Majshop.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har godt nok kun gjort alvor af eet køb, men der er meget lækkert at finde. Jeg fik undervejs brug for at maile med indehaver - og fik rigtig god service. Jeg føler mig helt tryg ved Majshop.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en lang cardigan og en kjole gennem Majsshop, og det gik over al forventning .. havde tøjet allerede efter et par dage, og der var medsendt en vejledning til hvad man skulle gøre hvis købet... See more

Company details

1. Shopping & Fashion

Information provided by various external sources

Majshop - Designertøj og fashion til kvinder

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super service

Jeg købte et par Stylesnob ballerinaer hos Majshop.dk. Super service, jeg ønskede selv at afhente skoene, og kunne afhente dem samme dag jeg skrev.

Majshop.dk kan kun anbefales herfra :-)

July 26, 2013

SUPER WEBSHOP

Er begejstret for Majshop! Stort udvalg med noget for enhver smag og super service. Er man så heldig at bo i nærheden har man samtidig en dedikerer ejer der virkelig har øje for hvad der klæder den enkelte. Kan varmt anbefale Majshop!

September 12, 2012

Betjening i top

Ønskede desperat en buksedragt. Skriv til Majshop og fik hurtigt svar, at jeg bare kunne komme forbi og prøve den. Hurtige tilbagesvar, selv i juledagene. Skøn buksedragt, som gjorde min 40 års fødselsdag helt perfekt. Tak fordi det muligt jeg lige kunne komme forbi og prøve/købe - det er ikke sidste gang jeg handler i Majshop.

January 10, 2012

billige designer varer

købte house of lykke kjole og bukser.. super varer der levede op til beskivelsen og til meget billige penge i forhold til butikspris... men altid ærgeligt når man ikke kan prøve tøjet.. mine bukser var for store..

January 9, 2012

Super tilfreds..

Har købt et par bukser der, og vil helt klart købe igen nu her til januar, synes at der er mange rigtig fede ting, og der er en super kundebetjening, og venlighed..

December 15, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Gode varer, gode priser, god service

Har bestilt kjoler fra House of Lykke 2 gange. Super lækre kjoler. God service og ingen ballade med at bytte størrelser. Synes Majshop forstår at gøre det ekstra, som gør det til en god oplevelse at handle hos dem. Kan kun anbefale.

November 30, 2011
Rated 1 out of 5 stars

ikke godt nok

Varerne er sikkert udmærket, men det er ikke godt nok, at jeg ikke kan blive fri for at modtage nyhedsbrev, når jeg beder om det!
Har adskillige gange forsøgt at afmelde på deres hjemmeside - uden held - og jeg har været i kontakt med dem uden, at de gør noget seriøst for, at jeg kan undgå at få nyhedsbrev.
Nu ryger det så i mit spamfilter, men det er ikke godt nok fra Majshops side.

Efter at jeg skrev min anmeldelse her på Trustpilot, blev jeg omsider fri for at modtage nyhedsbreve :-)

November 2, 2011

helt perfekt

jeg fik min vare dagen efter jeg havde bestilt den. det var simpelthen super. rigtig god service og problemfrit!!

October 14, 2011

God service.

Alt forløb som ventet. Fik straks en ordrebeskrivelse, mine varer var der få dage efter og var både super lækre og i en god kvalitet.

October 8, 2011

Vibeke Laursen Randers

Super god behandling. Meget fornemt, at man må vente med at betale til den første og får alligevel tilsendt varen, selvom man ikke har betalt for den endnu. Jeg er så tilfreds denne netshop og kan varmt anbefale Majshop til andre.
Vh Vibeke

September 8, 2011

Majshop.dk

Super lækker net butik med lækre vare.
Rigtig god service.
Godt gået mitzy og tak for altid god behandling.
Kh. Gitte

August 22, 2011

5 stjerner til Majshop.dk

Det er altid en fornøjelse at handle hos Majshop.dk. Jeg har købt kjoler, jakker, trøjer, veste, bælte og sko hos Majshop.dk og er altid yderst tilfreds med kvaliteten, samt servicen der er helt i top. Jeg vil helt sikkert, fortsat være kunde og kan kun varmt anbefale andre at shoppe hos jer!

August 14, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Let at bestille varen og varen er altid kommet efter ganske få dage. Tøjet har altid været i en god kvalitet. En enkelt har gang har jeg været en smule utålmodig og mailet til Majshop. Senere samme dag fik jeg respons med hvor langt min vare var nået. Meget fin service.

Jeg kan kun give min bedste anbefalinger

June 19, 2011

Sød webshop-indehaver

sød at snakke med, på trods af noget rod i lager-beholdningen, så halvdelen af mine varer ikke kunne leveres, øvbøv. Men hun er sød at snakke med :)

June 12, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god kundeservice og fantastiske varer.

Jeg har tidligere købt varer på Majshop.dk og har ALTID været yderst tilfreds. Denne gang købte jeg "cika ballerina" fra Stylesnob. Super dejlige behagelige forårs/sommer ballerinaer, som jeg nu slet ikke kan undvære og bare MÅ have 2 par af hjemme i skabet. Bruger dem både herhjemme i DK men også når turen går sydpå. De er søde, smarte og flotte på samme tid, og kan bruges til jeans, kjoler m.m.
Derudover røg der også et par smarte "eardots" med i indkøbskurven i en flot turkis farve, som pifter den "kedelige" sorte hverdag op.

Jeg har fået en rigtig god service fra Majshop, hvor der altid er hurtigt svar og hjælp af hente, hvis jeg skulle være i tvivl om str. eller selve varen. Kan kun VARMT anbefale at handle hos Majshop.dk

Lotte

May 21, 2011

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look