Der var en mindre misforståelse, men derfra gik det fint. Pakken kom i fin stand. Ostestykkerne ser fine ud. Og kompensationen for misforståelsen var også tilpas. Jeg handler gerne igen ved Net-ost.
See what reviewers are saying
Jeg har været glad kunde hos Net-ost, men det er jeg ikke mere. Senest har jeg fået en kasse med forskellige ting, bl.a. en mild fåremælks ost på 500 gr. Fordi forskellige ting i ka... See more
Har tidligere handlet i Net-Ost med succes. Forleden aflagde jeg deres nye flotte butik i Vodskov et besøg. Fantastisk stort flot udvalg af oste og tilbehør. God vejledning med et smil og interess... See more
Skippersmindevej 1, 9310 , Vodskov, Denmark
- 71 99 18 50
- info@net-ost.dk
- www.net-ost.dk
No history of asking for reviews
People also looked at
Tilfreds
Net-ost snyder på vægten
Jeg har været glad kunde hos Net-ost, men det er jeg ikke mere.
Fordi forskellige ting i kassen ser mindre ud end forventet - så vejer jeg denne ost. De andre ting, når jeg ikke at veje, før de er pakket ud og spist af ...
Osten på 500 gram vejer 457 gram på min elektroniske brevvægt.
Foreholdt dette fortæller Net-ost, at jeg i virkeligheden har købt en ost på 480 gram! Og at min vægt nok er unøjagtig. De beklager min dårlige oplevelse og giver mig et gavekort på 50 kr. til fremtidige køb.
Gad vide, hvor mange gang før de har snydt mig?
Jeg er meget utilfreds ... og ked af, at jeg tidligere bare har stolet på dem og anbefalet dem til andre.
Køb ikke ostekasser med blandede stykker.
OBS OBS OBS: Pas på manden bag net-ost.dk :
Gør du som jeg og skriver en negativ anmeldelse af net-ost.dk så ringer ejeren til en låsesmed i dit område og ber dem om at skifte låse ud i dit hjem. Manden bag net-ost.dk er ikke helt rask, godt at låsesmede ikke skifter låse uden ejeren på adressens sammentykke. Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted at handle ! Hold jer fra net-ost.dk !
De oste som de ligger i ostekasse med blandede stykker (2kg) er ikke samme kvalitet som hvis du køber 1 ost.
Jeg er godt klar over at ostekassen er ompakket ost men at det ligefrem er en dårligere ost i jeres oste-kasse, det kan ikke være rigtigt.
Samt at der er nogle oste (slanke ost) som er lige til skraldespanden - hvem spiser en tør og sej ost som minder om tankstations ostemad sidst på eftermiddagen.
Ligeledes svare net-ost ikke på de henvendelser man laver til dem på deres hjemmeside.
UPDATE 25-06-14:
"men vil gerne understrege af de oste som pakkes i denne kasse, er nøjagtigt identiske med de oste, som vi ellers leverer. " Hvad er det for en gang løgn? Jeg købte en stygge ulv og fik et stykke stygge ulv med i oste kassen men den i oste kassen var på ingen måde det samme som den jeg købte udenom oste-kasen dsv. jeres kvalitet svinger så meget at man nok bare må gå til oste handlerne istædet.
Så 1 stjerne og køber ikke mere ost fra Jer.
Gode oste og god service
Købte en Etorki, superost, dyr, men alle pengene værd.
I øvrigt en fremragende hjemmeside med lidt humor hist og her :-)
I er gode til ost.
Meget tilfreds.Kunne godt tænke mig at de meget stærke oste kunne købes i mindre pakker,og at jeg når jeg køber den blandede ostepakke kan undgå at få magre oste.Men i er rigtig gode og pålidelige.
Fin service, men .........
Meget fin service i forbindelse med en bestilling, men!! jeg ville gerne have, at der står på pakkerne, hvad der er i (f.eks. "Gouda" på Gouda etc.), og jeg bliver lidt "gram i hu", når jeg bestiller 1 kg ost og betaler for 1 kg ost, og så kun får 950 gram!
En svipser var det også, at pengene blev trukket på mit betalingskort nogle dage, inden leveringen røg afsted fra Net-ost.dk, men dét er taget til efterretning.
Når alt dette er sagt, så er det fine varer, forsvarlig og god emballage. Jeg kommer nok igen :-)
Super god ost og service:-)
Har handlet mange gange, og altid modtaget det ønskede i frisk stand. I forgårs modtog jeg til min store forundring en 6% ost( havde bestilt mellemlagret) der var så stærk at den xxl juleost jeg også havde bestilt, blegnede ved siden af. Efter lidt skriverier med Frode kom så en mail at de afsendte en ny ost asap:-) Julen er reddet, tak Frode&Co for rigtig fin service. Vi snakkes ved igen i 2014.
Super god service
Fantastisk stort flot udvalg af oste og tilbehør. God vejledning med et smil og interesse i kundens behov.
Kan varmt anbefale at handle hos Net-Ost.
Super
god hjemmeside og utrolige gode oste samt et stort udvalg leveringen helt i top
jeg vil anbefale alle at handle der
VARM ANBEFALING
Varerne er super. Priserne fornuftige.Og det er nemt og enkelt at handle på de overskuelige net-sider.
Et opstået problem blev hurtigt og enkelt klaret, med en service noget ud over det normale.
Jeg kan varmt anbefale alle at handle hos Frode på NET-OST. Og det seneste tilbud om en sortiments kasse er superb.
"Vil du gøre en handel af de gode -
så kontakt NET-OST og Frode" ;-)
Ny ejer?
Tidligere købte jeg hele oste til 55 kr. kg. nu koster en ost fra 55 kr. fra 1/2 kilo og kan kun købes udskåret . Vi er en stor familie !!
SUPER!!!!!
Skønne varer for oste-elskere!! Siden er nem og overskuelig og varerne ankommer fint pakket og kølig.
Hutig og enkel ostelevering!!
Super hurtig leverance
Har i dag modtaget de varer jeg bestilte i forgårs. Varerne er helt i top, de blev leveret fint indpakket, og transporteret i køleboks. Jeg er yderst tilfreds og kommer til at handle mange gange hos net-ost.
Ingen varer
Fik mail den 29-11-10 at mine varer var afsendt. Men har idag stadig ikke modtaget mine varer.
Super alternativ til de snart uddøde oste forretninger
God leveringstid.
God og reel service.
Fantastiske vare.
Varene er fint kolde ved ankomst på ens adresse.
En fantastisk oplevelse at handle i Net-ost - fantastiske varer, god service og helt vildt hurtig levering - Jeg er positivt overrasket, da jeg ALDRIG har handlet fødevarer på nettet før - men det er åbenbart bare at springe ud i det - GOD FORNØJELSE !!!
Dejlige schweitzer oste
Et overraskende godt sted at handle oste på nettet. Jeg havde forventet at levering ville være en stor udfordring ved handel af oste over internettet. Men Net-Ost klarer det mesterligt. Først ankom de forgæves, da jeg har en port posten ikke kunne komme igennem, men vi fik arrangeret alternativ levering.
Priserne er også utroligt fornuftige.
Nærmest perfekt
Nemt at handle i det brde udvalg af oste og specialiteter.
Hurtig levering.
No title
Masser af gode oste samt specialiteter
fra mange lande til priser hvor alle kan være med!!!!
Nem overskuelig hjemmeside - god service - hurtig levering.