Bruger newz.dk dagligt. Det er ikke altid helt det nyeste, men jeg slipper for at rende virkelig mange steder hen på nettet for at finde mine nyheder. redigeret: Jeg er glad for de ENDELIG fik en m... See more
See what reviewers are saying
glimrende side jeg selv har brugt i flere år, dog virker folkene bag fuldstændig ligeglade med hvad der egentlig sker på siden. har skrevet 2 gange til moderator, uden svar, ikke engang en tilb... See more
man kan føle sig dårligt behandlet på en side der ikke rigtigt sælger dig noget. Det sagt så syntes jeg der er et par problemer med den måde Newz virker på. 1: Deres moderatorer omrkriver d... See more
Jeg tjekker newz.dk hver dag, hver eneste dag og gerne flere gange om dagen. De har altid spændende nyheder både for spil interesseret, mac brugere og folk med interesse i kodning og udvikling eller h... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Bruger newz.dk dagligt
redigeret: Jeg er glad for de ENDELIG fik en mobil version
Tillader ikke specifikke extensions på…
Tillader ikke specifikke extensions på deres side.
Kommet godt igen
Ikke helt det samme som tidligere, men der er kommet god fremgang!
Gerne flere tech news!
Min Dør til Computer verdenen
i mere end 11 år har jeg fået dækket IT-udviklingen gemmen Newz.dk.
Selvom de er lidt langsomme med mange nyheder, er det en dejlig nem måde at følge med i en verden jeg ikke selv bruger meget krudt på og hurtigt ville blive hægtet af.
de korte opsummerende artikler og kommentarerne dertil, giver et godt indblik i hele 'Computer verdenen' :)
Fortsæt endelig det gode arbejde!
Altid sjovt sted og starte
Der er altid masser af nyheder på siden og den blir opdateret løbende. Altid godt hvis man ikke ved hvad man skal lave. så start på Newz
"Underholdende" hjemmeside
Læser tit newz.dk.
Der står ofte nogle ganske gode artikler/informationer.
Kan dog anbefale folk at holde sig væk fra diskussionerne om de enkelte artikler. Der står virkeligt ikke ret meget relevant.
/Simon
Godt til overblikket
Det er en god side til at få overblik over hvad der sker i verden når det kommer til teknologi og alt hvad der rører det emne.
Bedste kilde til IT nyheder
Jeg læser nyhederne på denne side dagligt og op til flere gange. Det er ikke altid de nyeste nyheder er først fremme her på siden, men den giver et rigtig godt overblik over hvad der sker i IT verdenen i øjeblikket.
Godt initiativ.
Dårlige kilder samt sent
Næsten alle kilder Newz bruger, er meget utroværdige samt de modtager ofte nyhederne flere uger for sent.
jeg har dem som RSS
Jeg har dem som rss på min igoogle forside, der synes jeg altid at deres service kører perfekt, så jeg har ikke noget at klage over der!
god side til lætte tech nyheder
god side til at få de "lætte" tech nyheder.
God site med plads til forbedringer
Har ofte rigtig gode nyheder/artikler men desværre har man alt for tit allerede læst de samme nyheder mange andre steder dagen før
Bedste danske IT site
Læser ofte Newz.dk. Dejligt overblik over både danske og udenlandske nyheder.
Rammer målgruppen!
Skønt filter for daglige nyheder.. Samler de bedste nyheder indenfor forskellige målgrupper og giver dig hurtigt et overblik over dagsaktuelle emner, nye trends/teknologi mv.
Et godt sted at droppe forbi hvis man er til film,apple,spil.
Gode nyheder
En god side at slå op på et par gange om ugen, så er man opdateret :)
Desværre er mange andre sider hurtigere med de store nyheder, så det trækker én karakter ned.
God samling af it/nørd-nyheder
Desværre er de ofte nogle dage bagud, så nyhederne allerede er set andre steder, men til gengæld er der altid gode diskussioner til nyhederne, der ofte er mere interessante end selve nyheden :-)
Rigtig god
Rigtig god hjemmeside. Gode nyheder. Er på hjemmesiden flere gange om dagen.