2,5 dage blev til 2 måneder
Vores nye hus skulle have ordnet gulve og vi faldt over p. ras a/s.
De sendte en service leder ud og for at give et tilbud.
Vi gjorde det meget tydeligt at det vigtigste for os var at de var hurtigt færdige da vi havde andre håndværkere der stod og ventede samt vi gerne ville have vores møbler hjem fra opmagasinering.
Han lovede at de kunne være færdige på 2,5 dag og det sagde vi ja tak til.
Det blev mandag og dagen hvor de skulle påbegynde arbejdet.
Der kommer en mand kl. 07.30 og henter en nøgle til vores hus, han fortæller at dem der skal slibe vores gulv kommer om et par timer og går igang.
Vi kommer hjem kl. 16.30 og ser der ikke har været nogle i huset. Da jeg så tjekker min mail kan jeg se de har sendt mig en mail og fortæller at de har sygdom og ikke kommer(de burde nok ringe mig op i stedet).
Jeg ringer derfor til firmaet for at høre om de stadig mener at de kan nå det på den aftalte tid og det skal de nok nå siger de.
Dagen efter kommer der en mand og sliber gulvene minus kanterne. den samme mand kommer dagen efter og sliber kanterne og giver lak.
Da der er en tilbygning i vores hus var der en revne i gulvet der skulle fuges men deres fugemand var næppe faglært, da jeg måtte låse op fra fugemassen omkring tørretid og lign. Da han var færdig med at fuge så det nærmeste ud som om et lille barn havde leget med ler på gulvet, der var fugemasse steder hvor det ikke skulle være og selve fugen var meget utilfredsstillende. Vi kontaktede derfor firmaet for at få rettet op på det og de lovede at sende en anden fugemand når han kom retur fra sygdom/ferie. Det samme firma skulle sætte lister langs gulvet i hele huset og her starter de med at levere en forkert størrelse lister.... Det er nu 2 måneder siden de skulle være færdige og vi havde igår besøg af deres fugemand som igen leverede et utilfredsstillende resultat.
Nu er vi nået til det punkt at vi ikke gider bruge mere tid på dem og har derfor fået et andet firma ind og rette op på de fejl P. Ras a/s har lavet. dyre lærepenge. vil aldrig nogensinde anbefale det her firma til nogen. De er rigtig flinke når de giver tilbud men når de først har fået opgaven er de skide ligeglade med deres kunder. hold jer fra dem.