kerychip.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtigt service. God vejledning. Bestilte lidt sent men alligevel havde vi varen dagen efter samt var der tid til at vejlede om produktet og fortælle lidt om det. Hurtig service og 👍🏻👍... See more

Rated 4 out of 5 stars

Har bestilt et solcelle anlæg fra dem sidste år. Dog ser siden lidt trist ud, derfor ikke 5 ud af 5. Men fik et godt tilbud, og alt fungere bare. Servicen var i top, og der har ingen probl... See more

Rated 4 out of 5 stars

Kerychip leverer altid det jeg bestiller, hvis der er uoverstemmelse giver det altid bedsked. Jeg er ikke blevet skuffet endnu.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte d. 7/7-2015 en Victron BlueSolar laderegulator MPPT 75/15 12/24 Volt ( maks 75V, 15A) hos KeryChip. 20 timer senere kommer posten med en pakke, som er forsvarligt pakket ind.... See more

1. Solar Energy Equipment Supplier

Information provided by various external sources

Har du som kunde, ris eller ros eller andre indvendinger er du velkommen til at henvende dig direkte til os via telefon eller e-mail

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super hurtigt service

Super hurtigt service. God vejledning.

Hurtig service og 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 herfra....

December 9, 2017

Superfirma.

Burde egentlig kun have 4 stjerner på grund af elendig hjemmeside. Når det sagt, så er det en super webshob. Gode priser, super service. Også efter købet. Kan bestemt anbefales.

July 22, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Trods alt min første anmeldelse af firmaet vil jeg dog sige at jeg var lidt hurtig til at fordømme dem. Efterfølgende har der kun Været god service fra deres side har dog returneret varen men 5 stjerner skal de have for at Være servicemindet og hurtig til at returnere købssummen har købt andre ting der og er fuldt tilfreds.
Ingen tvivl når mit nye kolonihave hus er færdigt er det helt sikkert der jeg køber mit nye solcelle anlæg.

December 18, 2015
kerychip.dk logo

Reply from kerychip.dk

Du har købt et hybrid solcelleanlæg (solcelle og vindmølle med batteri)
Den kan levere strøm til: "10 lamper a 5 watt + 30'' TV, bærbar PC i 4-5 timer/dag, mobiloplader " beregnet ud fra en gennemsnitlig vind og solforhold i Danmark i løbet af hele året. Vi kan ikke garantere at vinden blæser og at solen skinner hele tiden i løbet af året, det sted anlægget er monteret, så at du skal få strøm nok til de overnævnte apparaters, lampers strømforbrug.
Hvis batteriet er blevet afladt total i en periode, skal man vente til den bliver igen ladet op: 3-4 dage med blæst eller op til en 1 uge med fuld solskin (man skal ikke bruge strøm fra anlægget i denne periode).
Vi kan tilbyde gratis, at tjekke, teste, måle installationen/anlægget der hvor den er monteret i Næstved.
Ring eller email om hvornår det vil passe dig bedst at vi kommer.

Dejlig hurtig levering

20 timer senere kommer posten med en pakke, som er forsvarligt pakket ind.

Det er hvad jeg kalder hurtig og god service.

Anbefaling herfra.

July 9, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Har handlet hos kerychip nogle gange. Alting kører lige efter bogen. Har indtil nu kun oplevet at de holder det de lover

April 12, 2015

Super service simpelthen

Jeg købte et sol anlæg for flere år siden. (12V)
Får stadig den samme gode service, når der er gået noget i stykker. Eller retter når jeg har lavet noget om.
Det er lidt dyrt, men det virker.

December 1, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Tingesten kom dagen efter!

Har kun handlet der en enkelt gang, men det bestilte panel kom dagen efter!

De har åbenbart også en fysisk butik, skulle man tilfældigvis befinde sig omkring Viborg. Derved kan portoen spares.

May 16, 2013
Rated 4 out of 5 stars

hurtig levering og god behandling

Jeg syntes det er et godt sted at købe lys for det er billigt og det kommer hurtigt hjem. Men vis man skal sætte en finger på noget, så er det at det er lidt dyrt at få det sendt og at de ikke bruger de samme stik vær gang ;-)

May 2, 2013

ekspedition

Jeg er ikke blevet skuffet endnu.

May 2, 2013
Rated 5 out of 5 stars

ren luft - brug vindens kraft

Kunne tænkes, at man annoncerer mere om små vindmøller i Grønland. Kan måske finde en, der kunne være forhandler for små vindmøller i Grønland.
Er nemt at handle med kerychip via E-handel. Ingen irritations oplevelser fra min side.

May 1, 2013

Uovertruffen hjælpsomhed

Det er ikke altid lige nemt at vide hvilke komponenter der passer bedst sammen men hos KeryChip bliver du ikke ladt i stikken. Varerne kommer hurtigt og priserne på solcellerne er fornuftige.

September 3, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og super service.

Købte solcelleanlæg hos kerychip.dk. Bestillingen var klar til afhentning allerede samme dag, som jeg købte det. Yderligere bestillinger er blevet leveret dagen efter. Ved solcelleanlægget fik jeg dog ikke de monteringsbeslag med, som jeg ellers havde betalt for. Jeg fik dog pengene tilbage, så snart jeg gjorde dem opmærksom på problemet.

Jeg fik siden hen et lille problem med anlægget, som jeg dog fik god hjælp til at løse over telefonen. Siden da har anlægget fungeret helt perfekt, og deres priser lægger umiddelbart et godt stykke under tilsvarende udbydere af solcelleanlæg.

Kan kun varmt anbefale at handle med kerychip.

August 18, 2011

Take a closer look