Een kleine bed en breakfast met een grote hulp van de mensen achter Novosite. Direkt altijd een snelle oplossing en hulp bij iedere vraag. Daar wordt je als geen expert op dit gebied blij van.... See more
See what reviewers are saying
Een eigen bedrijf starten... daarbij hoort natuurlijk een toegankelijke, mooie website. En wat is er nou leuker dan deze zelf te ontwerpen en makkelijker dan deze zelf te kunnen aanpassen en up to... See more
Zowel voor ons bedrijf als voor mijn hobby heb ik een website gemaakt via het Novosite pakket. Het bevalt prima! Heel eenvoudig en zonder ingewikkelde poespas kan ik nu een mooie en duidelijke website... See more
Voor het maken van een website hebben wij als seniorencaravanclub gekozen voor NOVOSITE. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Niet alle dingen die wij graag wilden waren mogelijk, maar he... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Altijd een snelle oplossing
Een kleine bed en breakfast met een grote hulp van de mensen achter Novosite.
Direkt altijd een snelle oplossing en hulp bij iedere vraag.
Daar wordt je als geen expert op dit gebied blij van.
Ook als je zelf dingen wilt veranderen op je site gaat dat voor een leek heel soepel.
Heel erg bedankt,
www.park9.nl
Makkelijk
De mogelijkheden waren al uitgebreid genoeg en makkelijk. Maar nu met de nieuwe 6.0 software versie is het echt goed. De grootste verandering; het kunnen maken van een speciale mobile versie voor smartphones is weer een makkie en de resultaten zijn gelijk super!
TOP prestatie en begeleiding van Novosite. Ben weer helemaal blij
Heb goede hulp gekregen van Novosite om mijn website op te schonen en onder versie 6.0.
Mijn website ziet er weer gelikt uit. En met veel kennis en inzicht ben ik weer helemaal op de goede weg.
Ik kan gewoon alles weer zelf beheren. En als ik het niet weet, nou dan is het heel simpel om even contact op
te nemen en je wordt zo weer geholpen. Ben heel blij met Novosite
Aanrader
Ik ben zoooo blij met Novosite.
Allerlei builders geprobeerd: Wordpress, Wix, Weebly; te moeilijk, te lastig.
Dit pakket werkt heerlijk. Mijn site was in no-time online en ik kan alles zelf aanpassen. Top!
Helemaal tevreden
Novosite blijft positief verrassen.
De nieuwste update is geweldig: Ondersteuning voor mobiele websites en de shop ziet er nu helemaal gelikt uit.
Service is top. Krijg altijd supersnel antwoord van de Helpdesk.
Een tien met een griffel!
Betalen voor een zowat nieuw pakket bij domeinwijziging
Had een domeinnaam wijziging nodig, maar echter vragen ze hier € 80.00 exclusief BTW. Geen enkel hostingpartij met website builder vraagt hier zoveel voor, dus dit is de laatste keer dat ik hier een website incl hosting en ga naar een betaalbare partij.
De twee sterren is nog net voor hun goede service m.b.t. uptime en builder.
Dus als je weet dat je binnen een jaar tijd geen wijziging hebt, is Novosite aan te raden. Ben je er niet zeker van, kijk dan snel verder voor een betere partij met site builder (hostnet, hosting2go).
Reactie op Novosite reactie. Als je een pakket afsluit is het systeem meteen online. Toen de domeinnaam actief was, was het binnen een minuut geactiveerd. Beetje tegenstrijdige reactie op het overzetten van domein, maar kan helaas niet in jullie keuken kijken of het klopt wat u zegt. Tip (weet namelijk veel van hosting), je kunt een back-up altijd maken en dan snel en simpel overzetten. Tevens is een domeinnaam er alleen om te koppelen op een IP (DNS, Name servers, etc.) adres, een soort vertaler dus, zodat men nooit IP adressen hoeft in te vullen in de adresbalk. Maar goed, bedankt voor uw reactie en wens u nog een fijne dag toe!
Antwoord op uw laatste antwoord: Dat is goed. Maar dan ook de stappen laten zien van het omzetten. Dan zal ik inderdaad de mening eventueel herzien. Zal deze week een ticket plaatsen om een afspraak te maken.

Reply from www.novosite.nl
dit moet u uit proberen als u een mooie website online wil hebben zou ik dit echt aanbevelen met vriendelijke groeten royvanregteren uit enschede
ik heb goede ervaring met novosite ik wou altijdt zelf een website en het liefst zelf in elkaar zetten en te onderhouden dit is echt handig kind kan de was doen zegt ik altijdt bij deze dus groetjes van roy van regteren uit enschede p.s ik wou een website om muziek te laten horen op mijn website en dat is altijdt mijn hobby en ik later in toekomst mijn beroep ervan te maken om muziek te kunnen uitzenden
Mooi en makkelijk pakket met veel mogeljkheden
Novosite werkt heel makkelijk. In een avond heb je een leuke website gemaakt. Natuurlijk ben je daarna nog wat avonden kwijt om het allemaal nog net wat mooier te maken.
Er zijn veel mogelijkheden, menu aan de linkerkant, of bovenin, met mogelijkheid tot eigen achtergrond in de buttons.
De modules zijn heel makkelijk, zoals de gallery en de download pagina.
Met wat trucjes kan je ook de modules op volgorde tussen je eigen pagina's zetten.
Bij de teksteditor is het heel handig dat je eerst de opmaak van de tekst die je wilt plakken weghaalt. Dit werkt (bij mij) niet met Internet Explorer, maar wel met Firefox. Firefox is trouwens zowiezo handiger voor de teksteditor, omdat je de randen van de tabel beter kan zien.
Je kan ook heel makkelijk google analytics toevoegen.
Lees ook de online help, daar kom je op nog meer goede ideeën en oplossingen.
Al met al heel tevreden dat ik gekozen heb voor Novosite.
Heel gemakkelijk
Geschrokken van de enorme tarieven sommige webbouwers rekenen, stapten wij over op Novosite. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Natuurlijk zijn er beperkingen, maar werken met Novosite is vooral heel simpel. En dat er ook een webwinkel bijzit is echt ideaal.
wauw, met novosite kan je het echt zelf!
Ik als leek zag er erg tegen op om een website te maken maar met novosite kan ik het echt zelf . Goede service en je kan met je eigen account nog alle kanten op. direct antwoord op je vragen en je hebt enorm veel keuze met wat je wilt doen. Klinkt moeilijk maar is echt heel makkelijk.
Trouwens...je kan het 14 dagen proberen...dus waarom niet? prijs/kwaliteit is prima. niet duur voor wat je er voor krijgt!
W.E. Zondag
Eindelijk een goede website, en nog door ons zelf gemaakt ook!
Als stichting kregen we het bij een professionele sitebouwer maar niet voor elkaar een site naar onze zin te krijgen. Bij toeval kwamen we bij Novosite terecht, en we bleken het zelf allemaal veel gemakkelijker en beter te kunnen! Duidelijke instructie en alles wat je nodig hebt. Inmiddels is ook een andere stichting waar ik bij betrokken ben met Novosite in zee gegaan, ook in dat geval hetzelfde verhaal.
ik heb mijn site naar Novosite B.V. gebracht om dat ik hem nu zelf kan beheren.
ik heb mijn site naar Novosite B.V. gebracht om dat ik bij een ander het niet kon, om dat het te moeilijk was voor mijn nu kan ik zelf mijn site doen en dat vindt ik leuk ik kan nu elke avond als ik wil het zelf ver andere op mijn site.
mijn site is www. tibahondensport.nl
dat kun jij ook
En daar is eigenlijk alles mee gezegd. Ik had tot voor kort nog nooit een website 'gebouwd'. Tot dat iemand mij attendeerde op NovoSite.
En daar heb ik geen spijt van. Alles wordt duidelijk uitgelegd.
Na een tijdje had ik het begin van mijn site al online staan. Iedereen was vol lof.
"heb je dat zelf gemaakt?" was een veel gestelde vraag naar aanleiding van de website. Ja, de leus van NovoSite zegt alles: dat kun jij ook.
mvg, Noud
Ik voel me in eenen een IT-er!
Altijd was ik een beetje huiverig voor het maken van een website. Ik wilde niet een basis site, zichtbaar gebouwd door een leek, want dat zou mijn bedrijf afbreuk doen. Met Novosite kan ik plotsklaps een professionele site neerzetten, mensen vragen me nu bij welk reclamebureau ik dit heb laten doen :)
Helder, gebruiksvriendelijk, professioneel, betaalbaar......het overstappen waard.
Al jaren had ik een professionele website die destijds voldeed aan mijn verwachtingen. Voor aanpassingen was ik echter toch steeds afhankelijk van anderen, en daar ging ik me steeds meer aan storen. Dat wilde ik echt anders, gewoon zelf foto's snel uploaden of pagina's aanpassen etc.
Tijdens een avond surfen heb ik besloten de proef op de som te nemen met Novosite.
Het bleek echt eenvoudig om een website zelf op te bouwen. De instruciefilmpjes zijn heel duidelijk en bij vragen is er altijd snel een antwoord, waardoor je verder kunt.
Ik ben nog steeds onder de indruk van de mogelijkheden die er zijn, zoals de webshop bijvoorbeeld. Dit voelt heel goed, ik heb er nog geen dag spijt van dat ik het avontuur met Novosite ben aangegaan.
wat je zelf doet, doe je beter
Voor onze damesvolleybal vereniging waren we al jaren op de sukkel om onze website up to date te houden. De mensen uit het bestuur hebben geen tijd of zijn totaal computerleek maar met Novosite zijn we eindelijk tot een goede tool gekomen die beantwoord aan onze noden.
werkt perfect .
Ik ben zeer tevreden over Novosite meer hoeft het niet te zijn.
eenvoudig en professioneel
Als je op de pc een fotoboek kan maken, kun je met novo site je eigen site maken. Met een zeer goede helpdesk.
Belangrijkste voordeel: ik kan eenvoudig zelf teksten en foto's aanpassen wanneer ik wil.
Ben op deze manier niet afhankelijk van deskundige web-bouwers. Als je met bijvoorbeeld Word overweg kunt, lukt het je ook om via het Novosite-pakket zelf je site bouwen. Jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn maar het blijkt in de praktijk geen probleem; vragen worden deskundig en snel beantwoord. Het is natuurlijk een kostenbesparing en dat zie je terug in de prijs; het is betaalbaar.
Werkt oke
leuke opzet voor je website te creeren. In het begin wat moeilijkheden gehad, maar er wordt ontzettend goed begeleid en op in gespeeld. Bedankt.
The Trustpilot Experience