See what reviewers are saying
Super produkt men en rigtig dårlig oplevelse med leveringen. Betalte 49 kr for at få pakken leveret til hjemme adressen. Jeg har flex og derfor skal pakken leveres på det valgte sted. Men je... See more
Information provided by various external sources
Hos kidzshop.dk kan du bl.a. finde babytøj & børnetøj fra Villervalla, Karl-a, Design Heroes, Retour denim de luxe. Babytøj & Børnetøj i lækre bløde kvaliteter og glade farver til alderen 0 - 14 år.
No history of asking for reviews
Jeg bestilte en lampe d
Jeg bestilte en lampe d. 3 juli. Jeg har intet hørt fra dem angående levering. Jeg har gentagende gange rykket dem og sendt samtlige mails og bliver blot ignoreret. Ekstrem dårlig service og kan bestemt ikke anbefale dem til andre!
blandet oplevelse.
Super produkt men en rigtig dårlig oplevelse med leveringen.
Men jeg får en besked fra post nord at pakken er klar til udlevering på et lokalt pakkeudlevetingssted. Det er meget uheldigt og håber at i fremadrettet vil overveje at benytte andre firmaer end post nord.
Men jeres produkter er rigtig gode.
Meget tilfreds kunde
Meget tilfreds kunde, rigtig godt tilbud på den vare jeg købte og varen lever 100% op til forventningerne, 4 dages leveringstid. Det syntes jeg nu er helt okay.
Shopper helt sikkert på denne hjemmeside igen.
Udover det sædvanlig GOD service.
Jeg er blæst helt bagover en fantastisk kundeservice Peter har givet!
Købte en flyverdragt i januar 2016, som kun blev brugt 1 dag på skiferien. Den blev hængt i skabet, til lillebror kunne passe den. Helt fin og fuldstændig som ny. Først 1,5 år senere i Nov 2017, tager lillebror den i brug, i Nov 2017. Desværre mister lynlåsen en 'tand' her i januar 2018. Jeg skriver pænt til kidzshop og forklarer situationen. Peter sender reklamationen videre til leverandør, som svarer at reklamationsfristen på 2 år er udløbet. Øv. Men Peter tilbyder at jeg kan få en helt ny flyverdragt, dog i andet mærke, helt UDEN beregning. Han får den ødelagte retur og vil gå videre til leverandøren..
Jeg er ovenud taknemmelig og synes virkelig det er FANTASTISK service.
TAK ;-)
Lidt langsom levering, men er tilfreds
Bestilte fra flere hjemmesider samme dag. De fleste ting kom 2 dage senere, dog var kidzshop 4-5 dage om at levere
Næsten Tilfreds
Jeg synes det er træls at man ik får tilsendt et track and trace nr så man kan følge pakken. Men ellers ik noget at komme efter god og hurtig handel og levering
Walk the extra mile
Vi handler ofte ved Kidzshop og har kun haft gode oplevelser med dem. Der er altid hurtig ekspedition og venlig service. Idag toppede de dog enhver købsoplevelse. Jeg bestilte igår aftes en større sending børnetøj. Kl. 19 her til aften bankede det pludselig på døren - og der stod en mand fra Kidzshop med mine varer. Han skulle alligevel lige forbi for at hente sin datter i nærheden, smilede han. Se DET er god service! 5 stjerner til Kidzshop fra mig!
Ikke en finger at sætte på det
Fik købt et sæt nattøj på udsalg, som var rigtig fint og kom allerede næste dag.
Ingen slinger i valsen, meget fornemt
Købte tøj til min børn, fik det tilsendt meget hurtigt. Noget kunne bruges andet kunne ikke, sendte det retur samme dag, og vupti 2 dage senere er sagen ekspederet. Andet tøj + penge retur på min konto. Meget meget fornemt.
Lille minus deres hjemmeside er ikke særlig bruger venlig, så tålmodighed og du vil få en god oplevelse.
Som det skal være
Handel og forsendelse kørte perfekt. Ingen behov for kontakt eller returret, så kun handel ratet - men den kan kun anbefales.
Fantastisk service og de lækreste varer
Jeg er vild med kidzshop! For det første har de Danmarks største udvalg af Villervalla, som er et af mine yndlingsmærker, og for det andet får man altid god service. De leverer virkelig hurtigt, og de er hurtige til at svare og hjælpe i deres kundeservice. Jeg bestilte varer i går, men efter afgivet bestilling, fandt jeg ud af, jeg havde glemt noget. Skrev til dem og spurgte om jeg kunne nå at få det med, og det var intet problem. Har flere eksempler, som jeg ikke vil kede jer med, men blot give min varmeste anbefaling.
Hvis jeg skulle komme med et lille minus, så er det, at deres hjemmeside ikke kører helt glat. Mangler lidt nogle flere kategorier at søge under, og så er den kodet dårligt, så den har svært ved at komme rundt på siderne nogle gange, hvilket er lidt irriterende.
Havde anbefalet siden til een i min mødregruppe, som også havde fundet nogle gode ting, men hun havde opgivet at bestille, da hjemmesiden lavede for meget bøvl, og det er jo super ærgerligt!
Dette er dog ikke nok til at kunne trække en stjerne fra min bedømmelse, men mere en opfordring til kidzshop til at få det fikset :)
Tilfreds!
Købte bl.a. bukser, som vi havde efter 2 dage fra bestilling. Intet er udsætte på handlen. Handler der gerne igen.
Hurtig og gratis levering ved køb for over 500 kr.
Jeg fik meget hurtigt tilsendt de to par Bundgaard sko, jeg havde bestilt, og så var der en rar overraskelse i form af et smykke til min datter, som gratis fulgte med skoene.
Jeg havde en god oplevelse af at handle hos Kidzshop, og jeg handler der meget gerne igen.
Det er også skønt, at varerne kan leveres med GLS pakkeshop, så man selv kan bestemme, hvornår man kan modtage sine varer. Og så har Kidzshop oveni købet den super gode service, at man får leveret sine varer fragtfrit, hvis man handler hos dem for over 500 kr.
Helt perfekt
Har handlet mange gange. Altid levering efter 2 dage. Kundeservice helt i top. Blev kontaktet, da et bestilt produkt ikke var på lager og fik virkelig god service. Tøjet er bedre kvalitet og lidt dyrere en hvad man kan finde i discount butikker men holder absolut bedre (feks. trykknapper, stof slidstyrke og farve)
Havde fået en vare med en fejl, men den blev nemt ombyttet.
Super oplevelse
Jeg har købt børnetøj på udsalg hos Kidzshop, og alt var bare i orden!. God pris, hurtig levering - og en lille snack til den lille i pakken :))
Alt i orden
Hurtig bestilling og hurtig forsendelse. Alt gik glat - Rigtig fin service!
Godt tilfreds!
Jeg er rigtig godt tilfreds med den service jeg har modtaget fra Kidzshop. Jeg købte en del ting på udsalg, og det viste sig, at en af tingene var udgået. Jeg blev straks kontaktet, og de foreslog et alternativ. Tøjet blev også leveret hurtigt. Rigtig fin service.
Super!
Meget hurtig levering, lækkert kvalitetstøj (Villervalla) på udsalg!