb, at det ikke er hensigtsmæssigt at sende retur via DAO. Det står ligeledes flere gange på vores returblanket. Dao leverer pakker om natten og idet pakker til virksomheder må ikke afleveres på udearealer, vil de oftest blive placeret i pakkeshops. Derfor er det ikke hensigtsmæssigt at anvende DAO som returforsendelse til webshops. Vi kan desværre ikke gøre meget andet end at fremhæve og oplyse alt hvad vi kan - præcis som vi gør og håbe på at i som kunder vil læse de informationer, der lægges ud til jer, INDEN i foretager returnering, så der ikke sker ærgrelser som denne. Derudover er jeg nødt til at understrege, at forsendelser frem mod de lander hos vores butik altid vil være eget ansvar - og at det derfor netop ER SÅ VIGTIGT at få læst returpolitikken inden man sender. Angående hatten, så fik du tilbuddet om en anden størrelse - det var helt okay at sige nej - og så havde vi blot annulleret din ordre eller tilbudt og at sende en hat i den størrelse, som du havde bestilt, når vi igen har den på lager. Jeg har sendt dig en returlabel uden beregning så vi sikrer, at din forsendelse når frem uden flere forhindringer denne gang - med PostNord og jeg kan se, at den bør lande hos os i dag. Så snart den når frem håndterer vi naturligvis din returnering. Det kan ikke understreges nok, at det er vigtigt at læse information om returpolitik hos den webshop man bestiller hos, såfremt man ønsker at bytte eller returnere - så går det hele lettere. De informationer er der KUN for at lette processen - for os alle. Vi kan desværre ikke se, hvordan vi kan forhindre forsendelser med DAO og til pakkeshops, hvis ikke man sætter sig ind i returpolitik og procedure eller vores informationer herom læses før afsendelse. Har du input herom tager vi meget gerne imod. // Pia, Kajak Freak
*****

Kære Lars - Lørdag, 24.07.2021 - Svar til redigeret anmeldelse
Selvfølgelig er vi nødt til at give dig en respons her på Trustpilot - Det må du må forvente, at få, når du lægger en anmeldelse op, hvis en side som Trustpilot, skal være fair. Der er altid din side af oplevelsen - og der er vores. Uanset hvordan dette vendes - så er det dit ansvar at sende pakken retur efter gældende returpolitik, som du har accepteret ved køb - og vi kan desværre ikke gøre andet end at skrive højt og tydeligt, at vi hverken anbefaler forsendelse med DAO (vi modtager naturligvis forsendelser med alle andre fragtselskaber, som sender pakker inden for åbningstiden, så pakker når forsvarligt frem) - vi kan ikke forhindre det - og vi kan oplyse, at vi ikke afhenter paller i palleshops. Idet du har valgt DAO - og de lægger pakken i en pakkeshop - fordi de ikke må aflevere til erhverv om natten - det må desuden stå i deres generelle betingelser, som du sikkert har accepteret hos dem - og det er således en sag mellem dig og dem - det er således ikke vores opgave at gøre dig opmærksom på, hvor din pakke befinder sig - du har som nævnt selv ansvar for den. Jeg vil igen samtidig benytte lejligheden til at understrege, at vi ikke anser vores kunder for snotdumme, som du så meget lidt pænt betegner det - vi vil meget gerne vejlede og oplyse, men det kræver, at man sætter sig ind i returpolitikken - og at webshops ikke afhenter pakker hos pakkeshops er en helt almindelig standardbetingelse. Jeg kan kun beklage, at vi ikke når frem mod en fælles forståelse trods du fik en returlabel uden beregning og vi på alle måder har forsøgt at nå dig i denne sag og forklare dig sammenhængen i, hvorfor tingene er som de er. Jeg kan kun opfordre til at sende med omdeling, når man returnerer varer til en webshop - for det vil du kunne læse i de fleste betingelser for returnering og bytte når du køber online. Hvis det er det, du har gjort vil jeg opfordre dig til at tage kontakt til DAO og få en forklaring - det er dem, der har håndteret din forsendelse. Jeg kan igen her oplyse, at vi naturligvis modtager pakker fra adskillige andre fragtselskaber - men blot fraråder DAO, blandt andet fordi de leverer om natten eller til pakkeshops. Jeg beklager vi desværre ikke kommer hinanden nærmere i denne sag. Ha en dejlig weekend. // Pia, Kajak Freak

Meget tilfreds 😀

Meget tilfreds 😀
Fik utrolig god telefonisk vejledning i køb af paddleboard af Pia. Vi fik en længere snak, og hun lyttede virkelig tålmodigt efter, hvad mine behov og ønsker var.
Købte Arrow2 og modtog det hurtigt.
Kom afsted på ferie - desværre uden at tjekke indholdet, og det viste sig der manglede en padel, selvom det ellers stod i beskrivelsen at den var inklusiv (kan se det er ændret nu).
Jeg blev selvfølgelig MEGA ærgerlig da jeg ville ud og sejle lørdag i helt perfekt SUP-vejr, og opdagede at der ingen padel var. Jeg ringede straks mandag morgen og blev lovet at en padle fluks ville blive sendt afsted til mit feriested, og tirsdag formiddag kunne jeg hente den i nærheden, inklusiv 2 brillesnore som ‘kompensation’.
Nu var solen imidlertid væk, og der var kommet godt med bølger på vandet. Men det skulle da prøves alligevel, og jeg er GLAD, for det passer helt perfekt til mig.
Så alt i alt tak for god og kompetent betjening.

June 29, 2021

Reply from Kajakfreak

Kære Trine - Tak for de flotte stjerner. De betyder ALT for os. For de angiver, at du har haft en god oplevelse hos os - og det er jo absolut vores højeste prioritering. Vi var jo selv af den opfattelse, at paddle medfulgte, for det var den pakke vi havde købt, så vi blev også klogere i processen. Tak for din forståelse og tålmodighed. Jeg ønsker dig den bedste ferie - og hvor var det godt at du valgte DET paddleboard, når nu det viste sig at passe så godt. Ud fra din beskrivelse lød det også som det næste skridt for dig. Må du og din familie få den bedste sommer - og så meget vandtid som muligt. Jeg håber, du får tid og mulighed for at kigge forbi os en dag. // Pia, Kajak Freak

Super service!

Jeg lagde en ordre hos kajakfreak.dk og ca. 10 min senere var der en meget venlig kvinde der ringede til mig og spurgte om det kunne være rigtigt at jeg havde valgt click & collect på deres website, hun syntes at det var lidt pudsigt da jeg bor i Nordsjælland og kajakfreak ligger i Holstebro. Det kunne jeg jo kun give hende ret i da det helt klart var en fejl fra min side, så super dejligt at hun lige havde tid og overskud til at ringe og få redt det ud!

May 27, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fine priser og lynhurtig levering

May 7, 2021

Reply from Kajakfreak

Hej Mikkel - Tak for den flotte tilbagemelding og de mange stjerner! Dem er vi meget glade for du tog dig tid til at uddele! Jeg håber, du en dag kigger forbi butikken - så har vi kaffe på kanden og giver gerne en tur i vores testpool. // Pia, Kajak Freak

Rated 5 out of 5 stars

God vejledning til en nybegynder

Som nybegynder i kajakroning fik jeg den glimmerende betjening af Erik, og forlod forretning med komplet udstyr til mit kommende kanin-kursus. Det bliver ikke sidste gang jeg tager turen fra Viborg til Vinderup.

May 6, 2021

Reply from Kajakfreak

Hej Flemming - Tak for din tilbagemelding og de flotte stjerner. Dem har jeg fluks videregivet til Erik. Han blev glad for at høre, at du har været tilfreds med vejledningen. Du er meget velkommen forbi en anden gang. God fornøjelse med kanin-kurset - jeg håber, du nu er klædt godt på. Vi ses! // Pia, Kajak Freak

Rated 5 out of 5 stars

God pris med en hurtig levering

Konkurrencedygtig pris på varen
+ hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds!

July 22, 2020

Reply from Kajakfreak

Hej Michael - Tak for den flotte tilbagemelding! Den betyder mere end du aner! Vi ses i butikken // Pia, Kajak Freak

Take a closer look