ADVARSEL!! Tyveri!
Jeg købte i julen 2010 et gavekort til min mand på Rallydays hjemmeside til 1100 kr. Tiden gik og imellemtiden skete der en masse som gjorde at gavekortet blev udsat. Jeg sikrede mig hos Rallyday at gavekortet holdt i 2 år, så da jeg nærmede mig efteråret i år, tænkte vi at nu skulle kortet bruges inden december (hvor kortet var købt)
Jeg skriver en mail til Rallyday for at blive guidet igennem til hvordan jeg booker en tid, men får dette svar tilbage (nogle uger senere d. 25/09) "Jeg ked af at måtte skrive det til dig, men desværre er vores løbssæsonen slut nu og det betyder, at du ikke har mulighed for at køre et løb inden dit kort udløber.
Det er meget uheldigt for dig og det må være surt at få denne mail. Deværre er det reglerne, som alle kunder er underlagt og vi kan desværre ikke gøre forskel på folk."
På deres hjemmeside står der ingen steder omkring en løbssæson! så hvordan skulle jeg som kunde have nogen chance for at bruge kortet i den "rigtige" tid??!! Jeg har efterfølgende ikke fået svar på nogle af de henvendelser jeg har gjort både via mail og telefonisk, det lugter af humbuk og skulle tages op i medierne!!
Rallyday er tyveknægte, som ikke vil noget godt for deres kunder, og som TYDELIGVIS ikke kender til god kundeservice!

Reply from Rallyday.dk