PAD-dataservice Reviews

Company details

1. Technical Service
  2. Computer Support and Service Company

Written by the company

Professionel harddisk datarecovery. Vi gendanner tabte data ved fejlsletning, formatering, systemfejl og fysisk skadede medier - harddiske, SSD-diske, USB-nøgler, SD-kort og alle andre former for digitale medier. Kontakt os for en gratis analyse. Vi laver som udgangspunkt alt datagenskabelse inhouse, benytter ISO 5 CLASS 100 Clean room og specialiseret datareovery hardware og software.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Hvem kan, PAD-dataservice kan.

Virkelig fantastisk oplevelse. PAD-dataservice reddede alt firma data fra en NVME disk (chippen var defekt), som var komplet død. Michael gjorde noget ekstra ud af det og endda til en langt billigere pris end man overhovedet troede var muligt for recovery. Jeg har brugt ham over 20 gange og hver gang har han kunne genskabe data for mig/venner/arbejdsgivere. Han er også utrolig behagelig at snakke med i telefon og over mail. Tusind tak endnu en gang for fantastisk service.

August 2, 2023

Super

Superglad for at det kunne lade sig gøre at redde den eksterne harddisks mange data. PAD-dataservice kan varmt anbefales!

February 10, 2021

Super Service

Super Service kunne være firmaets navn. Jeg kan fuldt ud tilslutte mig de rosende ord i de øvrige anmeldelser. Hurtig, kompetent og venlig betjening.

February 9, 2021

Hurtig og pålidelig service

Hurtig og pålidelig service

Jeg troede jeg var "home safe" med kopi af mine billeder på en ekstern hard disk, da min gamle PC blev smadret, men desværre nej... Den eksterne harddisk kunne pludselige ikke åbnes mere, den var defekt. Min redning var PAD Dataservice som hurtigt genskabte ca. 99% af data, herunder en mængde billeder, som betød meget for mig, jeg fik dem på en ekstern harddisk og med den god betalingsordning. Jeg kan varmt anbefale, at kontakte PAD Service, hvis du måtte have en gammel hard disk el.lign., som ikke virker mere, det er guld værd at få de gamle minder igen. Tusind tak for det, PAD Dataservice

December 6, 2018

En tilfreds studerende.

Da jeg havde været så uheldig at få ødelagt min harddisk med over 10.000 billeder, kontaktede jeg PAD-dataservice, som igennem hele processen har arbejdet hurtigt og givet en fantastisk service.

Jeg valgte at dele min betaling op i rater, så jeg betalte et fast beløb over nogle måneder. På den måde kunne jeg få mine billeder tilbage, selvom jeg er studerende og pengene kan være små.

I kan trygt benytte PAD-dataservice, de er super dygtige :)

November 6, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Bedste data recovery firma!

Mit USB på 256 GB gik fra at virke til ikke at ville vise sig frem på skærmen. Jeg fik fat i PAD Dataservice, som gav mig en ca pris på 3000kr. På 2 dage havde jeg modtaget mit USB med alle 18.000 filer. ALLE minderne var der. TUSINDE tak for jeres fantastiske arbejde.

June 26, 2016
Rated 5 out of 5 stars

God og kompetent service!

Et SD memory kort brød sammen i mit kamera, hvorefter kortet ikke længere kunne genkendes af hverken kamera, pc eller andre enheder. Da kortet indeholdt vigtige billeder, sendte jeg det til PAD Dataservice som sidste udvej. Fik hurtigt en vurdering af sagen samt et tilbud på genoprettelse.

Under processen havde jeg løbende kontakt til firmaet via mail (med hurtige svartider), så jeg løbende kunne blive opdateret i forhold til om genoprettelsen kunne lade sig gøre eller ej.

På trods af at hukommelsen åbenbart havde omfattende skader, lykkedes det dem at udlæse tilstrækkelige data fra hukommelseschips'ene, til at genskabe stort set alle billeder. Imponerende!

Kan virkelig anbefales.

June 25, 2015

Babybillederne blev reddet

Jeg havde en harddisk som pludseligt holdt op med at virke.
Ingen problemer var den første tanke, jeg har backup, men ak backup'en var korrupt og den sikkerheds backup jeg yderligere havde manglede dækning for 2 år og 1 mds billeder og videofilm.
Perioden var vores ene drengs fødsel og første par år, så panikken var stor.
Jeg fandt PAD-dataservice på nettet og så her på truspilot at anmeldelserne er gode, det lykkedes dem at genskabe rigtigt mange billeder og film, så babybillederne blev reddet :-)

May 18, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk troværdig og effektiv service. Enormt hurtig reaktion og korrespondance.

Jeg var igang med at redigere en stor dansk dokumentarfilm, da min harddisk pludselig kobler fra og ikke reagerer længere.

Jeg fik lynhurtigt fat i Pad Dataservice, som lynhurtigt fortalte mig om situationen og gav mig en GRATIS analyse af harddisken, samt et bud på hvad beløbet for en reparation måtte koste.

Udover at være de absolut billigste (og her mener jeg meget billige) i forhold til resten af markedet, lykkedes det også de fantastiske gutter at få reddet 100% af min harddisk og derved min kommende dokumentarfilm.

Jeg er en glad og beæret mand - som på den ene side aldrig ønsker at skulle få brug for Pad Dataservice igen, men på den anden side også er sikker på, at det er dem som jeg vil kontakte hvis uheldet er ude igen.

Jonas Risvig

October 23, 2013

Super

Tilbage i 2010 havde jeg er USB med over 2.000 billeder og dokumenter, som pludselig ikke virkede. Efter kort og venlig telefonsamtale sendte jeg min USB til dem.

Det tog lidt tid at gå genskabt data, men fik forklaring på hvorfor, uden at det var alt for teknisk til at en alm. bruger som jeg kunne forstå det. Da data var blevet genskabt, fik jeg flere valgmuligheder for at få data tilbage, hvilket var rart. Og alle data var der, selv diverse filer og underfiler var med, selvom jeg ikke havde forventet dette. De fleste data lå over filer, i filer og i underfiler, og var derfor positivt overrasket over, og også filer/underfiler var genskabt. Reelt set havde de ikke behøvet at genskabe min opsætning af filstruktur, kun data.

Selvom det tog lidt tid, var jeg meget tilfreds med deres service, venlige og tålmodige, og god kommunikation. Og prisen var absolut i top.

July 14, 2013

Super hurtige

Jeg havde et USB-stik som var gået i stykker, efter jeg kom til at tabe min computer med stikket i. Den knækkede inde i, men kunne sagtens bruge den stadig. 4 uger senere, da jeg skal bruge det, er den gået mere i stykker, så jeg ikke kunne få mine dokumenter ud af den. Fandt så Pad-dataservice.dk på nettet, som jeg havde læst at de fik ros. Så valgte at kontakte dem.
Jeg sendte mit USB-stik over til dem, og fik 2-3 dage efter at vide hvad prisen var og hvordan jeg kunne få mine dokumenter igen. De holder endda en opdateret med over mail, at de har fået produktet, at de har kigget på det og hvad pris osv. vil være. Og ud fra mine dokumenter, kunne de se at jeg var studerende og gav en studierabat.

Er glad for den service jeg fik, og skal med glæde anbefale det til andre.

August 13, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig og effektiv service!

Min USB var knækket og da der var mange vigtige ting på den så sendte jeg den til PAD-dataservice. Samme dag som de modtog den analyserede de den og angav hvad det ville koste at få den lavet (hvilket var langt under hvad andre firmaer krævede). Jeg valgte at de skulle lægge mine data på en ny USB som de så sendte til mig med det samme!
Kan virkelig godt anbefale dem da de reddede alle mine billeder super hurtigt til en rimelig pris!

January 15, 2011

Take a closer look