See what reviewers are saying
Jeg er en glad kunde hos megahost.dk. Firmaets personale reagerer hurtigt på éns henvendelse, enten på sitets ticket-service eller når man henvender sig pr. mail. Det sker nogle gange at de glemmer... See more
Jeg skiftede til Megahost og er ikke blevet skuffet, de holder det de lover og hjælper én så hurtigt de overhovedet kan. Hjælp til deres kunder er prioriteret meget højt hos dem, og tak for det! L... See more
Jeg har et mellemhotel hos Megahost, hvor jeg hoster 3 sider. Supporten er eminent - ikke kun kvalificeret, men også hurtig tilbagemelding og på alle tænkelige tidspunkter. Jeg har tidligere været... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi tilbyder en række forskellige hostingprodukter, lige fra TeamSpeak over ShoutCast til stabile webhoteller, alt sammen til den helt rigtige pris.
No history of asking for reviews
Jeg (mine virksomheder) har været kunde…
Jeg (mine virksomheder) har været kunde hos dem vel nok siden 2010 eller 2011 og har sideløbende også været kunde hos en anden stor dansk hostingudbyder. Jeg er på en shared hosting hos megahost.dk. Man får helt enormt meget værdi for pengene hos megahost - både hvad angår support og oppetid, som sikkert er over 99,99%. Henrik, som ejer megahost.dk er venlig og hurtig til at svare på supportspørgsmål - det samme som de, som hjælper ham i megahost. For ikke så lang tid begyndte de selv at lægge SSL op på ens sider hos dem - det var før lidt af en pine. De bruger cPanel som er meget udbredt - det er altså en kæmpe fordel at det ikke er noget de selv har konstrueret, for så kan man altid få freelancere osv. til at lave specielle ting uden det er et problem at finde ud af hvordan det fungerer på deres sider. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af megahost.dk. Anders Michael Nielsen
Ubegribeligt god service
Som super begynder hjemmesidebruger er det lykkes mig at få min side til at gå ned flere gange.
Efter en times ventetid (fredag aften!) har Megahost her til aften hentet backup fra deres servere og min side kører igen!
Helt vild god service!
Super gode mennesker
Super gode mennesker, professionel support og samtaler med dem. Kan kun anbefale megahost til andre. De er super venlige, og til at snakke med, og lave aftaler med.
Super god service.
Jeg har haft website hos Megahost siden 2010, og det har kørt helt smertefrit. Kan helt klart anbefales!
God behandling
Efter at have haft en god dialog med megahost, har vi fundet de bedste løsninger på overflytning af mine domæne, hvorefter jeg skulle købe endnu et nyt domæne, er det gået dejlig hurtigt og smertefrit.
Kanon service!
Nu har vi en reseller løsning hos Megahost.dk og kan ikke finde noget at klage over! Servicen er i top og systemerne er enkelte!
Vi har få gange oplevet svigt men der er medarbejderne bag Megahost.dk, hurtige til at løse problemet, så vi er online med det samme!
Helt klart en seriøs og stabil partner.
Super god og hurtig hjælp
deres support har altid været flink og hurtig til hjælpe, selvom de fleste gang var det dumme fejl fra min egen side af :)
kan kun anbefale dem.
Kanon oppetid
Har brugt Megahost siden sommeren 2013. Den eneste gang jeg har haft brug for support, var de super flinke og ikke mindst hurtige.
Bruger hovedsageligt mit domæne til mail, og dette har hele tiden fungeret upåklageligt. Jeg har ikke oplevet noget nedetid i perioden.
Problem med levering, men fin support
Jeg bestilte en Shoutcast server, som på deres hjemmeside blev lovet oprettet efter 1. indbetaling. Da dette ikke skete, og da jeg havde travlt med at finde en server "nu og her", afbestilte jeg og skrev en mail til deres support.
De udviste stor tålmodighed, og trods lidt forvirring lykkedes det at få annulleret ordren og refunderet det fulde beløb. Så selvom jeg ikke fik det forventede produkt, så vil jeg gerne give 4 stjerner for deres support og service.
Svarer ikke på mails og tilbagebetaler ikke penge
Vi har som virksomhed betalt for en ydelse via dankort og samtidig sender de en faktura, som vi så også betaler.
Har forgæves forsøgt at få fat på dem på mail, men de svarer aldrig og tilbagebetaler ikke de penge vi har til gode.
De har intet telefonnummer man kan ringe på.
Mega dårlig stil!!
Rigtig god service
Solid personlig service, der vender hurtigt tilbage.
Fantastisk service
Har flyttet 8 sider over til Megahost og det funger bare.
Alt var lige efter bogen og super service. Jeg vil klart anbefale megahost til alle...
/Oliver
Malware på hjemmeside hosted af Megahost
Blev af Google gort opmærksom på at der skulle være malware på min hjemmeside. Jeg fik gogle til at teste siden og det var korrekt. Hvordan det er kommet på ved jeg ikke, men da det er længe siden jeg har lavet opdateringer kan det jo være sket via Megahost. Jeg har nu på anden dagen stadig ikke min side oppe at køre og svartider/hjælp fra Megahost er mere end sløvt. Lige nu har jeg modtaget en mail at Henrik har travlt, ja undskyld det kan man jo ikke se nogen steder og hvad kommer det egentligt også mig ved? Havde for kort tid siden også spam mail fra en mail konto der kun bruges som navn til facebook, hvordan kan det mon ske?
Jeg er utrolig træt af Megahost og de maget lange svartider, hvis man får et svar. Så hellere betale lidt mere igen for hosting og så have noget der virker hver dag.
Sidste nyt. Så lykkedes det med fælles hjælp at få hjemmesiden op og køre igen søndag den 7 oktober til middag og alt virker fint igen. Så ros for hjælpen til megahost trods alt besværet.
Manglende tilbagebetaling og dårlige undskyldninger
Den 27.06 oprettede jeg et webhotel ved megahost, og 01.07 bad jeg dem lukke den igen og refundere det indbetalte beløb.
Ifølge deres forretningsbetingelser har man 65 dages fortrydelsesret, dog eksklusiv oprettelsesgebyr.
De svarer 01.07 : En support medarbejder vil hurtigst muligt besvare din henvendelse!
Derefter sker der intet, og 17.07 rykker jeg. Deres svar : Henrik som er ansvarlig for administration er på ferie.
30.07 rykker jeg igen, og de svarer : Vores bogholderi holder ferie og møder igen på mandag.
15.08 rykker jeg igen igen - intet svar.
Så den får 1 stjerne : uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling!
svarer aldrig + dårlig oppetid
Jeg ville bestemt holde mig langt væk fra megahost. Jeg har været kunde hos dem igennem et lille år og har oplevet nedetid, ufattelige langsomme svartider og en lovning på Google adwords til mine kunder som de ikke har kunnet levere.
Da jeg valgte at stoppe samarbejdet grundet serverne var nede i tide og utide, skrev jeg en mail til Henrik (megahost) hvor jeg bad om at stoppe samarbejdet på en god måde og om vi kunne koordinere så ikke mine domæner (læs:kunder) kom i klemme. Det er nu over en måned siden og de har trods mange henvendelser ikke reageret.
Dette betyder at jeg nu står med hjemmesider som er offline på de domæner som er bestilt og betalt gennem Megahost, da de har kontrol over navneserverne.
Efter dette indlæg har de reageret og jeg har fået min kundes domæne frigivet.
Uovertruffen service
Efter gennem tiden at have været en del webhoteller igennem må jeg sige at jeg nu har fundet ét jeg kan være tilfreds med. Megahost kører med udmærkede og up-to-date servere med alt hvad man (i hvert fald jeg..) har brug for installeret og let tilgængeligt.
Det der virkelig batter er dog supporten!
I forbindelse med det projekt jeg har brugt dem til har der været en del kommunikation, og der er altid blevet svaret hurtigst og fyldestgørende på mine spørgsmål. Jeg havde desuden behov for at prøve et par features af før køb, og det fik jeg uden problemer lov til.
Megahost leveret et virkelig anbefalelsesværdigt produkt.
Imponerende god service
Lige en kort update her en del år senere:
Er stadig ovenud glad og tilfreds med den venlige og kompetente hjælp de yder når man opretter en sag hos dem, hvis ikke jeg allerede havde anmeldt dem ville jeg have givet dem 5 stjerne igen.
Perfekt service og perfekte produkter
Jeg har prøvet en del webhoteller over de seneste år - men siden jeg har skiftet til megahost.dk - har jeg ikke oplevet et så godt webhotel. De er altid sindsygt hurtige til at svare på support spørgsmål - og det er noget af det som er vigtigt når man driver hjemmesider. Desuden fungerer deres produkter altid. God og høflig service - vil anbefale dem til enhver tid !
Altid klar til tjeneste
Jeg har tidligere været hostet andre steder, men Megahost er uden tvivl det bedste sted, jeg har prøvet indtil nu. Ingen skjulte/små ord i kontrakten, som oplevet andre steder.
Huskede jeg lige at nævne, at der så at sige aldrig er nedetid?
Stjerneservice!
Fremragende 9 krs webhotel - normalt anbefales disse discount-webhoteller ikke til erhvervssider, men servicen og stabiliteten er i top. Alt går præcist som det skal, og hvis man ønsker at styre dns'en selv, kan dette nemt lade sig gøre. Det er meget lækkert, hvis man f.eks. har andre ting på sine subdomains.