Martinello

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hos martinellomode bliver tøjet fremvist pænt på flere størrelser kvinder, når der sendes live via fb Dét rart se om tøjet sidder pænt på både én str. 36 eller str 52 Personalet er ærlige om s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Personalet er altid venlige og søde og hjælpsomme. Bytter med et smil og har en fantastisk humor på deres live - noget de virkelig er gode til at lave ❤️❤️❤️❤️❤️

Rated 5 out of 5 stars

Elsker Martinello Så har jeg lige set morgen live fra Martinello og endnu engang glædet mig over den skønne, energiske, humoristiske og dejlige stemning der hersker, alt imens der vises det fines... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale at handle hos Martinello , altid søde og hurtig levering og nemt at returnere og fantastisk tøj til en pris vi alle kan være med på og man kan altid skrive til dem i messenger Har... See more

Company details

1. Jewelry Store
  2. Jeweler
  3. Jewelry Designer
  4. Jewellery Manufacturer
  5. Watch Store

Information provided by various external sources

Martinello importerer og sælger italienske smykker. Sortimentet spænder over halskæder, øreringe, armbånd, brudesmykker, charms til armbånd og smukke Murano glassmykker. Gratis fragt på alle smykkeordrer og 30 dages fuld returret

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Tøj og sko i super god kvalitet

Tøj og sko i super god kvalitet.
Har handlet rigtig meget det seneste år og har kun haft en reklamation som blev behandlet med det samme.
Rigtige gode lives på FB med godt humør. Hurtig levering. Total yndlingsbutik♥️

October 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted at handle med altid…

Fantastisk sted at handle med altid godt humør på deres Lives. Skønt med udvalg af samme varer i mange størrelser så folk med forskellige størrelser kan få den samme varer også selvom om man er plus size.. Super service og hurtig kommunikation . Vil klart handle der igen.

October 26, 2022

5-flotte stjerne herfra

5-flotte stjerne herfra, Martinello er den bedste butik for ever. Jeg nyder altid, at handle både fysisk i butikken og online og jeres live bringer altid et kæmpe smil på læberne.
Dorthe, du og alle dine skønne ansatte gør det bare SÅ godt.

October 15, 2022

Elsker Martinello

Elsker Martinello
Så har jeg lige set morgen live fra Martinello og endnu engang glædet mig over den skønne, energiske, humoristiske og dejlige stemning der hersker, alt imens der vises det fineste tøj fra lille til stor størrelse.
Noget til os alle og til priser hvor vi alle kan være med.
I dag fik jeg ikke købt noget, men det var kun fordi, jeg stort set havde købt det der blev vist i forvejen.
Jeg elsker mit tøj fra Martinello, elsker den gode og imødekommende kunde service og elsker i det hele taget konceptet
Tak for jer Martinello ladies ❤️

October 25, 2022
Rated 5 out of 5 stars

En fed butik med flot til alle…

En fed butik med flot til alle størrelse piger. Altid glade og imødekommende personale. En gid oplevelse uanset om det er på live eller i butikken. Jeg har masser af tøj fra Martinello🥰

October 13, 2022

Give dem hele verden

Man skulle mindst kunne give dem hele verden❤️ Det mega smart at Dorte tager sig tid til at lave live til alle os kunder💖

October 25, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Skal du købe tøj, så er det her.

Skal du købe tøj, så gør det hos Martinello. Det er det fedeste tøj og til ingen penge. Jeg elsker deres live, de er så søde og sjove. Er du i dårligt humør, så skal du bare se deres live, du blir helt automatisk i godt humør.
Bestiller du tøj om aftenen, bliver det sendt dagen efter. Intet at klage over her. Fantastisk tøj, fantastiske priser og fantastisk personale.

October 20, 2022

Mega God service/super dejligt tøj

Jeg handler ofte i Martinello, hvor jeg altid bliver mødt med et smil. Der er altid kaffe på kanden og godt humør igennem hele besøget, de siger altid deres ærlige mening ang. tøj hvis det ikke sidder lige i skabet. Efter et stort vægttab er hele min gardarobe skiftet ud med tøj fra Martinello og det passer bare, mister ikke farve og facon.
Jeg ser altid med på deres live tirsdag til fredag fra 9.15-10.45 hvor der også altid bliver købt noget.
Så jeg kan på det varmeste anbefale både et besøg på deres live og selvfølgelig i butikken♥️♥️♥️.
Ann Dyrby

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk god oplevelse hver gang…

En fantastisk god oplevelse hver gang jeg har handel i butikken. Dorte som ejer butikken og hendes personale er kanon søde og servicen er hel i top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig og kan varmt anbefale at se med, når de sender live…tøj til rimlig priser, hvem kan ikke lide det ♥️♥️♥️

October 10, 2022

Ærlig smilede personale

Dét rart se om tøjet sidder pænt på både én str. 36 eller str 52

Personalet er ærlige om stilen farver eller
str passer.
Betaling er hurtigt på mobilpay og hurtigt levering gennem Dao til pakkeshop
Altid smilende personale
De bedste anbefalinger herfra

Altid proffesionel hjælp

Altid proffesionel hjælp, med gode ideer. Anderledes flot tøj, som man ikke kan købe i andre forretninger. Der er altid højt humør.

October 1, 2022

Min oplevelse med Martinello

Karina Egede Nielsen
Opdateret for 1 time siden
Min oplevelse med Martinello Mode
Min oplevelse med at handle hos Martinello både i butikken og på live, har altid været positiv.
Deres tøj, støvler, sko, tasker, osv…har en høj kvalitet.
Der er altid en rigtig god service med smilende personale.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler der, vil anbefale dem til alle.
Så gå ind og kig på deres hjemme side.
De er fantastiske 🥰
Mvh Karina