Company details

3. Clothing Store
  4. Men's Clothing Store
  5. Shoe Store
  6. Vintage Clothing Store

Information provided by various external sources

Designertøj, mode og sko online – tilbud på Ducal design, Phoenix Fashions, Sketchers. Tilbud på Designertøj, mode og sko. Køb billigt på www.oakstream.dk

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

4.3

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Kanon service!

Hurtigt levering og hurtig respons på mail. Jeg købte en strik fra Klitmøller Collective, som er rigtig lækker og i god kvalitet :)

February 27, 2017

Super :-)

Fine varer; fin indpakning; hurtig levering :-)
Hurtig tilbagebetaling ved returvarer og kvik respons ved henvendelse på mail.
Mine varmeste anbefalinger.

December 27, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Altid en fornøjelse at handle hos Oakstream

Hej
Jeg har handlet flere gange hos jer og hver gang har været en fornøjelse.
I formår at gøre nethandel personlig og jeg har hver gang oplevelsen af, at jeg får en mere personlig betjening efter det efterhånden er tilfældet i de fleste butikker i Århus. Kan varmt anbefale, at man handler hos Oakstream.

July 9, 2013

Perfekt!

Fik allerede min pakke dagen efter, super godt.
Føler næsten at jeg har fået personlig betjening, fordi der lige var gjort det ekstra ved forsendelsen, der fik smilet frem ;)

April 23, 2013

Personligt

Købte fornylig en lækker kjole og underkjole. Kontaktede indehaver pr. mail en søndag og fik svar samme dag. Fin service. Fik endda en ekstra julegave foræret.

December 23, 2011

Super skøn netbutik

Jeg har købt tøj på oakstream.dk og er virkelig tilfreds. Super hurtig levering og ved returnering kom pengene lige så hurtigt retur på kontoen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne dejlige netbutik.

July 31, 2010

Lækker netbutik

Hvis man ønsker service i top klasse, skal man handle her. Har handlet her sååå mange gang. Ann som har oakstream er altid meget i mødekommende, og er behjælpelig med at måle tøjet, eller svare på diverse spørgsmål. Tøjet er moderigtig og der er altid gode tilbud.

Ombytning eller returnering sker altid uden problemer.

Kan bestemt anbefales

March 22, 2010

God butik

Der er ikke så mange vare og jeg har kun handlet der to gange før men det er en dejlig butik og når man falder over noget så køber ma det uden problemer.

December 22, 2009

Super god oplevelse!

Oakstream er en super god side, med masser af lækkert tøj til gode priser!
Jeg bestilte min pakke sen eftermiddag, men havde den allerede med posten dagen efter! Super god kundeservice og lav fragtpris! Altid en masse tilbud! Er helt klart en stor anbefaling værd!!!

February 5, 2009

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look