ME TOO Børnetøj Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Children's Clothing Store

About ME TOO Børnetøj

Information provided by various external sources

ME TOO baby- og børnetøj er dansk designet kvalitetstøj, med vægt på detaljer og moderigtigt design.
På metoo.dk kan du købe babytøj og børnetøj til børn i alderen 0-10 år.

Køb Børnetøj

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

god butik

Jeg sætter pris på at man altid kan finde det man skal bruge, og til en fornuftig pris

May 23, 2026

Dårlig service!!

Jeg har bestilt en bluse som skulle bruges til fødselsdagsgave og modtager en mail om, at ordren er gået igennem og vil blive sendt hurtigst muligt. En uge efter har jeg stadig ikke hørt noget og ring til dem. Her får jeg så at vide, at varen desværre er udsolgt, så ordren er annulleret.... Hvad med, at give sine kunde besked om det? Synes ikke at det er okay, at jeg selv skal ringe og finde ud af det.. De siger godt nok, at de har sendt en mail til mig tre dage efter, at jeg har bestilt!?! Den har jeg ihvertfald ikke modtaget og synes da, at det er mærkeligt, at der skal gå tre dage før, at man pludselig finder ud af, at den har man ikke alligevel, når man får en mail om, at den bliver sendt hurtigst muligt.... Virkelig dårlig service!!!

February 14, 2017

Intet svar fra kundeservice

Jeg har bestilt noget skønt tøj fra Me Too. Desværre røg der en knap i første vask, så jeg tog et billede og e-mailede til Me Too, og spurgte hvilke muligheder jeg havde.

Jeg fik intet svar.

To dage senere fik jeg en pakkelabel i mailen med en instruks om emballering. Der blev ikke svaret på mit spørgsmål om muligheder og der blev ikke beklaget at der var en fejl med varen.

Jeg returnerede pakken og tænkte at nu ville de skrive eller ringe. Jeg fik pengene retur, men jeg ønskede bare en ny kjole, og jeg kan se i webshoppen at den stadig findes i størrelsen.

Så meget upersonlig og dårlig kundeservice, der virker ligeglad med kunden.

November 5, 2016
Rated 4 out of 5 stars

Fede prints og smart design

Jeg har købt tøj hos ME TOO et par gange og har været tilfreds med tøjet og service. ME TOO tøj har skønne prints og smart design også til drenge. Jeg synes at der generelt er mere smart tøj til piger end drenge men ikke hos ME TOO. I skal bare forsætte med at lave det fede tøj til drenge så forbliver jeg en fast kunde.

November 17, 2011
Rated 1 out of 5 stars

magelfuld

Der manglede halvdelen af det sæt tøj jeg købte, måtte selv gøre opmærksom på fejlen.10 dage senere havde jeg stadig intet modtaget, pakkeposten havde åbenbart været der på et tidspunkt, men havde ikke afleveret nogen note.Måtte igen selv ringe til metoo og efterfølgende til pakkeposten, og måtte så sørge for at være hjemme en hel dag indtil den restende vare ENDELIG blev modtaget.
Tøjet er tilgengæld fint.

November 16, 2011
ME TOO Børnetøj logo

Reply from ME TOO Børnetøj

Hej Mia,

Det er beklageligt, at den ene del af det termosæt du bestilte ikke kom med i forsendelsen. Det kan desværre ske, når varen består af 2 dele og ikke hænger sammen.

Når vi har afsendt varen, får vi desværre ikke yderligere besked om forsendelsen og bliver denne ikke afhentet efter 14 dage, så ryger det retur til os. Derfor har vi ikke haft mulighed for at følge op på hvorvidt posten har overholdt den leveringstid vi kunne forvente.

Men håber dit termosæt er blevet flittigt brugt i den kulde, der nu er kommet til landet :-)

Fungerer perfekt!

God information, brugervenlig hjemmeside, hurtig levering, god bytteservice (har dog aldrig brugt den, men virker meget gennemskuelig!).

November 16, 2011
Rated 2 out of 5 stars

Det er blevet ring & skuffende

De sidste køb jeg har gjort hr været meget dårlige, dar har som minmum været noget galt med 2-5 stykker tøj, manglede knapper, dårligt tryk, dårlige syninger osv....

Jeg har ellers været fuldt ud tilfred med tøjet, men overvejer da at skifte mærke, dog skal de siges at der ALTID sidder nogen rare mennesker i den anden end og jeg har ALDRIG haft problemer med returvare....

ME TOO Børnetøj logo

Reply from ME TOO Børnetøj

Hej Natalie,

Det er meget beklageligt, at vore produkter ikke har levet op til dine forventninger. Men vi opfordrer til at returnere evt. fejlprodukter straks og få pegene retur. Præcis som du rigtig nok har gjort. På den måde har vi også mulighed for at gå videre til vore leverandører og "hive" dem i ørerne.

Tak fordi du tog dig tid her på Trustpilot.

Rated 4 out of 5 stars

God kvalitet og levering til tiden.

Jeg har været meget tilfreds med ME TOOs produkter. Det er altid varer af god kvalitet med dejlige holdbare farver. Mit eneste kritikpunkt er, at man ikke kan være sikker på, at lagerbeholdningen er opdateret. Ved sidste køb, fik jeg ikke alle bestilte varer.

Rated 3 out of 5 stars

fifty fifty

Jeg har købt 2 gang og den ene gik meget fint og den anden gik helt forkert... De fik ikke registrered min købt men Jeg fik mail tilbage med faktura alligevel, så Jeg troede at alt var fint. men de var den ikke - Og Jeg skulle bestille det hele forfra.

Meget kundevenlig service.

Ringede inden jeg bestilte, fordi jeg var usikker på str. Jeg fik en meget professionel og grundig vejlledning om størrelse og produkterne.
Tøjet kom efter få dage.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og lækre varer

De bestilte vare kom dagen efter bestillingen. Kvaliteten er i top og faktisk bedre end forventet.

Vi havde brug for at få byttet en vare, og det skete også unden problemer fra dag til dag.

Jeg kan varmt anbefale ME TOO

Take a closer look