Mediebutikken

Company details

1. Toner Cartridge Supplier

Information provided by various external sources

Disc2Burn giver dig et stort udvalg af IT udstyr og tilbehør. Her kan du handle til en af markedets bedste priser. Find billige priser på produkter som CD medier og DVD medier. Du kan også finde de bedste priser på vores store udvalg af blækpatroner.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Lav pris, lang tid

Disc2burn (efterfølger til mediebutikken.com) har lave priser og lave forsendelsesomkostninger.

Leverancetiden var for lang - mere end en måned.

December 23, 2009

De er alt for langsom

De er nok de dåreligste jeg har forsøgt at handle med
tror de hedder Disc2burn så jeg se jo nok aldrig min penge igen

November 19, 2009
Mediebutikken logo

Reply from Mediebutikken

Hej Morten

Hvis det nu ikke gik hurtigt nok, skulle du nok have valgt en anden måde at betale på, end at gøre det til konto.
Da din betaling først var på vores konto d. 12-11-2009, og hvis du nu brugte lidt tid på at læse hvad det er du siger okay til.
Ville du nok have læst, at varen skal bestilles hjem fra en forhandler før vi kunne sende den.
Så prøv at brug lidt tid på at læse hvad det er du godkender, i stedet for at bruge tid på at svine andre til bare fordi du ikke gider at læse hvad du laver!!

Hilsen

MedieButikken

Rated 1 out of 5 stars

Sådan svarer de fra butikken

Udpluk af mail sendt fra Mediebutikken.com

Måske skulle du fremover læse hvad det er du godkender, for det har du overhovedet ikke gjort !!!!!!!!!

Derudover burde du også læse, hvad det er du går og laver før du sviner en til på trustpilot.

For nu er det ikke os, der har hævet penge på dit kort, men mit bud vil nok være at det er E-wire der har gjort det.

Da du har sendt en betaling igennem dem til os, og den betaling har vi stadig ikke hævet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SÅ LÆS FOR FANDEN HVAD DET ER DU GÅR OG LAVER I STEDET FOR AT SVINE NOGLE TIL FORDI DU IKKE HAR STYR PÅ HVAD DU LAVER.

Det skal siges at man kan vælge Ewire, PayPal eller forudbetaling. Det må være butikkens ansvar et deres mellemled ikke hæver pengene før varen er afsendt. Jeg har ikke noget sted i deres vilkår set at pengene bliver hævet fra min konto inden varen er afsendt? For en god ordens skyld skal det siges at Mediebutikken har sendt dokumentation på at de ikke har fået pengene i dag (7/9)

September 7, 2009

Manglende pakke.

Har bestilt printerpatroner 31/7. Pengene trukket d. 3/8, og varerne afsendt d. 10/8, men er endnu ikke ankommet. Har forsøgt at kontakte Mediebutikken både via mail og ved telefonopring. De har ikke svaret endnu. I flg. tranck & trace er pakken kommet til Malmø d. 10/8, og så er der ellers ikke sket mere!

August 13, 2009
Rated 3 out of 5 stars

Langsommelighed

Afgav ordre den 02.02.2009 - Pengene blev hævet den 05.08.2009 - varerne blev leveret til afsendelse den 08-08-2009 og først modtaget den 11.08.2009. Det er for langsomt. deet kan gøres bedre.
Mvh
Ivan Krogh

August 11, 2009

Dårlig kundeservice

Da vi ringede til Mediebutikken, var der bare en der sagde "Hej det er Flemming". Der skal man altså lige sige det er Mediebutikken. Vi fik så af vide at den vare, vi havde regnet med lå i postkassen efter 1-3 dage (der var gået 4-5) ikke var ankommet til dem endnu. Så vi afbestillede det, for at købe det et andet sted. Vi bedte så om en bekræftelsesmail, for at være på den sikre side, vi modtog intet. Dagen efter, i dag, ringede vi så igen for at få den mail. Der gik et par minutter, før vi kunne få ham til at sende mailen med det samme, han var ikke særlig samarbejdsvillig. Så vi hander ikke dér igen!!!

August 11, 2009

Take a closer look