God service, men forventede lidt mere af sæberne
I juni bestilte jeg en god håndfuld sæber fra kridte-hvidt. De kom hurtigt og velpakket frem. Nysgerrigheden bredte sig på arbejdet. Jeg pakkede op og vi begyndte at dufte til sæberne. Desværre kunne vi kun lugte lidt lavendel, da den åbenbart er kraftigere.
Da de så lå lidt for sig, satsede jeg på de lugtede lidt mere, men næh, synes ikke der var den store forskel, ej heller i brug. Jeg ved det er naturligt råvarer, men lavendel og kaffe er jo et kraftige i det, så satsede de duftede en del. Måske kunne det hænge sammen med, at sæberne næsten var 1 år gamle, og de sikkert har mistet deres duft, inden jeg fik det - en skam.
Teksturen, jo det var der ikke noget i vejen med, når man lige havde "slebet" kanterne i hånden, der jo er grove og naturlige. Det var også sjovt at prøve de sæber med slibende effekt, nogle var jeg vist for sart til - kaffesæben syntes jeg var for ru og hård, selv ikke kæresten, der elsker at blive skrubbet på ryggen, uden at man holder sig for meget tilbage ville bruge sæbe. Desuden smittede den (heldigvis som den eneste) en del af.

Reply from Kridte Hvidt