Lang leveringstid og dårlig kommunikation
I forbindelse med et kampagnetilbud bestiller vi en lampe, som butikken ikke har på lager. Den skal bestilles hjem fra Italien, men vi bliver forsikret om at de vil have den hjemme inden for 2-3 uger.
Tidsfristen overskrides, og vi får en mail der siger at lampen er blevet beskadiget under transport, og de derfor har været nødt til at få en reservedel sendt, og at da derfor vil gå en uge yderligere. Uheldigt, men det er der jo ikke noget at gøre ved.
Nogle dage senere får vi besked om at der er blevet sendt en forkert reservedel, og at der nu er blevet genbestilt en helt ny lampe.
Der går igen en del tid, og vi ringer derfor til dem for status. Damen fra Mekavi kan konstatere at de ikke har sendt noget fra Italien endnu, da producenten tilsyneladende ikke har modtaget genbestillingen. Vi er i mellemtiden flyttet, og spørger om vi ikke, som plaster på såret, kan få lampen leveret. Dertil svarer hun at pga. lampens skrøbelighed, så vil de ikke sende (selvom den er blevet fraget hele vejen op igennem Europa), men at hun kan tilbyde et ekstra sæt pærer, samt at lampen bliver sendt med ekspres fra producenten, således at den vil være klar til afhentning efter nogle få dage.
Endnu en uge går, og vi tager kontakt endnu en gang. Lampen er ikke kommet endnu, men vi vil blive kontaktet så snart de hører noget. Yderligere en uge går, og vi venter stadig. Et telefonopkald gør os ikke klogere, men senere samme dag får vi en mail hvori der står at lampen er klar til afhentning!
Da vi jo skal hente selv, kontakter vi igen Mekavi for at høre dimensionerne af den kasse lampen kommer i (det er en stor stuelampe), for at se om det er muligt at transportere den i toget. Manden vi snakker med vil undersøge det, og lover at ringe tilbage samme dag. Det sker så ikke.
Så alt i alt en masse uheldige omstændigheder, dårligt informationsnivea og mangelfuld service.
Egentlig burde vi have annuleret købet for længst, men nu er vi så tæt på målet (og prisen var også markedets billigste), så vi håber det lykkes!
April 29, 2014
Unprompted review