Company replied
Når man afslutter sine kontraktforhold hos Nordjysk Elhandel bliver man lige modregnet 350,- ved kasse 1 - er det takken form, at have været kunde hos dem i mere end 4½ år? I øvrigt er de vist dø... See more
det er et godt nok firma, og strømmen er billig, men desværre så står SEAS for alt el og forbrug af el nettet, så spare ikke så meget som jeg blev lovet i starten, men de 32 kroner jeg har sparet er... See more
Company replied
Nordjysk elhandel har vist endelig droppet deres uigennemskuelige ordning med gratis el efter det kom i forbrugerrådets søgelys. Nu vil jeg bare gerne bede dem skrue lidt ned for deres kampagner, e... See more
Nordjysk Elhandel er blevet en del af NRGi og du kan derfor ikke længere anmelde Nordjysk Elhandel. Ønsker du at anmelde NRGi, kan du i stedet gå til https://dk.trustpilot.com/review/www.nrgi.dk
Dusager 22, 8200, Aarhus N, Denmark
Fik lukket for strømmen 3 dage efter at have betalt en gigant regning + en dummebøde på depositum på 22.000kr manden var at opkræve kommer med et kontonummer der ikke var deres.. løb for livet og hold jer væk fra de amatører.. det har kostet min virksomhed ca 15.000 kr i varer der skal smides ud grundet fryser og køler var slukket, uden opkald eller andet varsel på mail eller noget som helst.. vel og mærke EFTER regningen var betalt, og bevidnet af manden der var her for at slukke for strømmen.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Man skulle ikke tro at der er nogen på arbejde i dette firma!!!!
Mail adresse virker ikke, og telefonen virker kun, hvis man taster et tal. men hvad han det nytte, når der ikke er et tal der svarer til mit spørgsmål?
Ufattelig dårlig service :-(
I har måske ikke tid til at opdatere Jeres hjemmeside?
Det viser lige nøjagtig, hvor meget styr I har på jeres butik! :-(

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Er virkelig det værste selskab jeg har oplevet. Høje priser og da jeg valgte at opsige min aftale med dem blev jeg opkrævet en dummebøde på 300 kr efter at ha' været kunde der i flere år. Så kort sagt har aldrig oplevet så dårlig en behandling. Det er jo ikke tilladt at stavnsbinde kunder i flere år. De respektere IKKE den lovbestemt opsigelsesfrist. Jeg fik at vide det ikke var muligt at opsige aftale før udløb da det var en gammel aftale så det passer jo ikke med jeres opsigelse.Har kontaktet jer tidligere uden held, så det er lidt sent I måske vil finde en løsning.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Jeg er glad for NRGI (Nordjysk el ) som har billiger el en mange andre .god service .så kan anbefales flex el er på ca 27,44 -til 29,11 pr kwt..

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Selvom jeg har været kunde i mange år. har jeg alt for ofte oplevet at de PBS-aftaler jeg opretter bliver afbrudt og så kører rykkemaskinen. Jeg opretter igen en pbs-aftale. og 2 betalinger senere er den gal igen. Rykker og ny PBS-aftale. Det er for ringe.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
jeg har ingen problemer haft med dem.
Været kunde i 4 år.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Du kan ikke melde dig ud på internettet. Du modtager ingen bekræftelse på mail vedrørende din udmeldelse hvorfor de ikke acceptere denne osv....
Har modtaget 10 rykkergebyr for samme ydelse. Jeg har samlet regnet ud at med diverse gyber og rykkergebyr er 30% dyrere end Dong.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Jeg har tidligere haft Switch, hvilket har været helt fint, og der har ikke været nogle problemer med dem.
Første gang jeg hører om Nordjysk Elhandel er da jeg midt i August modtager en rykker fra dem. Efter en søgning på dem, finder jeg ud af at Switch er opkøbt af Nordjysk Elhandel.
Det ville jeg nok mene at man burde informeres om via et brev eller E-boks.
Jeg betaler rykkeren, og tilmelder mig PBS i samme ombæring, måneden efter optræder den dog ikke på betalingsservicen, så jeg afventer en regning fra dem.
Efter 14 dage har jeg dog endnu ikke modtaget noget, så jeg mister tålmodigheden med dem, og finder en anden el leverandør.
Her d. 14. oktober modtager jeg så et e-kort i min netbank, hvorpå der optræder endnu 2 rykkergebyrer på 100 kr, dog ikke for september, men for helt tilbage i august.
Moralen er, hold jer langt væk fra Nordjysk Elhandel. Det er et firma som tilsyneladende har massive problemer i den daglige administration af deres virksomhed, og jeg kan se på de andre anmeldelser, at det har været en klog beslutning at lade være med at spilde tiden på deres kunde service.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Jeg har tidligere haft Switch, men har nu Nordjydsk Elhandel, da de har købt kunderne fra Switch desværre.
Når jeg modtager mine regninger fra Nordjysk Elhandel, kan jeg konstatere at der bliver lagt et fakturagebyr oven i beløbet på kr. 39,00. Det vil sige at man som kunde betaler for absolut ingenting.
Jeg har anmodet Nordjysk Elhandel om, at alle betalinger betales via PBS og oprettet PBS aftalen for flere måneder siden, men Nordjysk Elhandel fortsætter bare med at sende regningerne på girokort.
Det kan godt være at Nordjysk Elhandel har en lav pris på strøm, men hvad betyder det, hvis der bare bliver lagt meget høje gebyrer på regningerne.
Jeg påtænker derfor at skifte elselskab.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Vi har tidligere haft Switch som eludbyder hvilket har fungeret upåklageligt. Super rar og hurtig service og gode priser. Efter de er blevet opkøbt af Nordjysk Elhandel har jeg sjældent oplevet dårligere service eller mangel på samme. Forfærdelig service. Vi ønsker på ingen måde at benytte os af Nordjysk Elhandel og vil heller ikke anbefale det til andre.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Vi har haft switch til levering af vores el siden 2009, hvilket vi aldrig har haft nogle problemer med, vi aflæste hver måned og blev faktureret ud fra dette. Desuden har vi seas til transport af vores el, hvor vores aflæsninger selvfølgelig også stemte overens. Alligevel efter nordjysk elhandels overtagelse af switch, får vi en ekstra regning på 5901,16, som de kalder at vi har haft "skæve" aflæsninger.
Telefonisk har der absolut ikke været nogle kopetente, at komme i kontakt med, efter vanvitig lang ventetid.
Så alt i alt vores råd, kig på trustpilot, og lad være med at vælge nordjysk elhandel.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Har ingenting til overs overfor det firma. Kort og godt, hold jer langt væk alt er besværligt for dem og deres kundeservice er virklig ringe, en flok provokerende gymnasie-elever på deres første job.
Stram op hvis i vil overleve Nordjydsk elhandel

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Jeg har været kunde i Nordjydsk Elhandel i mange år, og har faktisk været tilfreds med det. For nyligt blev jeg kontaktet af et konkurrerende firma, som gav mig en bedre pris. Jeg ringede derfor til Nordjydsk Elhandel for at få oplyst mit aftagernummer, hun spurgte venligt, hvad jeg skulle bruge det til, jeg fortalte hende, at jeg havde fået et tilbud fra et andet selskab. Derefter nægtede hun at oplyse mig numret, det kunne de selv finde ud af. Jeg kan godt forstå det er ærgerligt at miste en kunde, men én ting er sikkert, jeg kommer aldrig tilbage efter den behandling. Det kan de bare ikke være bekendt.
Ingen skjulte regninger
Super kundeservice
Anbefaler dem varmt til alle jeg kender.
Jeg har valgt Nordjysk Elhandel fordi den var billigere end Ikast Værkerne,og er egentlig meget tilfreds.
jeg kan kun være tilfreds med nordjysk sammenlignet med dong som er ikke til at snakke med og som vil hive dine sidste 2 hår ud hoved bunden på dig ligemeget hvad og kommer med latterlige høje efterregninger eller for den sag skyld ikke registrere en når man melder sin til/fra flytning selvom man har på skrift at denne elektrikker fra dong har været og melde en til sin nye lejelighed hvor imod nordjysk elhandel dims :P er super de river sku ikke de sidste 2 hår ud af din hovedbund hvis du har haft en hård måned økonomisk og er til at tale med :) og er billigere end dong!!!
efter en "teknisk fejl" i Nord jysk elhandel's system skete der det at jeg lige pludselig fik en kæmpe regning og jeg kontakter dem fordi jeg vil jo gerne betale for den service jeg har fået (el i 6 måneder) sevlom der er sket en "teknisk fejl" men kunne ikke betale dette store beløb de krævede og ville have en afdrags ordning men NEJ fik man afvide af deres ledende adminstation jeg kæmper i 2 måneder med dem angående en afdrags ordnig der er til at betale uden at man skulle gå ud og være kriminel for at kunne betale fulde beløb og ender med at skifte el selskab (tilbage til dong) også kan nordjysk så lige pludselig komme med et forslag begge parter kunne leve med (mig og nordjysk) men har som sagt også skiftet el selskab
desuden skal det lige siges når man ringer til dem har de en valgmulighed på deres telefon omstilling der hedder : har du fået en extra regning og kun dedikeret til dette problem ( de vil sige deres system og dem har ikke styr på noget) og må være et stort problem for dem siden de skal have en valgmulig hed på deres telefon omstilling samt have en afdelling der er "specialister" i dette problem
Har ikke haft problemer med Nordjysk Elhandel hverken med regninger el. hvis jeg har ringet til dem. Vil gerne modtage nye tilbud om fastpris.

Reply from Nordjysk Elhandel (NRGi)
Kan anbefales hvis man vil skifte leverandør
Fair priser med forlodsbetaling uden depositum.
Kontraktforlængelse lidt forvirrende, da teksten er som ved førstegangstilmelding.