Kunstkompagniet

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg fik den førkert størrelse på de pigmenter som jeg har bestilt. Deres kundeservice har kontaktet mig straks og lovede at de sender den rigtige størrelse til mig. Super! Jeg glæder mig allerede.

Rated 3 out of 5 stars

Bestilte vare, modtog også en pakke en uge efter, konstaterede der manglede 2 produkter, sendte email til butikken, har stadig intet svar fået om varen var udsolgt eller der er tale om en forglemm... See more

Rated 3 out of 5 stars

Har bestilt en ramme af Kunstkompagniet for lang tid siden og i starten skrev de fint tilbage, at varen kunne afhentes i Stellings butik i København K, men når jeg kom ned til dem, kendte de intet t... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Bestilt et staffeli, som skulle bruges som julegave. Alt forløb perfekt. Bekræftelse på ordren modtaget pr. mail, et par timer efter bestillingen. Og det skal bemærkes, at det var en søndag aften... See more

Company details

1. Hobby Store

Information provided by various external sources

Online webshop med kunstnerartikler og tilbehør. Stort udvalg i akrylmaling, oliemaling, pastel, malemidler, farveblyanter, papir, pensler, tilbebør, lærreder, malerlærred i rulle, svæverammmer og staffelier. Svæverammer og lærreder i specialmål.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Hurtigt Svar fra Kundeservice

March 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

ØV øv øv for en juleoplevelse!

Skulle have læst de andre kundeanmeldelser førend jeg handlede her - ØV!

Har handlet den 6.12 i god tid til at modtage julegaverne inden jul - men men men gid det var såvel...har skrevet mail to gange omkring de manglende varer - og ringet adskillige gange - en enkelt gang blev telefonen taget af "Stilling", der ingen grund kunne se til, at jeg ikke havde modtaget mine varer - og derfor straks ville undersøge det og ringe tilbage til mig...her en uge efter, venter jeg stadig på den opringning!
Ærgerligt at sådan et useriøst firma, skal ødelægge ens ellers fantastiske julehumør - annuller venligst min ordre, og så vil jeg forsøge at nå, at få handlet mine julegaver andet steds - selvom det bliver svært, nu da landet er lukket ned og alle skal handle på nettet, med deraf forøget leveringstider.
I dette tilfælde er en stjerne desværre lige lovlig i overkanten, men kan desværre ikke give mindre.
God jul til alle (andre end dette firma).

December 17, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig oplevet så ringe en service

Jeg havde et gavekort til kunstkompagniet.dk, og da jeg for nylig ville bestille en vare, brugte jeg den tilsendte gavekortskode. Den virkede desværre ikke.
Jeg kontakter kunstkompagniet.dk pr. mail, og de sender en ny kode pr. mail – som heller ikke virker, da jeg vil bestille en vare. Jeg skriver til dem igen – og tredje gang lykkes det at bruge den tilsendte kode.
Jeg bestiller min vare og afventer en ordrebekræftelse. Den kommer ikke! Jeg kontakter dem igen pr. Mail – de svarer pr. Mail og beklager meget, men de har tekniske problemer…
Det lykkedes ikke at få hverken ordrebekræftelse eller faktura på mit køb. Det er simpelthen under al kritik.

Da min bestilte vare afsendes, er det lykkedes for dem at lave endnu en fejl – min pakke sendes til en forkert GLS Pakkeshop. Deres påstand var, at det var en fejl jeg selv havde lavet.
Jeg kontakter dem igen – denne gang pr. Telefon, hvor en sød medarbejder lover, at jeg vil blive ringet op af den medarbejder der har haft med min sag at gøre. Jeg ventede flere dage, men opkaldet kom aldrig.
Jeg har hentet min pakke, men jeg handler ALDRIG hos kunstkompagniet.dk igen.

Jeg har selv arbejdet med webshop i mange år, og ved udmærket hvordan shop systemer fungerer - derfor ved jeg også, at kunstkompagniet har forsøgt at forklare sig med den ene dårlige røverhistorie efter den anden.

November 24, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Bestilte vare, manglende vare.

Bestilte vare, modtog også en pakke en uge efter, konstaterede der manglede 2 produkter, sendte email til butikken, har stadig intet svar fået om varen var udsolgt eller der er tale om en forglemmelse.

Trist ellers godt udvalg på hjemmesiden, kigger nok efter en anden butik næste gang jeg skal handle noget, ellers bestiller jeg kun en ting ad gangen i fremtiden hvis jeg skulle falde over shoppen igen.

afs. Tommy

May 6, 2020

Ordre ignoreret?

Gennemførte en ordre fredag 1 februar 2019, men har i dag (16. februar) stadig ikke modtaget hverken ordrebekræftelse, varer eller svar på mine henvendelser til deres email hvor jeg har bedt om en ordrebekræftelse og en forventet leveringsdato.

Én ting er hvis der er gået noget galt med bestillingen eller de har haft ekstra travlt eller hvad de nu undskylder sig med, men at de blankt ignorerer mine henvendelser og at beløbet for ordren er reserveret på min konto, giver mig som kunde en fornemmelse af at de har modtaget min ordre, men har valgt at ignorere den - man undres over hvordan dette kan indgå i nogen form for bæredygtig forretningsmodel!

February 16, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Ekstremt dårlig kundeservice

Har i flere dage prøvet at kontakte dem vedrørende en vare jeg vil have annulleret. Man får intet svar på deres mail (på trods af jeg har skrevet 3 gange) og telefonnummeret på deres hjemmeside er ugyldigt, selvom man ringer indenfor deres telefontid.

Havde ellers håbet den dårlige trustpilot score skyldtes den lange leveringstid (som jeg kan leve med), men det er nu tydeligt at kundeservicen også spiller en rolle.

January 9, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Det er nok sidste gang jeg handler her.

Det er nok sidste gang jeg handler her.
Bestilte akvarelpapir og en enkelt tube maling onsdag 6/6.
Onsdag 13/6 har jeg intet hørt til, at varerne skulle være blevet afsendt. Ringer derfor og får at vide, at malingen var udsolgt, om det må være et andet mærke.
På hjemmesiden står: afsendelse indenfor 2-5 hverdage. Hvis varen ikke er på lager, får man en mail. En sådan har jeg ikke fået.
Torsdag eftermiddag ringer jeg igen, da jeg endnu ikke har fået besked om afsendelse. Medarbejderen jeg talte med havde ikke helt overblik over sagen, men mente, den var afsendt onsdag.
Ringet i dag igen, da jeg stadig ikke har fået besked om, at varerne er afsendt. Får at vide, at de er sendt i går torsdag. Medarbejderen sender mig en leveringsmail under samtalen (som jeg burde have fået i går).

Alt i alt en irriterende og frustrerende oplevelse, og der ender med at gå nær ved 2 uger fra bestilling til levering. Det dur ikke i disse digitale tider.
Mange steder afsendes varerne samme dag, eller senest dagen efter, og man får updates fra starten. Men at der skal gå over en uge, inden varerne overhovedet sendes er ikke godt nok. Heller ikke godt nok, at man selv skal opsøge opdateringer om sin ordre.

June 15, 2018

Fin service. Ingen problemer

Bestilte varerne fredag morgen, og modtog dem onsdag. Varerne var pakket godt. Jeg fik, hvad jeg bestilte dvs. jeg fik faktisk en gave i form af 100ml ekstra hvid maling. Det vil jeg gerne takke for. :-) Alt i alt en god service og levering.

May 4, 2017

Super service!

Jeg bestilte en Gac-900 273 ml. De havde den desværre udsolgt, dog fik jeg en 472 ml i stedet, endda til samme pris! Super service og hurtig levering. Det bliver ikke sidste gang jeg handler fra dem! 👌🏼👌🏼

September 16, 2016

Mega god service.

Så god service hos Kunstkompagniet - Jeg kunne ikke få leveringsomkostningerne (kr. 39) til at virke på deres hjemmeside, så jeg ringede til kundeservice, og fik da den flinkeste mand. Han sagde, at jeg bare skulle bestille og betale, så skulle han nok regulere min kort-indbetaling.
Jeg var lidt spændt på, om det nu kom til at stemme - og ja, jeg har kun betalt billigste fragt, og mine lærreder er leveret lige til døren. Desuden ser det faktisk ud til, at jeg har fået meget bedre lærreder, end dem jeg bestilte - tak for det.
Giver meget gerne 5 stjerner - og handler selvfølgelig der igen!

December 7, 2015

Totalt nemt og hurtigt

Ja, hvad kan man sige mere????
Super fint udvalg, nemt at navigerer på hjemmesiden, let at betale og varerne hurtigt leveret til døren.
Sååååååå lækkert, kan " brand varmt " anbefales ;-)
Det er ikke sidste gang, jeg handler der.

November 15, 2014

Virkeligt professionelt - super service

Har købt billedramme på specialmål hos dem, og selv om rammen var fragtskadet blev den bare byttet uden nogen slinger i valsen.
Michael var hurtig til at reagere og følge op på sagen og få en ny sendt afsted.
Priserne på rammen og fragten er bare super...:)
Leveringen var meget hurtig og servicen helt i top ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Fantastisk oplevelse
/Allan

August 13, 2014

Altid god service!

Anmeldelse af Kunstkompagniet.dk
Jeg har handlet hos Kunstkompagniet i nogle år nu og jeg har aldrig haft problemer. Der var engang min betaling ikke gik igennem og jeg blev kontaktet af deres kundeservice. Så jeg er meget tilfreds med deres service :-)

September 26, 2013

Både og :-)

Kunstkompagniet er gode til at kontakte mig, hvis der er noget i min bestilling, der skal snakkes om.
Jeg var dog - denne gang - lidt træls over, at en delleverance blev sendt til en forkert GLS-shop, hvilket betød en del ulejlighed for mig.
Hele ordren blev dog leveret hurtigt og i solid emballage.

August 22, 2013

Fantastiske rammer!

Jeg stod og havde brug for to håndfulde svæverammer, da jeg var ved at gøre klar til en af mine udstillinger. Så fandt jeg Kunstkompagniet på nettet med deres tilbud på 40 % på rammer. Jeg tænkte med det samme at det måtte være Kina-kvalitet til den pris, men valget alligevel at bestille en enkelt ramme for at se kvaliteten, eftersom der stod på hjemmesiden at de blev lavet her i Danmark. Resultatet var fantastisk, så jeg endte med at købe yderligere 9 rammer, som havde lige så flot en finish.

Klart der jeg handler næste gang jeg skal udstille!

March 29, 2013

Take a closer look