Lampe Hjemmesiden

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har da aldrig fået så god en behandling havde modtaget en vare hvor der var en fejl i . Inden for 24 timer var der en ny vare med posten . Det kunne mange firmaer lære af . Det er virkelig god service... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sendte mail ang spørgsmål til varen (syntes beskrivelsen af materialet var lidt mangelfuld), modtog hurtigt svar. Købte 2 lampeskærme de svarede til forventningerne. Holderne er lidt for store t... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte desværre dagen før en tre ugers ferie, og måtte derfor vente temmelig lang tid på det bestilte. Varen kom dog straks efter ferien.

Company details

1. Lighting Store

Information provided by various external sources

Her finder du kvalitetslamper og tilbehør indenfor belysning, til de bedste markedspriser. Leveres fragtfrit ved køb over kr. 500,- til arbejdet, hjemmet eller en pakkeshop. Vi har 4000 produkter, så der burde være en lampe til alle

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Sjældent har jeg oplevet så god en…

Sjældent har jeg oplevet så god en service ! Jeg købte både bloklys og krone lys af mærket uyuni hos lampeguru. Jeg er super glad for alle lysene men det ene krone lys havde en hvid glød i flammen og ikke gylden som dens makker. Jeg skrev derfor til lampeguru om problemet og de sendte straks et nyt ! Det kalder jeg service og jeg handler der helt klar igen da jeg gerne vil have nogle flere uyuni lys :)

Mvh Helena

September 22, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Havde købt flere lys og en del…

Havde købt flere lys og en del fyrfadslys
Hvor af et af fyrfadslysene ikke opførte sig korrekt, jeg tog kontakt til lampeguruen.
Dagen efter modtog jeg et nyt lys, TOTAL GOD SERVICE 👌🏻
Kan kun give mine bedste anbefalinger
Endnu en gang tak 🤗🌸

April 16, 2020

Meget tilfreds

Har bestilt en lampe og fik en hurtig levering. Desv. havde lampen nogen skader så jeg kontaktede firmaet/ sendte billeder. Fik hurtig & proff. respons og fik tilsendt det jeg havde brug for. Super service. Nu har jeg en flot lampe som virker perfekt og jeg vil gerne handle hos jer igen en anden gang.

December 11, 2014

Helt ok

Købte 2 lampeskærme de svarede til forventningerne.
Holderne er lidt for store til fatningerne - kan måske skyldes, at lamperne er ca 25 år gamle - ved det ikke, men ikke noget problem for mig, da jeg har lidt fingersnilde. Så summa summarum - lamperne ser fine ud nu og jeg er helt tilfreds.
Handler gerne der igen.

May 14, 2014

Sådan!

Bestilte to lamper i juni, og de stod så og ventede på håndværkerne hen over sommerferien. To måneder senere åbner vi kasserne og opdager, at den ene lampes glas er knækket. Skriver til Lampe Hjemmesiden, som uden videre tilbyder at sende et nyt glas - sådan!

August 21, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Forkert materiale og lang leveringstid

Den 12-03-2013 bestilte jeg 2 stk SKIP-spotlamper i børstet rustfrit stål, som stod var på lager og derfor 1-3 dages lev. tid. Det holdt ikke
Et par dage efter en besked om at jeg ville modtage dem d. 20-03-2013 - de ankom så i dag d. 19-03-2013.

Jeg pakker dem ud og opdager at det ikke er børstet rustfrit stål - men krom og børstet aluminium - forkert angivet på hjemmesiden som rustfrit stål. Lamperne er pæne nok så jeg beholder dem - men børstet rustfrit stål er det ikke. De ligner dog dem på hjemmesiden - -men det er for dårligt at angive det som rustfrit stål når det faktisk er aluminium. Der stod også børstetstål på ordrebekræftelsen.
" Skip Spotlampe med dæmper og ledning børstetstål "

EDIT 20-03-2013.
Har talt med Frank fra Lampehjemmesiden og vi er blevet enige om en løsning.

March 19, 2013
Lampe Hjemmesiden logo

Reply from Lampe Hjemmesiden

Hej Eigil,

Jeg har undersøgt på hvorfor produktet står som Børstet Stål i stedet for Børstet Alu og kan se at dette beror på en trykfejl i vores materiale. I vores materialeliste står betegnelserne BA og BS for henholdsvis Børstet Alu og Børstet Stål, hvormed trykfejlen er blevet til.

Hvad angår leveringen, beklager jeg at den formodede levering ikke holdt og vi har nu ændret den forventede leveringstid til 5 dage.

Jeg vil meget gerne at du kontakter mig på 62212222, så vi kan finde en passende løsning der gør at også du bliver en tilfreds kunde.

Mvh. Frank
Lampe-hjemmesiden.dk

Hurtigt og præcist

Hjemmesiden var nede i weekenden, derfor ikke den sidste stjerne.
Men da den virkede igen var alt perfekt.

November 27, 2012
Lampe Hjemmesiden logo

Reply from Lampe Hjemmesiden

Hej Olfert,

Vi er opmærksomme på problemet og er ved at ændre webshoppen til et nyt system. Vi få i denne forbindelse omkring 4.000 nye produkter, så kig endelig ind igen i løbet af de næste par dage, der kunne være noget der kan slå hul på julehumøret.

Mvh.
Lampe-hjemmesiden.dk

Supergod

Jeg har handlet med Lampe Hjemmesiden fjere gange, og der er en supergod
vejledning, og en hurtig levering. Jeg kan kun anbefale andre at handle der.

November 24, 2012

Fine varer, hurtig forsendelse

Jeg bestilte lamper onsdag og bad om at få dem tilsendt hurtigt, da vi skulle have dem hængt op i weekenden - fredag morgen var de fremme og alt var, som jeg havde forventet

September 18, 2012

rimeligt i orden

August 5, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Mindre godt

Den vare jeg bestilte var ikke på lager, det til trods kunne jeg godt bestille den, leveringstiden var 2- 3 dage det tog mindst 5 dage.

December 21, 2011

Take a closer look