Mekavi ApS

1. Interior Designer

Information provided by various external sources

Hos Mekavi har vi en enorm passion for lys, lamper og hvordan lyset kan skabe de smukkeste effekter i indretningen. Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe dig når der skal vælges belysning, omend det er til stuen, køkkenet eller i din virksomhed.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Dårlig information og respons

Vi købte 7 dyre lamper hos Mekavi, vi investerede i hvad vi troede var de helt rigtige lamper. Lidt tid efter da vi var færdig med renovering og vores elektriker skulle sætte lamperne op, fortæller han os at de lamper vi har købt, ikke kan få skiftet pæren hvis den springer.
Dette var vi ikke blevet informeret om ved købet, hvilket er meget utilfredsstillende, da jeg synes det er meget relevant at vide. Vi havde med den oplysning valgt andre lamper. Jeg har i over 2 måneder nu prøvet at få et svar fra Mekavi om dette virkelig kan passe og hvor lang levetid vi kan forvente pæren har og om der så er ekstraordinær garanti på lamperne.
Jeg har måtte rykke for svar, stadig uden at høre fra dem.
Det er meget utilfredstillende og jeg overvejer at tage sagen op med Forbrugerklagenævnet, da jeg mener det er en væsentlig oplysning at undlade.

September 6, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig og arrogant rådgivning hvor der…

Dårlig og arrogant rådgivning hvor der blev talt ned til en fordi man er ung.

April 4, 2019
Mekavi ApS logo

Reply from Mekavi ApS

Hej Aske
Det var da ellers lidt af en anmeldelse du giver os. Vi behandler alle kunder med respekt og arbejder altid på at yde den bedste rådgivning, så vi kan ikke rigtigt forstå den bredside du sender i retning mod os. Vi er faktisk lidt nysgerrige på at høre hvornår, du har været i kontakt med os, så du er mere end velkommen til at kontakte os, med henblik på at vi kan være behjælpelige med eventuelle spørgsmål.
Med venlig hilsen Mekavi

Rated 5 out of 5 stars

Professionelle hele vejen igennem !

Professionelle hele vejen igennem ! Ny lejlighed krævede helt nye lamper. Derfor var vi på jagt på alle netsider og butikker. Heldigvis endte vi hos Mekavi for 1 år siden.
Vi har fået uvurderlig støtte og hjælp fra Tine - som har en kæmpe viden om lamper, lyskilder og indretning. Vi valgte at købe os til rådgivning i vores hjem. Tine kom hjem et par timer . Efter 10 dage blev vi præsenteret for et fint oplæg på løsninger / lamper til vores behov. Udfra det valgte vi lamper som vi ku li´. Tine var med hjemme og viste elektrikere præcist højde og mål på lampernes placering.
Vi har købt 15 forskellige typer lamper - og ALLE løsninger er præcist som vi havde ønsket. Vi er vilde med Mekavi - og kan kun anbefale alt hos dem!

October 31, 2018

Køb endelig ikke hos Mekavi

Køb endelig ikke hos Mekavi! Mekavi har endt med at koste mig 1.200 kr., og jeg har intet fået for dem andet end en meget dårlig oplevelse og spildt tid og besvær med at transportere store kasser med ubrugelige lamper frem og tilbage. Efter at have solgt mig to lamper fra Foscarini til i alt 12.000 kr., som manglede skruer, så de ikke kunne samles, og jeg måtte sende lamperne retur, har Mekavi sat prikken over i’et og besluttet at tage 1.200 kr. af min betaling og beholde til dem selv med begrundelsen, at jeg har ridset lamperne. Jeg er magtesløs, da jeg haft tillid og betalt for en vare, før jeg fik den - hvilket jeg har gjort mange gange før uden problemer. Jeg håber, at jeg med denne (min første og eneste) anmeldelse på Trustpilot kan hjælpe andre til aldrig at handle hos Mekavi.

December 29, 2017

VILDLEDENDE MARKEDSFØRING

VILDLEDENDE MARKEDSFØRING: Design By Us Pollish Medium Smoked kr 1194 (bit(dot)ly/2zGK5MI) - 2 stk lagt i kurv kr 2388 (bit(dot)ly/2zGElCY) - Advarsel i kurv: DETTE PRODUKT ER IKKE PÅ LAGER OG KAN DERFOR IKKE BESTILLES! Ren svindel - fortjener 0 stjerner!!!
PS Forsøgte at lægge dette på deres Facebook-side men fik beskeden 'Det indhold, du har anmodet om, kan ikke vises lige nu'(!)

December 28, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Smukke lamper og bredt udvalg

Har kigget efter lamper gennem noget tid på nettet til en hel lejlighed. Efter en del research falder valget på Mekavi, der ligger i nærheden tillige med, de har et stort showroom, hvor mange af lamperne kan ses i virkeligheden. Vi ender med at handle her, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Der er et bredt udvalg af rigtig mange flotte lamper. Det skal siges, at man ikke skal forvente levering fra dag til dag, da en del af lamperne ikke er på lager, men skal bestilles hos producenten. For vores vedkommende har det været vigtigere at få den helt rigtige lampe (selv om man lige skulle vente nogle uger på levering). Vi har oplevet en fin kommunikation og alle spørgsmål er besvaret venligt og imødekommende. Vi har fået hentet alle vores lamper, som vi synes, er rigtig flotte - JA - de var ventetiden værd! Vi vil bestemt handle her igen, lige som vi gerne anbefaler Mekavi til andre.

October 18, 2017

Dårlig service!

Lørdag eftermiddag kørte jeg 15 km for at besøge butikken og se en særlig lampe, jeg længe har været vild med. Mekavi havde kun en udstillingsmodel som var sat ned med 70%. Da jeg så besluttede mig for at ville købe den sagde ekspedienten at jeg bare lige skulle vide at den havde en fejl. Jeg spurgte så om hun ville vise mig den men hun kunne ikke finde den. Derefter sagde hun at jeg selv måtte lede efter den hvis jeg ville. Desuden så måtte jeg enten selv tage en stige og kravel op og pille den ned hvis jeg ville købe den samme dag, eller alternativt komme tilbage en anden dag.

Mange fine lamper men en RINGE SERVICE!

March 5, 2016
Mekavi ApS logo

Reply from Mekavi ApS

Kære Julie.

Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse under vores udsalg. Hensigten med at oplyse dig om fejlen på lampen, var blot for at gøre dig opmærksom på at der var en fejl. Vi beklager at du ikke var af den opfattelse og fik en dårlig oplevelse. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker yderligere information.

Med venlig Hilsen
Nadja/ Mekavi

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent vejledning og service.

Et fantastisk udvalg, Du kan få stort set alt, hvad du drømmer om indenfor lamper. Der er god vejledning at hente, når du er i tvivl, og du kan få præsenteret masser af ideer, som du måske ikke selv har tænkt på.

Jeg kan kun anbefale at handle hos Mekavi.

September 18, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Lang leveringstid og dårlig kommunikation

I forbindelse med et kampagnetilbud bestiller vi en lampe, som butikken ikke har på lager. Den skal bestilles hjem fra Italien, men vi bliver forsikret om at de vil have den hjemme inden for 2-3 uger.

Tidsfristen overskrides, og vi får en mail der siger at lampen er blevet beskadiget under transport, og de derfor har været nødt til at få en reservedel sendt, og at da derfor vil gå en uge yderligere. Uheldigt, men det er der jo ikke noget at gøre ved.
Nogle dage senere får vi besked om at der er blevet sendt en forkert reservedel, og at der nu er blevet genbestilt en helt ny lampe.

Der går igen en del tid, og vi ringer derfor til dem for status. Damen fra Mekavi kan konstatere at de ikke har sendt noget fra Italien endnu, da producenten tilsyneladende ikke har modtaget genbestillingen. Vi er i mellemtiden flyttet, og spørger om vi ikke, som plaster på såret, kan få lampen leveret. Dertil svarer hun at pga. lampens skrøbelighed, så vil de ikke sende (selvom den er blevet fraget hele vejen op igennem Europa), men at hun kan tilbyde et ekstra sæt pærer, samt at lampen bliver sendt med ekspres fra producenten, således at den vil være klar til afhentning efter nogle få dage.

Endnu en uge går, og vi tager kontakt endnu en gang. Lampen er ikke kommet endnu, men vi vil blive kontaktet så snart de hører noget. Yderligere en uge går, og vi venter stadig. Et telefonopkald gør os ikke klogere, men senere samme dag får vi en mail hvori der står at lampen er klar til afhentning!

Da vi jo skal hente selv, kontakter vi igen Mekavi for at høre dimensionerne af den kasse lampen kommer i (det er en stor stuelampe), for at se om det er muligt at transportere den i toget. Manden vi snakker med vil undersøge det, og lover at ringe tilbage samme dag. Det sker så ikke.

Så alt i alt en masse uheldige omstændigheder, dårligt informationsnivea og mangelfuld service.
Egentlig burde vi have annuleret købet for længst, men nu er vi så tæt på målet (og prisen var også markedets billigste), så vi håber det lykkes!

April 29, 2014

Rigtig dårlig kundeservice

Jeg bestilte en reservedel til en lampe (ordre 16443), som jeg ikke havde købt hos dem, og får af vide at den koster 500 kr + 250 kr i fragt og ekspeditionsgebyr. Jeg tænker det er pæn dyrt, men jeg har ikke det store valg, da jeg gerne vil have min lampe til at virke igen, og ikke rigtig har kunne finde delen andre steder.

Nå, de får reservedelen hjem, og sender mig en email, hvor de skriver at min bestilling er klar til afhentning.... What!!! Jeg har betalt 250 for at få den levereret. Jeg skriver til dem 2-3 gange på email men får intet svar. Så efter at have siddet i kø i 20 min en fredag kommer jeg igennem på telefonen. Jeg taler med en sød dame, og hun får styr på sagen - tror jeg. Dagen efter modtager jeg en email hvor hun beder mig indbetale yderligere 85 kr for fragt, og så har hun lige sat en smiley efter, så er det jo helt i orden :-)

Jeg har efterfølgende modtaget en email fra den samme medarbejder jeg talte med i telefonen, hvor hun beklager fejlen, og sender pakken.

August 31, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Helt vild dårlig service!!!

Vi bestilte en lampe på Mekavi's onlineshop den 24. april. Den 15. maj fik vi en SMS fra Mekavi om, at vi kunne forvente lampen den 30 maj.
I dag den 4. juni har vi rykket dem, og fik svaret: Desværre er vi ikke i stand til at levere den bestilte lampe da den ikke længere er i vores sortiment. Vi beklager meget og annullerer hermed din ordre og din preliminære Dankort betaling

Det er bare helt uacceptabelt og dybt uprofessionelt!!!

June 4, 2013

Det kræver udholdenhed!

Jeg bestilte en lampe den 13 oktober 2012.
Lampen skulle hentes hjem fra Belgien og ifølge hjemmesiden ville det tage 12-13 hverdage. Hvis ikke Mekavi kunne overholde leveringstiden, vil de orientere kunden, skrev de!
Efter godt 4 ugers ventetid sendte jeg Mekavi en mail og spurgte til lampen men hørte ikke noget. Jeg ringede dem op et par dage senere og fik oplyst, at lampen var klar til afhentning i Belgien (?) og de skulle bare have fat i en fragtmand til at køre det hjem. Der ville gå en lille uge til, sagde de. Efter en uge måtte jeg ringe igen og nu stod varene på et lager i DK. Der ville gå yderligere et par dage, sagde de, men der skete stadig ikke noget. Så måtte jeg ringe ind igen og jo, så kunne det blive leveret med fragtmand to dage senere og ikke med Post Danmark som jeg ellers havde bestilt. Det var derfor nødvendigt, at jeg var hjemme til at tage imod lampen.
Lampen kom omsider efter 6 ugers ventetid, men da fragtmanden var gået, opdagede jeg, at der ikke var nogen pære med som jeg ellers havde betalt 150 kr for. Jeg ringede til Mekavi men fik beskeden, at den skulle være der og at JEG måtte ringe til fragtmanden og høre ham. Jeg ringede til fragtmanden men fik beskeden, at det måtte jeg altså tale med Mekavi om. SUK, jeg ringede tilbage til Mekavi, der så oplyste, at de ville refundere beløbet for pæren med det samme.
Ja, I gættede rigtigt - jeg har i dag skrevet og rykket for pengene.
Lampen er flot, men det er både første og sidste gang jeg handler hos Mekavi. Jeg forventer lidt bedre service, når det handler om en lampe til 5000 kr. Denne handel var en total discount oplevelse og det vil jeg ikke være med til igen.

December 3, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Manglende levering og manglende kommunikation

Bestilte 3. april 2 Jesolo lamper. (Ordre 9192) De er endnu ikke dukket op og jeg har ikke hørt et ord fra MEKAVI.
De skriver i deres forretningsbetingelser at ordrene leveres inden for 5-7 dage. Desuden skriver de i deres ordrebekræftelse at skulle produkterne blive forsinkede, vil MEKAVI henvende sig med det samme.

Der er intet sket. Lamperne er ikke leveret og jeg har ikke hørt en lyd fra MEKAVI.

En totalt uacceptabel oplevelse. ØV ØV ØV!

April 17, 2011

Take a closer look