Nicolaicafe Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Nicolai Cafe i Kolding er specialister i Brunch og Buffét anretninger hver weekend. I hverdagen finder man et velsmagende menukort, med mange spændende drikke til. Der laves også mad

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Uforskammet kok

Trods tidligere gode oplevelser på Nicolai, var denne aften meget skuffende.
Var på besøg med en flok venner, som alle fik en god pizza. Jeg havde valgt oksefilet, som jeg glædede mig meget til. Min første bøf var fyldt med sener, og servitricen undskyldte og sagde kokken havde sagt, det var rigtigt, og jeg fik en ny.
Denne når jeg at spise lidt over en tredjedel af, hvorefter jeg kommer til en ordentlig fedtkant og yderlige sener.
Her er jeg blevet lidt småsur/skuffet, mine venner er færdige med at spise og jeg sidder igen med en træls bøf. Får måske lidt sur sagt, at jeg ikke vil betale fuld pris for dette.
Det er ikke så meget, bøfferne jeg er skuffet over nu, men derimod kokken, som meget i forsvarsposition kommer ud med en rå bøf, som han surt(føler jeg og mit selskab) forklarer altid ser sådan ud med fedt og sener ved denne for smagens skyld. Jeg synes jo ikke, det kan være meningen, at man kun kan spise under halvdelen af en dyr bøf!!! Jeg har muligvis været den sure kunde, men dog en KUNDE, og synes absolut kokken kunne have håndteret det bedre. F.eks. have undskyldt min dårlige oplevelse med 2 bøffer og så pænt forklare mig, at der normalt er fedt på sådan en bøf, men at der selvfølgelig ikke burde have været nogle sener.
Dette giver i hvert fald ikke mig og mit øvrige selskab lyst til at komme tilbage.

May 13, 2015
Unprompted review
Rated 2 out of 5 stars

Absolut ikke længere Byens Bedste Brunch!!

Der var engang - og det er ikke mere! Brunch buffet'en på Nicolai er skrumpet ind - prisen ikke. Slut med lækre salater, hjemmebagt spændende brød, flere forskellige lækre kager osv. - ind med pizza, pølser, kedeligt tørt brød og en kok der i hvert fald ikke er modtagelig over for konstruktiv kritik!
På forespørgsel kom kokken ud af køkkenet med en stor kniv i hånden og svarede flabet igen på kritikken, der ellers var ment som en hjælp og absolut konstruktiv.
Selvom vi spurgte, kunne vi ikke få sirup til pandekagerne. Kun alm. honning. Pizzaen smagte godt, men det er synd at den alene skal erstatte alle de lækkerier, der er forsvundet fra buffet'en.
Det er tydeligt, at de nye drenge fokuserer på italiensk, men så har de aldrig indtaget deres morgenmad i Italien!
Øv, hvor er det ærgeligt! Jeg kommer ikke igen foreløbig!

April 8, 2012
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look