See what reviewers are saying
Bestilte vinduer til den ene side af huset, vinduerne blev leveret til aftalt tid. Min far som er pensioneret snedker gennemgik vinduerne ved ankomst, de var god kvalitet især til prisen sagd... See more
Købte 2 nye hoveddører, samt et vinduesparti. De havde lidt svært ved, at få deres kommunikation til at fungere i mellem, fragtmand, deres håndværkere og dem selv, hvilket gjorde at vi selv skulle... See more
Company details
Information provided by various external sources
Billige vinduer og døre direkte fra fabrik - høj kvalitet. Beregn din pris og køb online.
Denmark
- www.net2kompagniet.dk
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Vi valgte Net2kompagniet da vi skulle…
Vi valgte Net2kompagniet da vi skulle skifte alle vinduer og terassedør for ca. tre år siden. God pris, hurtig levering og der kan ikke sættes spørgsmål med kvaliteten. Jeg bor på Færøerne med voldsomme vintre med jævnlige storme, orkaner og masser af regn - no problem. Men jeg fandt ud af, at garantien ikke omfatter Færøerne, Island og Grønland - hvorfor? Det ville måske få mig til at vælge anderledes, hvis jeg vidste det
Elendig kvalitet, underbetalte Litauere, enorm CO2-belastning
Elendig kvalitet, produceret af underbetalte Litauere.
Ydermere enorm CO2-belastning, ved fragt fra Øst-europa.
Køb dansk i stedet :-)

Reply from Net2kompagniet.dk
God kvalitet og fair pris
Så har vi igen handlet hos net2kompagniet ,denne gang en hæveskydedør til sommerhuset.
Kvaliteten og levering er som altid i top .
Kan klart anbefale Jeppe og hans firma
Meget tilfreds
Har købt 8 vinduer hos net2kompagniet, 5 dannebrogsvinduer og 3 andre. Alt var som det skulle være
Fuldt tilfreds.
Montøren roste dem og sagde de var flotte og god kvalitet.
Jeg anbefaler klart net2kompagniet
Nem og overskuelig webside
Nem og overskuelig webside, god kvalitet af Mahogni vinduer og døre.
Leveringstid som anført på hjemmesiden ca. 5 uger, intet at klage over.
TAK FOR HJÆLPEN
Hej .
er lige blivet kaldt en nar af dem da jeg klager over at de har været over 5 uger om at lave en hoveddør .På grund at en liste der er faldet af ...det havde de aldrig hørt om før selv om de havde været og lave en anden dør der skete det samme med . Da jeg har snakket med dem flere gange optog jeg det på telefonen :-)
Min tilfredshed holdt desværre ikke
Min tilfredshed holdt desværre ikke. Efter at have modtaget en ordre på vinduer og døre til i alt 70.000 kr var vi godt tilfredse med udførelsen. Vi fik i alt 5 døre med Ruko låse, men i alt kun 3 nøgler. Vi har nu forsøgt flere gange at få Net2kompagniet til at sende os flere nøgler- f.eks 2 pr dør - men ak vi - vi får et klart nej. Vi skal betale mindst 1300 kr for at de vil sende os de manglende nøgler. Jeg har argumenteret med at det er absurd at sælge døre med låse uden tilhørende nøgler - men nej - Jeppe Birkelund mener han har opfyldt ordren . Så hvad kan man mene om det ? Jeg tror at man skal finde en anden leverandør for hvis en så lille ting som nøgler kan blive et problem -ja så vil et kvalitets problem på et vindue eller en dør sikkert kunne uoverstigeligt.

Bedre end forventet
I spanien har man ikke den erfaring i trævinduer og slet ikke mahogny så derfor bestilte vi i Danmark.
Vi fik en meget hurtig respons på vores forespørgsel . Prisen var konkurrencedygtig og vi kunne få vinduer udenfor std mål.
Meget god finish og kvalitet i udførelsen af vinduerne og dørene.Vi modtog en højere kvalitet end vi havde forventet - det var skønt !.
Pallerne med vinduerne ankom til Spanien uden skader - de var godt emballeret
Alt i alt på en skala fra 1 til 10 har vi en klar 10 . Så tak for handelen.
Vi vil anbefale dig til vore venner.
Fin pris, dårlig kvalitet
Startede rigtig godt ud.
Gode priser, og special mål ud over hjemmesiden var intet problem.
Leveringen var god og smertefri og ikke nævneværdigt lang.
Men kvaliteten er ikke god nok.
Der ses pensel strøj flere steder.
Maling på glassene
Og limrester på glassene
Der er i et stort skydedørs parti er der hul ud til det fri.
Jeg har nævnt dette for forhandleren, han ville have mig til at kontrollere om den var sat korrekt i. ( Fair nok)
Efter det er kontrolleret har jeg skrevet flere mails til forhandleren, men der har ikke været respons fra dem.
Jeg tror ikke jeg kommer til at benytte dem, når resten af vinduerne skal udskiftes
Kvalitet som mærkevarerne.
Havde før købt "no name" vinduer på nettet som var virkelig dårlig kvalitet, så jeg var lidt forbeholden. Valgte alligevel at bestille et fastkarmvindue, da jeg ikke kunne få det med dobbelt spændstykke hos mærkevareleverandørerne. Min skepsis blev gjort til skamme med det samme jeg modtog mit vindue. Det var tungt, solidt bygget, og helt igennem lige så god kvalitet som mine øvrige vinduer fra Rationel. Hvis jeg får brug for vinduer og døre igen, er det her jeg handler!
Super Fantastisk.
Fantastisk. Virkeligt flot produkt. Alt fungerede som aftalt !!!! Tak
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Net2kompaniet.
Jeg sidder nu og kigger ud igennem mine nye vinduer, med et stort smil på læben!
Jeg har sparet en pæn sum penge, på den ordre jeg lagde hos Jeppe, det i forhold til de to andre tilbud jeg indhentede på samme opgave.
Hele proceduren lige af indhentning af tilbud, til isætningen af det sidste vindue blev håndteret yderst professionelt. Jeg har hele vejen igennem, haft fornemmelsen af at være i gode hænder. Isætningen af mine vinduer skete, ved hjælp af en af Jeppes samarbejdspartnere på Sjælland. Vi fik en aftale på plads, som blev fulgt til punkt og prikke.
Jeg kan ikke sætte en finger på den behandling jeg har fået.
Kan kun sige TAK!
Mvh Jack Nielsen
Perfekt
Perfekt, har fået leveret til et helt hus, meget flotte vinduer, de var klar lidt før tid, leveret efter aftale, tømmeren roste kvaliteten - alt er kørt perfekt. De får mine bedste anbefalinger......
Så har vi igen modtaget varer fra … igen fantastisk.
Så har vi igen modtaget varer fra Net2kompagniet. Lige som sidste gang, super kvalitet, fantastisk chauffør der slæbte løftevognen, 50 m. Gennem grus. Leveret som lovet, og til en helt fantastisk god pris.
Kan ikke rose nok. Kan varmt anbefales.
Ole Hagner.
Kan varmt anbefales
Super service tingene kom som aftalt og super kvalitet ikke sidste gang jeg handler her mvh Kim Jensen
Kan kun anbefales
Nemt og bekvemt, service i top, bliver leveret inden for aftalt tidsramme.
Kvaliteten er som forventet, ingen anmærkninger der.
Kan kun varm anbefales.
Er ikke imponeret 😖
Bestilte og betalte den17.10 og fik efter 3 rykkere leveret den 19.12. Det er ikke de 4-6 ugers leveringstid, de reklamerer med. Det er sidste gang, vi handler der - 2 små fyrretræsvinduer skal ikke være 9 uger undervejs 😖

Reply from Net2kompagniet.dk
Hvor er det bare smart ! og lynhurtig levering
Skulle have nye vinduer til huset og gik ind på net2kompagniet.dk for at se hvad de kunne tilbyde. jeg kunne finde alle de info jeg skulle bruge nemt og hurtigt og kunne tilmed lige tjekke med deres vindues guide at jeg havde mål korrekt. da jeg havde fundet de vinduer jeg ville have kunne jeg med deres prisberegner hurtigt regne mig frem til det beløb jeg skulle af med for hele herligheden. Jeg havde aldrig troet det ville være så nemt at handle disse ting online, så stor ros til Net2kompagniet for at have en hjemmeside med shop der er så nem at navigere og handle i. leveringstiden var super og varerne helt som håbet da vi modtog disse. nu er der kun tilbage at få dem monteret og nyde resultatet
Fuld tilfredshed
Service ved bestilling, overholdelse af levering og da vi modtog vores udestueelementer blev vi glædeligt overrasket over kvaliteten. Kan kun anbefale firmaet på det kraftigste.