Ik afbestil ved Mia !!!! Vi havde bestilt pladser, 3 uger i forvejen. Vi får afbud, på nogle af pladserne, og ringer i forvejen ind, for at afbestille dem. Vi dobbelt tjekker en ekstra gan... See more
See what reviewers are saying
Min kone og mig var i dag kl 16.00 inde og se Odysseen. Sikke en flot film - men et støjhelvede af rang. Lyden var så vanvittig høj, at vi flere gange snakkede om at forlade salen inden filmen va... See more
Fantastisk biograf med meget luksuriøse sæder og stort udvalg af diverse nydelsesmidler til biografmørket. Pigen som primært stod ved kassen d. 11/2 op til kl. 21 forestillingen skulle måske overveje... See more
No history of asking for reviews
Ik afbestil ved Mia !!!!
Ik afbestil ved Mia !!!!
Vi havde bestilt pladser, 3 uger i forvejen.
Vi får afbud, på nogle af pladserne, og ringer i forvejen ind, for at afbestille dem. Vi dobbelt tjekker en ekstra gang, at hun ikke sletter de forkerte pladser! Da vi er mange afsted, som skal sidde sammen, og man ikke kan booke mere end 6 ad gangen.
Vi kommer så ned i biografen, og så har hun slettet de forkerte billetter.
Det resulterede i, at vi sad helt alene, væk fra vores familie. God service!
Vi snakkede med Mia/Mie
Lydniveauet gør ondt i sal 1
Enig i at lydniveauet er ødelæggende for filmoplevelsen. Vi har set film to gange i sal 1. Til Odysseus tænkte vi faktisk på at tage ørepropper med. Men glemte. Min mand hentede toiletpapir til ørene. Det tager simpelthen oplevelse fra filmen. Sundt kan det sgu heller ikke være
Støjhelvede
Min kone og mig var i dag kl 16.00 inde og se Odysseen.
Sikke en flot film - men et støjhelvede af rang.
Lyden var så vanvittig høj, at vi flere gange snakkede om at forlade salen inden filmen var slut.
Man betaler for et par dyre billetter, og så risikerer man høreskade.
Det er nu slut for os at besøge biografen i Borgen/Sønderborg
Gavekort afvist selvom Kinoramas navn stod på
Vi holder normalt meget af at gå i biografen - både i Sønderborg og Aabenraa. Men vi havde en lidt skuffende oplevelse forleden, der betyder at vi reelt har tabt 349kr- værdien af et afvist gyldigt gavekort.
Vi havde glædet os til en tur i biografen i Aabenraa, og bruge gavekortet fra vores børn på 349kr (til at se Disclosure Day), som dækkede to billetter , popcorn og sodavand.
Troede vi!
Men da vi skulle betale, nægtede de at modtage gavekortet ved at henvise til, at “stregkoden ikke virkede” og at de ikke modtog gavekortet fra Nordisk Film ( der var ikke noget fysisk galt med gavekortet og kvitteringen var hæftet på). Det virkede som om biografen bare havde meldt sig ud af ordningen uden omtanke for kunderne.
I stedet blev vi bedt om at betale i alt 394kr. Altså ca 45kr mere end hvis de havde taget imod gavekortet.
Bag på kortet stod der, at gavekortet kunne bruges til Aabenraa biografen. Selvom ekspedienten var meget venlig og professionel, kunne hun ikke forhindre den noget underlige oplevelse: At få gavekortet afvist selv om alle vilkår var opfyldt. Der opstod forvirring og skuffelse pga det underlige i situationen, som biografen satte os i.
Vi valgte at betale, men under protest.
Derefter fik vi at vide, at vi skulle gå til SuperBrugsen i Rødekro hvor gavekortet var købt. For at få returneret gavekortet, som der ikke var noget i vejen med! De refunderende ikke pengene. Og vi gad ikke mere bøvl med at få pengene for kortet. Derfor er denne anmeldelse desværre nødvendig. Vi håber dermed at kunne forhindre at andre i lign. Situation oplever det samme.
Vi er kede af denne oplevelse, da den dels ødelagde noget af glæden ved børnenes gave til os ( helt uforskyldt for dem) dels skabte mistillid til gavekort generelt, som vi bruger meget i familien på mærkedage. Og så står vi jo også med et ubrugeligt gavekort.
Gavekortet var udstedt af Nordisk Film: “ En tur i biografen for 2- biobilletter og gufbilletter” og købt i januar 2026. Aabenraa biografen var nævnt blandt navnene bag på gavekortet.
Vi står tilbage med en oplevelse af, at Kinorama ikke står ved sin forpligtelse til stor skuffelse for os og et skår i glæden ved at kunne bruge gaven fra vores børn.
Og nu står vi så også med et gavekort på 349kr som er ubrugeligt.
Dette beløb så vi gerne, at biografen refunderer til os.
Meget dårlig oplevelse.
Meget dårlig oplevelse.
Jeg havde et gavekort på 180 kr., men blev alligevel bedt om at betale 30 kr. ekstra. Endnu værre var det, at jeg slet ikke modtog de popcorn og den sodavand, som jeg havde betalt for. Jeg blev efterfølgende nødt til selv at betale for at få de varer, jeg allerede burde have fået.
Det er fuldstændig uacceptabelt at tage imod betaling for varer, som kunden ikke modtager. Jeg forventer naturligvis at få refunderet de penge, jeg har betalt for popcorn og sodavand, da jeg aldrig fik dem udleveret.
Jeg føler mig snydt som kunde, og oplevelsen har efterladt et meget dårligt indtryk. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet, hvis dette er den måde, man behandler betalende kunder på.
fremragende oplevelse
fremragende oplevelse. Mads Svane gav en lille tur midt film, og det var så lækker :) vil give flere stjerner hvis jeg kunne.
Vi var heldige at have fribilletter til…
Vi var heldige at have fribilletter til filmen Marty Supreme og tog fra Aabenraa til Sønderborg for at se filmen. Da vi ankommer til Kinorama siger manden at fribilletterne ikke kan anvendes, fordi de ikke vil lade os se filmen uden at nogen andre betaler for mindst to billetter til filmen…..
Det er sgu kundeservice på absolut bundniveau, da denne “interne” regel ikke står beskrevet noget som helst sted. Fremover vælger vi at køre til Haderslev eller Kolding hvor vi altid har oplevet god jysk kundeservice og aldrig har haft problemer med fribilletter.
Ubehagelig
Anmeldelse af oplevelse i kinorama Sønderborg
Jeg vil gerne dele en ubehagelig oplevelse, jeg havde i jeres butik for nylig.
Da mit barn ved en fejl kom til at tabe en smule bland-selv-slik på gulvet, reagerede en af jeres medarbejdere på en meget upassende måde. I stedet for at håndtere situationen roligt, sagde medarbejderen højt og irriteret: "Derfor må børn ikke selv fylde slik op!"
Det gjorde både mit barn og mig meget utilpas, især fordi der ingen steder står, at børn ikke må tage slik selv. Situationen kunne let være løst med et smil og en venlig bemærkning – uheld kan jo ske, især når det drejer sig om børn.
Jeg håber, I vil tage denne feedback seriøst og eventuelt minde jeres personale om vigtigheden af at tale respektfuldt til kunder – både store og små. En imødekommende og tålmodig tilgang gør en stor forskel for kundeoplevelsen
Find et andet sted…
Medarbejderen burde finde et andet arbejde 🤷🏻♂️
Vi står og skal afhente bestilte billetter ved en kasse og en medarbejder står ved siden af og hjælper kunde efter kunde, også dem der kom før os.
Da hun så blev ledig kigger hun blot på os og venter på næste kunde kommer over til hende.
Ikke boget med hun lige spørger om vi har brug for hjælp eller at vi skal komme over til hende.
Da vi så går over til en anden kasse, og herren spørger “ellers andet” siger jeg: faktisk ikke, fordi vi lige har oplevet en meget dårligere og ignorerende service fra din kollega.
Men det var tydeligt, at det var sådan man behandlede kunderne i Kinorama i Sønderborg, for han var bedøvende ligeglad og sagde ikke et kvæk.
En super ærgerlig oplevelse
En super ærgerlig oplevelse
Ville bestille en biotur og købte billetter, der kom noget i vejen og måtte rette billetten til en anden dag
Det kan man ikke når den er købt og heller ikke sende en mail, kun ringe til Kinorama Sønderborg MEN der er ingen der tager tlf og har prøvet i flere dage forskellige tidspunkter, måtte så køre 30 km for at få byttet dato for biotur
Imens jeg var for at bytte, da ringede tlf flere gange og selv om der gik op til 3 personale rundt, var der ingen der tog tlf, det er bare ikke ok og dårlig kundeservice
Få oplært personalet i bedre service !!!
Var inde og se Mission Impossible I…
Var inde og se Mission Impossible I aften og sikke en skuffelse. Ikke filmen den var rigtig god. Var i sal 2 og der er en underlig lugt, som i et sommerhus der har stået tomt. Halvdelen af popcornene var som tyggegummi, det var helt sikkert ikke frisklavede vi fik. Sæderne er rigtige trælse man kan dog skubbe sædet bagover, men slapper du af glider sædet tilbage igen.
Det var ikke mig som havde bestilt billetter for jeg bestiller altid i Haderslev for der er popcorn altid friske og de har de lækreste stole.
Afvist ledsagerkort
D. 21 april vil jeg gerne i biograf med min ledsager, som jeg indimellem gør. Førhen har jeg altid kunne bruge mit ledsagerkort som gør at når jeg har betalt for mig selv kan min ledsager gå gratis med ind, for at være der til mine spasmer der skal kontrolleres samt sørge for jeg kan få vådt og tørt under filmen ligeså vel som alle andre. Biografen skulle ellers være handicapvenlig, men for mig som er handicappede er den ikke mere venlig end at jeg bliver nødt til at køre til en anden biograf der forstår mine behov.
Der står ellers bag på mit kort, at det kan bruges i biografer mm. Og ingen steder på Sønderborgs kino fremgår det at det ikke kan bruges…
Jeg aftale med personalet, at de skulle vende tilbage pr mail når de havde undersøgt sagen- jeg har dog ikke hørt mere her 15 dage efter. Meget dårlig service.
Kinorama Sønderborg
Jeg var i kinorama i Sønderborg sammen med en ven og skulle se under stjernerne på himlen kl 20. Vi var kommet lidt før så jeg ville hen og bestille noget kaffe. Det var nærmest som om ekspedienten ikke vidste om hun gad at betjene mig eller ej. Men fik dog min kaffe. Da jeg smagte på kaffen smagte den kun af varm vand. Jeg løftede på låget for at se om der VAR kaffe i. Det var der. Så køb ikke kaffen der. Da vi havde vist biletter gik vi op oven på. Og jeg gik på toilettet. Gik dog hurtigt ud igen da der lå afføring på brættet! Vi stod ved et klistret bord indtil vi måtte komme ind i salen. Salen var fin ren og der var masser af plads at gå på mellem rækkerne samt comfortable sæder. Men ellers kan man vist godt gøre noget mere ved rengøring udenom filmsalene.
Kinorama Aabenraa overholder ikke…
Kinorama Aabenraa overholder ikke tiden.
Oplyst sluttid 19.47, så vi havde bestilt bord på restaurant kl.20.00.
Men filmen var først færdig kl.19.58 pga. 18 minutter reklamer før filmstart. Ikke i orden at man ikke kan planlægge noget🤨
jeg ringede til kinorama Sønderborg for…
jeg ringede til kinorama Sønderborg for at stille et spørgsmål, jeg sad og ventede i over 30 min og så lagde de på uden at tage telefonen, i starten siger de at der er 1 min ventetid men det går hurtigt op på 30 min ventetid. rigtig dårlig kundeservice! Hvis jeg havde muligheden for at give 0 stjerner havde jeg gjort det!!
Ledsager!
Jeg er meget uforstående over at der ikke kan benyttes ledsagerkort hos jeres biograf ( aabenraa) da der er en grund til at nogle har dette, så vis man har en form for handicap eller funktionsnedsættelse så har de ikke mulighed for at få deres ledsager med, med mindre de betaler selv, hvad er så formålet med at vi som bruger betaler for ordningen og alligevel skal betale indgang for vores ledsager ??
Det var så første og sidste gang vi benyttede jeres biograf.
Sønderborg kinorama 5 stjerner helt…
Sønderborg kinorama 5 stjerner helt klart pengene værd.
Kinorama Aabenraa 1 stjerne ikke pengene værd. for lidt plads og ikke den bedste skærm.
Altid en fornøjelse😃
Kæmpe scam jeg havde et gavekort til…
Kæmpe scam jeg havde et gavekort til kinorama på 2 billetter også skulle jeg betale 70 kr
Godt sted at arbejde og godt sted at se…
Godt sted at arbejde og godt sted at se film