ParabolShoppen

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Odren blev leveret inden for den lovede tid uden problemer. Parabolen er tget i brug og virker upåklageligt. Det eneste der undrede mig var at efter i sendte mailen at nu var ordren ekspederet og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte et CA modul til Canal Digital. Sådan et skal aktiveres hos CanalDigital, hvilket i mit tilfælde voldte en del problemer. Men det gør ikke så meget når der er super support fra ParabolShoppen.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte et produkt hos Parabalshoppen en lørdag aften. Fik en e-mail allerede natten mellem Søndag og Mandag med et Track & Trace nummer og at pakken ville blive sendt. Om Mandagen blev pakket... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har købt en TV modulator Hos Parabolshoppen, blev ringet da den model jeg havde bestilt var udgået, og blev spurgt om jeg ville have den nye model istedet for, det ville jeg gerne og 48 timer senere k... See more

1. Electronics & Technology

Information provided by various external sources

Velkommen hos ParabolShoppen. Du finder alt indenfor stik, kabel og tilbehør - både til parabol, antenne og til fordeling af kabel-TV og fibernet. Vel mødt!

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super pre-sale assistance

Jeg har handlet hos ParabolShoppen. Inden jeg købte mine varer, havde jeg nogle spørgsmål omkring kombination og hvad jeg reelt skulle bruge af stumper. Rudi fra ParabolShoppen var både hurtig og præcis til at hjælpe mig til det rette valg. Det er meget meget fin service. Der er masser af webshops "uden betjening og hjælp". Men ikke her.

June 16, 2021

Eminent service.

Har handlet med denne flere gange efterhånden og altid hurtig levering til billige priser, kan varmt anbefale andre at handle med denne.
Så gerne 50 stjerner om muligt.

September 7, 2020

Hej Verner.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er den slags tilbagemeldinger, der gør det meget sjovere at gå på arbejde :-)

Og tak for handlen - du er altid velkommen igen.

Rated 5 out of 5 stars

Super butik og personale...

Dog endte det ikke med et køb i denne omgang da det produkt jeg skulle bruge var udgået, men dialogen deromkring og den vejledning jeg modtog var helt formidabel, Rudi kontaktede mig og gav den nødvendige info om den udgået vare og guidede mig ovenikøbet lidt så jeg havde lidt og komme videre med, vil helt klart vende tilbage når jeg igen står og mangler en vare, eller råd for den sags skyld, super butik...

February 16, 2020

Reply from ParabolShoppen

Mange tak for anmeldelsen, Michael. Det er superirriterende, når noget er udgået, men ofte findes der et alternativ, og så fikser vi det. Det lykkedes bare ikke helt her, men når bare du er glad, så er jeg også glad - også selvom jeg ikke fik solgt dig noget :o)

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent og samvittighedsfuld rådgivning fra øverste hylde

Kompetent og samvittighedsfuld rådgivning og behandling fra øverste hylde!
Der findes ganske sikkert mange gode virksomheder med samme udbud, men ingen slår ParabolShoppens kundeservice.
Jeg ser frem til at handle med ParabolShoppen igen, og de bedste anbefalinger skal lyde her fra!

January 10, 2020

Reply from ParabolShoppen

Tak for den flotte anmeldelse, Lars. Det er dét, der gør det hele lidt sjovere :o) Jeg ser frem til at hjælpe dig en anden god gang.

Rated 5 out of 5 stars

God service. Hurtig levering. God dialog med Shoppen (Rudi) pr mail. Kan varmt anbefales.

April 24, 2019

Reply from ParabolShoppen

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Du er altid velkommen igen - også selvom det skulle være noget specielt eller nærmest umuligt :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en antenneforstærker og et par stik og modtog det allerede dagen efter!! Tak for super service og hurtig betjening!

March 29, 2018

Hej Lærke.

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder alverden for mig!

Jeg håber, du er tilfreds med varerne, og at du fik styr på de to løse ender :o)

Du er velkommen igen en anden go' gang.

Hurtig, Billigst,

Ordre pakket og sendt 15 min efter bestilling, Tjek.det er dælme i orden :-) Hjælp til at finde specielle dele og få dem eftersendt hurtigt, Tjek :-)
Bedste hilsner Klaus.

January 26, 2017

Hej Klaus

Tusind tak for de fem stjerner og roserne :o) Det er ikke hver dag, det kan gå SÅ hurtigt som i dit tilfælde, men jeg prøver! (det tager så åbenbart over et år at svare på din anmeldelse - det er jeg ikke specielt stolt over!)

Jeg håber, du "kigger ind" en anden gang.

levering service

super service hurtig levering

December 27, 2016

Hej Ingolf

Mange tak for den flotte anmeldelse! Jeg er rigtig glad for, at du tog dig tid til at give din mening til kende.

Oven i købet har jeg jo haft fornøjelsen af at handle med dig over flere gange nu, og jeg håber, der kommer flere til :)

Godt nytår!

Super betjening!

Havde bestilt stumper for i alt kr. 354, men blev ringet op af ejeren Rudi som tilbød en anden løsning til en 7.del af prisen.

Løsningen virkede selvfølgelig til UG, og jeg havde sparet ca. 300kr.
Det er hvad jeg kalder service!

Parabolshoppen får mine varmeste anbefalinger!

July 31, 2016

Hej Christian

Mange tak for dine roser og de fem stjerner. Jeg forsøger at levere en god gammeldaws kundeservice, hvor man som kunde rent faktisk føler, at man har lyst til at komme igen. Uden kunderne var jeg ingenting :)

super service

jeg manglede en lnb og en parabolskærm søndag aften og ringede til firmaet selvom der var lukket var der hjælp at hente, jeg kunne komme med det samme ov varerne var selvfølgelig på lager,
så super god service og 5 ud af 5 stjerner

www,bamse.energetix.tv
kai kanstrup, bamsegaarden,

July 24, 2016

Hej Kai

Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner! Det var hyggeligt med et lille "lagermøde" :o) Du er altid velkommen igen.

Rated 5 out of 5 stars

God service og præcis information

havde problemer med støj på tv signalet og tog så kontakt til parabolshoppen hvor jeg fik en super god vejledning om problemet.
2 dage senere var de dele som jeg bestilte så leveret. Iait en bare rigtigt positiv oplevelse.

April 26, 2016

Hej Kenny

Tusind tak for de pæne ord. Det er dejligt at betjene kunder, som værdsætter den hjælp, jeg yder!

Rigtig god sommer.

specialist til fingerspidserne

Havde nogle tekniske spørgsmål og fik svar samme og 2 dage senere blev delene jeg bestilte leveret som aftalt.
vil altid anbefale hjemmesiden til andre :-)

April 8, 2016

Hej Morten

Mange tak for roserne! Jeg bestræber mig altid på at levere hurtigt, selvom det ikke altid går, som jeg gerne vil. Jeg er glad for, at du er tilfreds - det er alfa og omega for mig!

Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig levering

Bestilte en ny YouSee box lige før påske. Fik den leveret inden helligdagene til en skarp pris.
Super service!

March 30, 2016

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse! Det varmer.... Du er altid velkommen igen hos ParabolShoppen.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god service

Jeg har bestilt en digital boks til YouSee, jeg havde brug for nogle råd og lidt vejledning, og fik her den bedste faglige rådgivning. Hurtig levering og super service. Jeg kan anbefale at handle på ParapolShoppen.

February 26, 2016

Hej Karina.

Tak for den flotte anmeldelse! Det er fedt at få bekræftet, at jeg gør det rigtige. Din sag var lidt mere end "bare lige", men her er nej ikke den første mulighed for svar, og det hele endte jo godt med fælles hjælp :)

Velkommen tilbage i shoppen en anden god gang!

Kan kun anbefales!

ParabolShoppen kan kun anbefales efter at der er kommet ny ejer til! Udover at være lokal i Nordjylland, ved man at Rudi (tidligere Linkmanden) altid har styr på tingene, har en stor viden indefor faget og har en kæmpe passion for det han laver.

February 17, 2016

Hej Malte

Tak for den flotte anmeldelse! Det er rart at se, at de ting jeg gør fungerer i virkeligheden, og det betyder meget for mig, at kunderne sætter pris på det.
Jeg håber at se dig igen i ParabolShoppen :)

Nye boller på suppen!

Jeg har handlet med Parabolshoppen før og det har sådan set været ok og jeg har valgt at komme tilbage på grund af priserne. Jeg må indrømme at kundeservicen er en helt anden efter den nye ejer har taget over! Tak for hurtig levering og en god humor :)

February 13, 2016

Reply from ParabolShoppen

Tak for din flotte anmeldelse, Claus. Jeg er glad for, at du er tilfreds med handlen og betjeningen - det betyder utrolig meget for mig at have glade kunder. Jeg håber, at "se" dig i shoppen en anden god gang.

Virkelig god service!

De havde ikke varen jeg bestilte på lager, så de fik deres leverandør til at sende den direkte til mig! Havde min bestilling dagen efter! Virkelig god og tilfredsstillende service!
Jeg fik meget hurtigt svar på de spørgsmål jeg havde til min ordre!
Det er rigtig rart, at de sender mail med information om hvor langt ens ordre er i processen!

February 4, 2016

Reply from ParabolShoppen

Tak for den fine anmeldelse, Lars :) Det er rart at få bekræftet, at det er det rigtige, jeg gør. Uden kunder var der ikke noget at lave, og uden GLADE kunder, så blev det da helt træls ;) Velkommen i shoppen igen en anden god gang!

Super service og kommunikation

Jeg skulle bruge en ny parabol, da den gamle var rådnet op, og jeg spurgte hvilken model, jeg skulle vælge. Der kom hurtigt svar tilbage på mail og allerede dagen efter kom posten med den. Super service og en skarp pris.

January 30, 2016

Reply from ParabolShoppen

1000 tak, Marianne. Det er vigtigt for mig, at alle kunder bliver behandlet ordentligt, og jeg er rigtig glad for din anmeldelse! Jeg håber, din mand kan få den indstillet korrekt, og hvis han nu ikke kan, så tag fat i mig, så finder vi en løsning.

Rated 5 out of 5 stars

Lækker service og hurtigt levering

Skulle bruge 4 twin lnb. Disse blev bestilt og leveret dagen efter. Samt god service via mail korrespondance. Kan klart anbefale at handle her, vil jeg helt sikkert gøre igen.

January 18, 2016

Reply from ParabolShoppen

1000 tak, Søren. Det glæder mig, at du tager dig tid til at fortælle om din oplevelse. Det er supervigtig for mig, at alle kunder får en god behandling! På gensyn en anden god gang :)

Take a closer look