Naturgalleriet

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En vare blev fundet hos naturgalleriet.dk lidt billigere end andre steder. I øvrigt har hjemmesiden et fint stort udvalg af specielle varer. Jeg bestilte, og fik den leveret et par dage efter.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vare bestilt onsdag aften kl. 23 og leveret fredag inden kl. 12. Varen var forsvarligt indpakket, samt indeholdende både kvittering og et visitkort. Var glad for de fornuftige takster på leverig... See more

1. Tool Store
  2. Hobby Store

Information provided by various external sources

Specialbutik for den bevidste forbruger. Alt i knive - sakse - manicure - børster - barbergrej og lidt friluftsgrej. Alt til "gør det selv" knivmageren. God og ærlig service .. Ikke billigere ... Bare bedre ...

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

6 stjerner herfra

6 stjerner herfra, uden tvivl. Jeg er jyde, så når de ringer tilbage og vejleder mig hvordan jeg kan mobilpay. Fan`me godt gået af en "køvenhavner". De er ærlige fsk. mht. porto.. Jeg efterbistiltet en vare og blev ikke trukket dobbelt porto.. Altså ; tak for ærlig handel til Naturgalleriet herfra.

May 26, 2022

Super

Jeg bestilte min vare, sent om aftenen. Allerede på anden dagen, modtog jeg varen.
Superhurtig levering.
Kan anbefale naturgalleriet 😊

July 29, 2021

Super god service

Super god service. Har betilt to gange online. Varerne kom hurtigt og var som forventet eller derover. Lækre varer af god kvalitet med omtanke for natur og miljø. Har bl.a købkt en flækkeøkse, jueliennejern med træskaft og en super lækker pizzaskærer fra Triangle med skaft af blommetræ. Varm anbefaling herfra : )

December 18, 2020
Rated 1 out of 5 stars

vildledende markedsføring

Snydt igen... eller, jeg tænkte nok det ville ske. Jeg skulle en pakke barberblade (Barberblade - Super Max - 10 stk. pakning)

Jeg ser på billedet en masse små pakker med barberblade i, men kan ikke med sikkerhed se om det er 10 barberblade jeg får, eller 10 pakker med barberblade. Siden billedet visere en masse, pakker, går jeg ud fra sidstenævnte. Men her bliver jeg så skuffet da jeg åbner pakken.

Så, må jeg spørge, hvis man køber en bog hos jer, får man så kun omslaget af bogen? Jeg har ellers været en tilfreds kunde hos jer i mange år og anbefalet jer til andre, men har min tvivl nu må jeg sige.

Ordrenr: 82847

September 21, 2018

Totalt iorden service !

Totalt iorden service !

Har gennem flere år handlet hos Naturgalleriet - altid været tilfreds.

Bemærk åbningsdagene - kun på dagene bliver bestillinger ekspederet.

Men så sker der også noget ! - gennemsnitlig leveringstid 1-2 dage.

May 5, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Grov behandling

Kom ind for at købe en Gränsfors flækhammer fredag den 27.01.17 og den mandlige indehaver af butikken ænsede mig kort over brillekanten uden at sige noget og fortsatte med bag skranken stående at skrive i en lille regnskabsbog. Jeg ventede ca 1 minut i stilhed før han uden at kigge på mig kaldte en kvindelig assistent fra baglokalet ud for betjene mig. 10 sek efter kommer en anden kunde ind og han lægger straks sin bog og spørger imødekommende hvad han kan hjælpe mig.
Ualmindelig dårlig service og stil af ejeren ikke at behandle alle kunder godt. Jeg følte mig fornedret og sætter aldrig mine ben i Naturgalleriet igen.
Vh Kristoffer Bartels, 36 år.

February 11, 2017

Hurtig og vel informerende

Jeg bestilte min varer og bad om at få den sendt med brev, så den kunne komme ind af brevsprækken. Da de pakkede pakken dagen efter fik jeg et opkald, hvor de ville høre om de måtte smide indpakningen ud for at øge chancen for at den kunne komme ind i postkassen, hvilket var rigtig fint. Pakken var der dagen efter :-) Tak for en god handel

September 10, 2014

Troværdig

Kan kun bakke op om alle de fine anmeldelser der er givet. Modtog en varer der var defekt, og uden nogen diskussion blev der fremsendt en ny.
Varm anbefaling herfra

August 28, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god service.

Efter mit første køb på siden, er jeg overbevist om, at jeg kommer til at bruge den igen. Overskuelig side, med gode priser og fine produkter. Fik endda en håndskreven hilsen på min faktura, hvilket jeg synes er rigtig fint. Man er ikke bare et nummer i rækken.
Tak for handlen og på gensyn!

August 10, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Godt sortiment, rigtig god service og hurtig levering

Har handlet hos Naturgalleriet 3 gange inden for de sidste par måneder, og har været rigtig glad for min oplevelse med butikken.
De har et kæmpe stort sortiment, og man kan bruge flere timer på deres side. De har været hurtige til at levere mine ting - et godt eksempel på dette: Bestilte om søndagen og vidste at der også mandag var lukket, så forventet at få en mail tirsdag om at tingeng var sendt. Kl. 09.00 tirsdag morgen modtog jeg mailen om at varene var på vej og kl. 10.00 stod postmanden uden for min dør med en pakke fra naturgalleriet. Der har været en venlig ansat der har sendt tingeng mandag trods der var lukket i butikken. Det kalder jeg god service.

Men alt i alt en butik jeg bestemt vil bruge igen på sener tidspunkt. 5 ud af 5 her fra. Alt i alt perfekt

July 9, 2014

Take a closer look