Oestjydskbank

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

En venlig tanke, med tak for bankens venlige assistance

Jeg har nu - i flere omgange - oplevet, at fremmede trænger ind i ens bankkonto, og derved uberettiget forsøger at tilegne sig adgang til at kunne hæve pengebeløb via det tilknyttede kreditkort, i mit tilfælde et Mastercard.

Jeg har imidlertid stor respekt for den absolutte professionalisme, som Østjydsk Bank´s Mariagerafdeling har lagt for dagen, for hvilket jeg gerne udtrykke en stor tak til bla. Bente Østergaard, som var med mig igennem hele forløbet, som heldigvis fik en lykkelig udgang.

Mange venlige hilsener,
Frank Eriksen
Ledende partner & Operativ koordinator i HR-Konglomeratet

February 16, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Dårlige vilkår, elendig kunderådgiver

Jeg har været i denne bank i mange år, men de sidste 2 år, har jeg har en ualmindelig inkompetent bankrådgiver, som sender små flabede mails omkring bankaftaler og ekstra høje gebyr uden varsel.

Men når man siger, at man skifter bank, så kan man pludselig godt få en halvering af rentesatsen, det er skræmmende.

July 15, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Grænsende til bondefangeri !

Super dårlig håndtering af tidsbegrænset indlånsag, sendte aldrig bekræftigelse på modtagelse eller deres selvopfundne betingelser, trods man hos dem, modsat andre steder, selv skal anmode om at få egne penge tilbageført ved aftalens udløb.
Håndtering tog adskellige dage extra til 0,00 % i rente, er ret sikker på, at det ikke er på samme betingelser ved udlån.
Har på fornemmelsen at de har en sidebeskæftigelse hvor de sælger telefonbogs annoncer.
Første - eneste og sidste gang jeg har med dem at gøre !

January 4, 2013
Rated 2 out of 5 stars

ok bank, dårlig rådgiver

Vi var kunder i banken, men så fik vores gamle rådgiver, nyt job. og vi endte med en ny der ikke havde styr på en dyt.. han kunne ingenting selv.. og ville lave om på hvordan vi styrede vores budget (det havde kørt perfekt i 3 år) ... vi var rigtig glade for vores gamle rådgiver "Anders Gregersen" han havde styr på tingene... vi endte med en der hed Henry simonsen mener jeg, vi skiftede realativt hurtig efter... det ødelagde vores tillid til den bank...

November 27, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Drop pop-up vinduet!!!

Det er nemt at finde rundt i websitet - når man lige husker at netbanken åbner i et nyt vindue!
Men hvorfor i alverden er det nødvendigt?
Det kan jo lige så godt være i en ny fane, som alle andre netbanker godt kan finde ud af!
Så derfor kun tre ud af fem stjerner til ØB!

September 22, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Bedste bank ud af 5

Jeg har været kunde i 4 større banker. Ingen af dem, har kunnet matche niveauet af service og interessen for mig som kunde. Tæt og gratis rådgivning om ALT hvad der indgår penge i.
God netbank løsning fra Bankdata og selvfølgelig bruger de også Bankdatas mobil app til både iPhone og Android. Det kan næppe gøres bedre og mere enkelt.
Jeg anbefaler på det varmeste Østjydsk Bank i Vejle.

August 9, 2011

Take a closer look