Madkartellet Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Spisehuset Folk i zoologisk have var helt igennem fantastisk og til priser alle kan være med til. Fik smørrebrød som vi kender det og dog med en nye variation, men stadig med respekt for det danske sm... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi havde bestilt 47 kuverter af en Forårs-Buffet gennem Sweetdeal. Kødet var ganske godt, men når det er sagt så var der alt for lidt af det hele - det lige fra brød til flødekartoflerne. D... See more

1. Caterer

Information provided by various external sources

Uovertruffen Firmafrokost og Catering.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Spisehuset Folk i zoologisk have var…

Spisehuset Folk i zoologisk have var helt igennem fantastisk og til priser alle kan være med til. Fik smørrebrød som vi kender det og dog med en nye variation, men stadig med respekt for det danske smørrebrød.

April 10, 2022

Fy for den lede

Fy for *** (find selv på et upassende ord) . Vi var tre på experimentarium og vi bestilte fish & chips.
Til alle jer som læser dette.
GØR DET IKKE.
MAGE TIL LO** PÅ EN TALLERKEN SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER. 10

December 16, 2021

Bruch arrangement på Zebrastuen i ZOO

Brunch arrangement- 60 personer.
Arrangementet levede ikke op til forventningerne:
- Køkken kunne ikke levere mad til flere allergikere, selvom det var bestilt i forvejen.
- Brunchen indeholdt ikke, hvad bestillingen havde lovet. Flere ting var skiftet ud med billigere og nemmere ting.
- Der var en meget mangelfuld, uopmærksom og ikke særlig venlig betjening. Værtinden skulle selv løbe efter kaffe, fløde og sørge for at den sidste times servering kom på bordet. Her var der ikke chips nok og de alkoholfrie øl skulle endnu engang efterspørges, selvom de var bestilt.
Desværre var Corona retningslinjerne ikke overholdt. Der var ikke tagtøj i brød, vafler og chips. Der blev ikke skiftes tallerkner og bestik imellem at der blev hentet ved buffen. Der var ikke afspritning af den hentede barnestol og heller ikke at de stole, som blev brugt udenfor af forskellige gæster.
Ægerligt med sådan en oplevelse, prisen fejler ikke noget.

September 23, 2020

Perfekt

Har lige afsluttet en dag med gæster fra udlandet, vi valgte MadKartellet som leverandør af mad og drikkevarer, da vi flere gange har benyttet dem og været yderst tilfreds hver gang.
Denne gang overgik de endnu engang sig selv alt var perfekt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ud af ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

January 24, 2016

Nemt. Lækkert. God pris.

Vi bestilte en italiensk buffet til 60 personer. Det var et juni tilbud, som vi fik lov at benytte selvom festen endte med at blive udskudt til oktober. Det havde en meget fordelagtig pris og maden var virkelig god. Vi benyttede os af tilbuddet om udbringning samt afhentning af fade og kasser, hvilket fungerede super godt. Madkartellet kan varmt anbefales.

November 8, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Italiensk buffet - lækker og rigelig

Vi bestilte Madkartellets italienske buffet (deal) til 25 pers. - supplerede selv med sovs og brød. Maden var både indbydende og lækker. Vi tilkøbte levering og afhentning af service og begge dele skete som aftalt til tiden. Vi og vores gæster nød maden, så der er ros og anbefaling her fra :-)
Kunne sagtens finde på at bruge Madkartellet en anden gang.

October 25, 2015

Perfekt og rigeligt

Vi fik mad fra Madkartellet i weekenden.
Maden kom til aftalt tid, flot anrettet og massere af mad. Stor ros herfra.
Vi fik også lige en gennemgang af maden og tips til opvarmningen af kødet af chaufføren.
5 stjerner herfra

August 10, 2015

Lækker og rigelig mad

Vi fik leveret "Krydret cateringkærlighed" til 55 personer fra Madkarteller i juli 2015. Alt var virkelig lækkert både kød og salater. Maden ankom indenfor det lovede tidspunkt og var fint anrettet på fade. Der rigeligt med mad - så vi nød rester flere dage efter. (En tidligere anmeldelse på Trustpilot om, at der ikke leveres nok mad gjorde mig urolig, men det viste sig heldigvis slet ikke at passe!)
Kødet bestod af kylling og cuvette. Da jeg var bekymret for, om cuvette ville være god nok kvalitet ringede jeg til Madkartellet og fik en god service og oplyst om, at kødet tilberedes efter "sous-vide" metoden, der gør kødet lækkert mørt. Det var rigtigt - både i varm og kold tilstand var kødet rigtig godt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

July 26, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super god mad til rigtig god pris!

Menuen passede rigtig god til vores søns studenterfest. Der var rigelig mad, der smagte rigtig godt mange tak.
Menuen passede godt sammen med Tiramisu på toppen!
Gæsterne havde kun roser til overs for maden.
Bestiller helt sikkert igen en anden gang.

June 30, 2015

nytårsmenu i topklasse

Nytårsmenuen fra Madkartellet var helt igennem gennemtænkt, super lækker og veltilberedt!
Den medfølgende vejledning til opvarmning af maden passede på minuttet, og der var lige tilpas med mad!
Kæmpe ros til Madkartellet, vi ses næste år!

January 4, 2015

Super tilfreds kunde :-)

Havde bestilt en deal på 22 personer med direkte levering til fest adressen. Madkartellet mødte op som aftalt, fortalte om tilberedning af kød. Alt tilbehør var anrette pænt på hvide porcelæn fade. Vores gæster var meger begejstret for det lækre kød og salater. Der var rigeligt af det hele. Kan kun være positiv og meget tilfreds med en deal til 100 kr.pr person.

September 8, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt og rigeligt med mad

Vi havde købt en "deal" til vores sommerfest til 20 mennesker.
Vi blev dog to personer mere og fik lov at tilkøbe to desserter (panne cotta) da vi fik af vide at der skulle være mad nok til de to ekstra gæster af resten. Jeg må sige de havde ret da de sagde det vores gæster fik mad med hjem og vi har spist rester i to dage nu :-)
Der var god smag i det hele og oksekødet var stadig medium rødt efter vi havde opvarmet det efter anvisningerne på fadet.
Alt i alt dejligt nemt og billigt.
Eneste ting der skulle være, er måske Madkartellet skal overveje nogle bedre skilte på deres facade, da det kan være lidt svært at finde og parkere, men det skulle også være det eneste.
Venlig hilsen familien Hansen, Herlev

July 29, 2014
Rated 1 out of 5 stars

For lidt mad. Dårlig behandling og truende adfærd. Lad vær'! Dog - kompensation.

Stol på de dårlige anmeldelser. Fik dog kompensation.

Kort version – Det var en Deal. For lidt mad (specielt kød og pastasalat), mad af varierende kvalitet, forkert leverance, overvældende dårlig håndtering af egen fejlleverance, ubehagelig og truende adfærd, menuen var ikke pengene værd. Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse, som sad i kroppen flere dage efter. Vil på alle måder fraråde Madkartellet som cateringfirma og hvis man alligevel forsøger, så skal man være forberedt på at få sin aften ødelagt pga. dårlig behandling – og DÉT er på ingen måde meningen med en dejlig aften med sine gæster. Et godt råd – Bare lad vær'! Spar dig problemerne - betal hellere lidt mere/kør' lidt længere.

Fuld version – Det var en Spotdeal – god pris, umiddelbart en udmærket menu. Køb og bestilling foregik via internet og mail; altså nemt. Vi hentede selv maden, og da vi kom hjem, kunne vi først og fremmest konstatere, at fadene med mad var små og der var i alt fald ikke meget kød til 10 personer. Herudover manglede der et fad med salat. Jeg kontaktede derfor Madkartellet for at finde ud af, hvad vi kunne gøre for at rette op på deres fejl. Imens Madkartellet undersøgte, hvordan de ville håndtere situationen, omarrangerede jeg maden i egne glasskåle. Da jeg igen snakkede med Madkartellet blev det konstateret, at der var sket en pakkefejl, hvor vi havde fået et fad pasta for meget og et fad grøn salat for lidt. Jeg blev derfor informeret om, at de ville komme med et fad grøn salat så hurtigt det kunne lade sig gøre. For at sikre mig, at det var aftalen fik jeg Madkartellet til at bekræfte, at vi beholdt den mad, vi havde hentet og blot fik et fad grøn salat leveret. En af grundene til at jeg ville beholde al maden, som jeg havde hentet, var, at der ikke var særlig meget mad, og jeg var bekymret for om der var nok – derfor serverede jeg også flute til maden (ikke en del af dealen).
Herefter snakkede jeg igen med Madkartellet pr. telefon, hvor Madkartellet informerede mig om, at jeg skulle levere det ekstra fad pastasalat tilbage. Jeg informerede om, at maden nu var hældt over i egne glasskåle, og at jeg ikke synes, at jeg skulle levere fadet tilbage. Jeg er af den holdning, at Madkartellet havde lavet en pakkefejl, som de så måtte rette op på efterfølgende. Og de kunne selv have foreslået for eksempel et prisafslag, et gavekort eller at komme forbi med det, der manglede – de kunne ikke foreslå, at jeg skulle fjerne et af fadene fra mit bord, hvor mine gæster sad og ventede, og hælde pastaen over i Madkartellets service for, at jeg kunne aflevere pastaen tilbage til buddet. Og så spørger man sig selv om hvorfor Madkartellet ville have sit pastafad tilbage? Fordi de må ikke sælge mad, der har været ude af huset (og i andre menneskers skåle) til andre kunder. Og ja, der må mangle et fad pasta i deres produktion den aften, men så må de jo lave et nyt, for de kunne da ikke finde på at sælge fadet videre – vel?? Adr!!

Jeg måtte gennem en meget lang, meget ubehagelig og højlydt diskussion med et utal af skældsord fra Madkartellets side for at sikre mig, at jeg kunne beholde den mad, der stod på bordet. Endelig kom Madkartellet frem til, at vi kunne beholde fadet med pasta, og jeg åndede lettet op. Ubehaget sad dog stadig i kroppen, og snakken omkring "serviceniveau" fra deres side blev diskuteret. En halv times tid efter kom buddet med et fad med grønne salater (som sikkert har kostet 10-15 kr. at lave og var umådelig ringe). Jeg havde forestillet mig, at Madkartellet indbyrdes havde afklaret misforståelsen og faktisk ville vise lidt forståelse for deres egen først pakkefejl – og herefter ringe måde at håndtere deres fejl på – men der tog jeg grundig fejl. Buddet forlangte pastafadet retur, da han afleverede de grønne salater. Tænk engang, så var jeg nødsaget til at tage diskussionen også med denne person. Og han var ikke bare ubehagelig verbalt, han havde sågar også en truende adfærd, således at vi nærmest var bekymrede for at få en på tuden. Det giver ingen mening at gengive hans argumenter for hvorfor vi skulle aflevere pastafadet tilbage – og måske skulle vi bare have gjort det – så ville meget svig og smerte, frustrationer og irritationer undgået. Men jeg ville gerne sikre mig, at der var mad nok til mine gæster, så jeg kæmpede for ikke at stå både med en elendig caterer og samtidig for lidt mad. Desuden så synes jeg, at det burde være almindelig kutyme at aflevere det, der mangler og undskylde fejlen.

Efter vi havde spist, kunne jeg konstatere, at det var godt jeg kæmpede for pastafadet og der var ekstra flute på bordet, fordi der var IKKE nok mad. Der var ikke nok kød. Det, der var, smagte udmærket. Der var ikke nok kartofler. Der var nok pasta, fordi vi havde to fade, de grønne salater var dødkedelige og hvedekerne-snask smagte underligt – så det var der nok af. Desserten var alt for sød og kvalm og blev ikke spist op – hverken af voksne eller børn.

På grund af vores ubehagelige oplevelse med Madkartellet, vil jeg på alle måder fraråde alle, der ønsker sig en nem måde at holde fest på, at bestille mad hos Madkartellet. Der vil altid være risiko for, at der opstår fejl/misforståelser, men Madkartellets måde at håndtere det på, var uforskammet, truende og gav både mig og vores gæster en rigtig dårlig start på hvad der ellers skulle have været en god aften. Dertil kommer, at der var for lidt mad – specielt for lidt kød, og at kun halvdelen af maden rent faktisk kunne nydes.

Så selvom vi kun bor et stenkast fra Madkartellets adresse og – det ville være nemt – så NEJ, det sker simpelt hen aldrig. Jeg vil ikke engang forsøge mig, for de frustrationer denne dårlige behandling og oplevelse har skabt, fylder meget mere og tager meget længere tid, end det tager at køre lidt længere.

Jeg kan dog tilføje her til sidst, at dealudbyderen - efter jeg tog kontakt til dem og fortalte min historie - fik snakket med Madkartellet, som refunderer mine penge. Det er jo meget positivt og overraskende. Det er jeg glad for. Tak.

Stadig - et godt råd – Bare lad vær'! Spar dig problemerne - betal hellere lidt mere/kør' lidt længere.
---------
Jeg takker Madkartellet for deres kommentar til min anmeldelse. Jeg kan se, at vi har meget forskellige opfattelser af, hvad der er sket. Uheldigt. Og der har også sneget sig et par usandheder ind i deres kommentar. Jeg sidder dog stadig tilbage med en følelse af dårlig behandling og ringe/for lidt mad, så hvis du vil undgå det, ja, så lad vær' med at købe hos Madkartellet.

March 17, 2014
Madkartellet logo

Reply from Madkartellet

Normalt svarer vi ikke på kundeanmeldelser idet vi ikke ser noget konstruktivt i mudderkastning. Vi vælger dog at svare på dette indlæg, da det er så fyldt med usandheder.
Kunden ringer til os 19 minutter (kl. 16.57) efter at have afhentet sin mad hos os (kl. 16.38) og fortæller at der er forskellige fejl og at hun vil have kompensation for disse fejl. Vi beder om at tid til at ringe til vores chauffør og høre ham om hvad der er afleveret. 3 minutter efter første samtale snakker vi igen med kunden og gennemgår hendes mangler.

1. Der var for lidt kød, kunden havde selv vejet det op ved hjemkomst og der var kun 1.800 gram stegt kød, selv om at kunden havde fået at vide, at vi bruger ca. 200 gram kød i rå vægt pr. Person.

2. Der mangler hindbærvinaigrette a part, men efter lidt gennemgang af maden fandt kunden ud af at den var der alligevel.

2. Den grønne salat manglede tilsyneladende, til gæld var der 2 fade med pastasalat, Jeg tilbyder at vi kommer og bytter pastasalaten ud med den grønne salat .

Nu bliver kunden ret hidsig fordi vi nægter at give kompensation, men vil meget gerne komme ret hurtigt og rette vores fejl. Kunden begynder med at true med at svine os til på trustpilot og vil tildele os en stjerne og hvor hun ellers kan komme til. Den slags trusler går af på os som vand på en gås og vi spørger atter om vi skal komme og bytte salaterne om, så kunden får det kunden har købt og betal for. Kunden nægter at aflevere den salat hun har fået for meget, fred være med det. 34 minutter efter første opringning fra kunden (på dette tidspunkt er kl. 17.31) er vi ude hos kunden med den manglende salat og kunden vil stadig ikke levere salaten tilbage, efter noget snak frem og tilbage uden truende adfærd, kører vores chauffør efter at have afleveret den grønne salat..

Da kunden mandag morgen kommer for at aflevere tomme fade retur
bliver kunden direkte spurgt om der havde været mad nok hvortil kunden svarer ja !

Kunden havde købt 10 couverter, og fået leveret:

1.800 gram kød (hvilket skal steges færdig 30 min i ovnen)
2 x 1500 gram pastasalat
1400 gram hvedekornsalat
1800 gram urtemarinerede kartofler
500 gram grønne salater
1000 gram Panna Cotta
1 glas hindbærvinaigrette
I alt 9,5 kilo mad eller 950 g mad pr person

Til sammenligning anbefaler F.eks. Arla & Karolines Køkken at man servere 600-800 g mad Inkl. Brød pr person

Det kan ikke være meningen med Trustpilot, at det er et sted, hvor man skal kunne true virksomheder, til at makke ret efter ens egen fri vilje. Når vi ser på andre 1-stjernet anmeldelser, bla. Også kundens andre anmeldelser… ser det unægtelig sådan ud

Rated 2 out of 5 stars

Julemenu - for lidt og med mangler

Vi havde bestilt en julemenu ved Madkartellet, men var en anelse skuffet over kvalitet og kvantitet. Der var flere af retterne, som mængdemæssigt ikke levede op til antallet af personer.

January 25, 2014

Super nytårsmenu

Vi bestilte en Spotdeal til 8 personer, og kan kun sige, super godt om det vi fik. Lækker hummersuppe med torsk, super godt oksefillet og tilbehør, og lækker chokoladekage til dessert…

January 1, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Super fin oplevelse og rigtig god mad

Vi havde købt en sweetdeal til vores fest i august, 2013. Op til leveringen havde vi en oplevelse af prompte og god kommunikation med Madkartellet. Maden blev leveret til tiden og var lige til at servere, bort set fra at kødet skulle varmes i 30. minutter. Men det var vi blevet oplyst om på forhånd. Vi fik fine instrukser i forhold til hvor længe kødet skulle varmes i ovnen og ved hvilket temperatur. Salaterne var friske og der var rigeligt af det. Kødet var super mørt og der var nok til at alle kunne få 2 pæne skiver. Deres dessert var meget populær hos vores gæster. Alt i alt en meget positiv oplevelse, og vi vil helt sikkert benytte madkartellet igen.

August 27, 2013

ADVARSEL!

Havde købt mad til 35 personer hos Madkartellet gennem Menuspot.
Det skulle jeg ALDRIG have gjort! Burde have læst på trustpilot før jeg bestilte!!!
De kom for sent, maden var virkelig kedelig OG de havde glemt sovsen!
Ingen kompensation og bare surhed ved henvendelse til dem.
Udover dette var de meget ubehøvlede da jeg kom for at aflvere flamingokasserne.
(Et kig ind i de nedslidte lokaler, hvor de selv spiser cornflakes og Nutella, havde været nok til at forstå de ikke er madelskere, men bare vil tjene penge!)
Jeg faldt i snak med en anden kunde, der var enig i at maden var dårlig.
De er uforskammede og maden er som at stikke tungen ud af vinduet!
Bestil aldrig mad herfra!

August 17, 2013

Rigeligt og velsmagende

Vi havde via en Deal bestilt forårsbuffet fra Madkartellet til vores søns 18 års fødselsdag, med både unge og knap så unge. Det var bare super lækkert, velsmagende, friskt og der var rigeligt. Maden skulle blot varmes. Enkelt og let. Vi kan kun anbefale Madkartellet og vil klart benytte dem igen en anden gang.

June 1, 2013

Take a closer look