Lockpick

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har faktisk ikke købt noget på lockpick.dk, men jeg var faktisk lige i gang med at købe, da jeg faldt over jeres kommentere her. Så som tak, er her de oplysn... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte vare som var på lager, intet modtaget efter 1 måned, heller ingen beskeder eller reaktioner på henvendelser. Skal nu til at bøvle med 3-siders bankblanket med bilag om tilbageførsel af Dank... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte varer 3 marts. Var dum nok til at overføre pengene via bankoverførsel, så pengene kan ikke tilbagebetales. Varene er naturligvis ikke kommet, og jeg har intet hørt fra firmaet. kan læse på... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

lockpick.dk et tricky spørgsmål

Så som tak, er her de oplysninger flere efterspørger om hvem der står bag lockpick.dk. Hvilket viste sig at være et tricky spørgsmål.

Domænet lockpick.dk er registreret, af et firma ved navn "Quicksalg Danmark"

Quicksalg Danmark er også at finde på Trustpilot,
med ca. lige så mange sure kommentarer som lockpick.dk

Firmaet Quicksalg.dk var ejet af en fyr ved navn: "David Kokko Holst", men ophørte med at eksistere, den 11. januar 2010.

Firmaet havde på det tidspunkt adresse her:
Ny Mårumvej 174,
3230 Græsted
Tlf: 26635231 (hemmeligt nummer)

Mens Quicksalg.dk's domæne ifølge Dan domænes database
var registreret på adressen her:
David Kokko Holst
Nørremarksvej 9
Sdr Kollemorten
7323 Give
tlf. 26635231

Quicksalg.dk ejer som tidligere nævnt domænet lockpick.dk, som anmeldelserne her også drejer sig om. I ifølge samme database, holder lockpick.dk dog til på en helt tredje adresse.
Nemlig i et sommerhus ved Græsted.

Adressen på sommerhuset er:
Sandgravs-Åsen 14, Bakkebjerg
3230 Græsted
tlf. 50512516 (hemmeligt nummer)

Sommerhuset i Græsted, er ifølge tingbogen ejet, af to nye personer, nemlig: Torben B. Sørensen, andel: 1/2
Betty Lind, andel: 1/2.

Så et godt gæt er nok, at en af de 3 personer kan være jer behjælpelig

January 15, 2015

FUSKERFIRMA!!

Efter en måned uden nogen som helst form for kontakt, trækkes pengene. Har aldrig set skyggen af varerne, eller nogen form for ordre bekræftelse

November 26, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Alt for dyrt og så siger de oven i købet at det er billigt....

tingene derinde er over dobbelt pris af alle andre hjemmesider jeg endnu har kigget på, og så påstår de at priserne er helt i bund?? hvis de skal tjene dobbelt af hvad produktet egentlig koster er dette måske sandt, men der er grænser for hvad man skal finde sig i, og deres priser er langt over de grænser..

August 28, 2014

SVINDLER!!!!!

kan læse på TRUSTPILOT at mange andre også er blevet snydt. Vi burde slå os sammen og lave en fælles politianmeldelse på David Holst.
Niels Hvenegaard

May 15, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Lever af at snyde sine kunder

Bestilte et sæt med 20 dirke 26 DEC 2013
Fik ingen respons på flere henvendelser ang. leveringstid i de følgende dage, så jeg checkede Trustpilot og fik det klare indtryk at firmaet lever af at fuppe kunderne. Det kan jeg nu bekræfte

Jeg afbestilte ordren midt i Januar, både via direkte e-mail og via kontakt formular på deres hjemmeside. Ingen respons.

Fik 20 JAN en e-mail om at dele af ordren var pakket og afsendt. Intet modtaget.

Fik 3/2 ny e-mail om at ordren var afsendt, 5/2 ankom der en pakke uden afsender med et dirkesæt med 13 dele. Ud fra partnummer på hylsteret kunne jeg se at det var et sæt med 14 dele der var afsendt - med en manglende del.

Jeg havde bestilt et sæt med 20 dele, fik 13 i en pakke der ikke kunne returneres p.g.a. manglende afsender adresse. Leveringen er forkert, prisen er alt for høj, et 14 deles sæt koster 15 GBP eller 135 kroner på amazon.co.uk. Lockpick.dk forlangte
379 kroner.

Købte i øvrigt et mindre sæt på amazon.co.uk i ventetiden - det kom efter 5 dage hvor lockpick.dk brugte ca. 40 dage på levering.

Undgå at handle med lockpick.dk - de snyder systematisk kunderne og gør returnering/refundering meget vanskelig.

David må i øvrigt have dårlig samvittighed, hans telefon er ikke registreret og han gemmer sig under konen, Pernille´s navn i rækkehuset på Udsholt Byvej i Græsted.

February 7, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Køb ikke hos "Lockpick.dk HAN SNYDER DIG!!!!!

Jeg havde gået og tænkt over hvor man kunne købe et dirkesæt så googlede jeg det lidt og fandt hjemmesiden "Locpick.dk" og tænkte fint så prøver jeg det jeg købte et dirkesæt og så gik der små to uger og så undrede jeg mig lidt over hvor min vare blev af jeg prøvede flere gange at kontakte ejeren "David Holst" men fik intet svar så gik der en måeneds tid så prøvede jeg igen og fik stadig intet svar så besluttede jeg mig at droppe det så fandt jeg godt nok en anden hjemmeside "amazon.co.uk" de havde det samme til en meget lavere pris og jeg må sige at det var en fantastisk service på amazon så anbefaler IKKE at i køber på locpick.dk HAN SNYDER DIG!!

October 28, 2013

Hold jer væk.

Jeg kom til at bestille to ting ved et uheld, skrev lige med det samme efter, at den skulle annullere, de svarede aldrig men sendte begge dele.

Ikke nok med det, blev jeg opkrævet porto for begge genstande, selvom de blev sendt sammen.

September 13, 2013

Brug aldrig lock Pick

Har i starten af august bestilt og betalt for varer til en pris af 1004 kroner. Her den 11. September har jeg intet hørt fra dem endsige modtaget det jeg har betalt for.

Adskellige henvendelser til dem bliver ikke besvaret.

Hvis nogen har deres adresse i græsted så skriv venligst til. Larsen84@hotmail.com

fortsat den 27. sep. Jeg modtog mine varer sidst i september. KØB ALDRIG NOGET HOS DEM

September 11, 2013

Langsom og ignorerende

De trak pengene efter 2 dage fra min bestilling, jeg skrev efter 2 uger hvor jeg stadig ikke havde fået min pakke, den svarede de ikke på, så skrev til dem hver anden dag ca uden at de svarede. Da der var gået en måned uden nogen mail fra dem trods mange fra mig, skrev jeg at de skulle overføre pengene igen, og at jeg ville gå i banken hvis ikke dette blev gjort. Dagen efter fik jeg en mail at pakken er sendt. MEGET LANGSOMT OG IGNORERNDE. dem er jeg færdig med at handle ved.

July 25, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Gode varer jeg har modtaget

Jeg har handlet med dem flere gange, der har været noget vente tid, men det gør mig ikke noget da varene er kommet i god behold og der har ikke været nogle fejl leveringer eller nogle fejl på de ting jeg har købt.
Bestiller helt sikker fra dem igen..

March 1, 2013

Langsom, dyrt

Bestilte den 9 jan og idag 12 dage efter har stadig ikke for ordrebeskæftigelse, men de har været så dygtige at trække pengene.

Har prøvet at skrive til, men de svare ikke, næste step er at skrive til paypal så jeg kan få mine penge tilbage, og bestille dem et andet sted, hvilket også er langt billigere.

January 21, 2013

Take a closer look