Restaurantbind Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Vi glæder os til at forkæle dig med gastronomiske oplevelser i smukke omgivelser i Sønderhav ved Flensborg Fjord

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

En oplevelse udover det sædvanlige

En oplevelse udover det sædvanlige. Maden bar præg af Christians unikke touch og vinmenuen passede perfekt dertil. Peter Mark mestrer så mange sprog flydende, at man virkelig bliver imponeret, men vigtigst af alt, får han alle gæster ved hvert et bord til at føle sig velkomne. Værtinden Pia var også flere gange forbi vores bord og gjorde vores besøg endnu bedre. 4 timer fløj af sted på dette smukke sted! Anbefales til alle, som vil prøve noget helt særligt. Dyrt men dejligt. Tusind tak for hjælp til hjemtransporten. Alt var perfekt!

July 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fransk cuisine når den er bedst - i pittoreske omgivelser

Klassisk fransk cuisine, forfinet til mindste detalje.

Hvad der mødte os fra første færd var, hvor fokuseret Restaurant Bind er på sine gæster, deres velfærd og oplevelse, en kultur der skinner igennem fra værtinde til kokke og tjenere. Alligevel er atmosfæren afslappet, nærmest hjemlig. Som vores italienske gæster udtrykte det: vi følte os hjemme lige fra værtindens velkomst i døren.

Vi blev præsenteret for alle tre kokke og et imponerende køkken.

Værtinden konspirerede velvilligt i at hemmeligholde ‘surprise‘ gæster fra udlandet for vores 60 års fødselar. Vi havde ‘besværlige‘ ønsker omkring vin, fødselsdagskage mm. Vi blev under hele middagen inddraget i, hvordan forløbet skulle være. Som gæst får man nærmest indtryk af, at ALT kan lade sig gøre.

En stor madoplevelse i pittoreske omgivelser direkte til fjorden.

Mvh
Ron & Rosetta

September 8, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Middag på restaurant Bind v. Sønderhav

Min mand og jeg spiste en tre-retters middag på restauranten i aftes.
Skøn udsigt, smuk indretning, god betjening, smukt anrettet mad, lækker saft-menu, værtinde i kjole med pletter på både for og bag, meget smagsneutral mad pånær desserten. Synd med en sød Asti til desserten - lys portvin eller sauterne ville være at foretrække.

July 23, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Vi var meget spændte på at besøge…

Vi var meget spændte på at besøge restauranten Bind. Det var en æstetisk stor og flot oplevelse. Fantastiske lokaler med udsigt over Flensborg Fjord, men aldrig før har vi fået en så neutral madoplevelse. De skriver gourmetrestaurant men både forret og hovedret var decideret smagløs. Flot tilberedt ja, meeeen. En skam også da prisen ikke fejlede noget.

July 22, 2022

Min absolutte anbefaling

Restaurant Bind kan kun få min absolut bedste anmeldelse.
Fra det øjeblik man træder ind i huset, føler man sig velkommen. Det smukkest dækkede bord med en pragtfuld udsigt over fjorden.
Først et glas champagne eller hvad man nu har lyst til, hvor der så kommer en lille amuse bouche. Pragtfuldt.
Selve maden er ikke opstyltet til noget den ikke er, men til gengæld er det tilberedt til perfektion. Det er så velsmagende og smuk mad at jeg får en fest i min mund hver gang. Vinen er afpasset til retterne ( jeg anbefaler helt klart at man vælger vinmenu ). betjeningen er både venlig og vidende og Pia kommer hen og får en til at føle sig ekstra velkommen.
Vi har været på restauranten flere gange nu, og det er blevet et af årets store højdepunkter, når vi bevæger os fra Fyn til Kollund for at få vidunderlig mad.

June 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Intet mindre end perfekt.

Intet mindre end perfekt.
Chef Bind kan bare noget. Det er næsten kunst samtidig med at smagsoplevelsen er helt fantastisk. En i vores selskab fik en saftmenu istedet for vin. Perfekt afstemt til maden.
Eneste lille minus. Den unge tjener fik stillet to serveringer og gik uden at præsentere dem.

May 14, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Alle din sanser bliver pirret hos Restaurant Bind.

Når du spiser hos Restaurant Bind bliver alle din sanser pirret. Jeg kom her første gang med min kæreste fra en anbefaling hos en ven. Vi bliv mødet i døren ved ankomst og guidet ind i køkkenet til en introduktion af aftens middag. Maden smagt guddom ligt og betjeningen var i absolut top klasse. Det her er en oplevelse som i sent vil glemme og sikkert fortælle alle i din opgangs kræs om. Det er ikke billigt nej .. men du for fuld valuta for alle pengene ..

September 20, 2019

Fantastisk oplevelse

Jeg havde fornøjelsen af at spise på Restaurant Bind med kæresten og et venne par i fredags.

Vi fik 5 retters menu, inklusiv vinmenu, aperitif og kaffe og chokolade bagefter.

Det hele var en udsøgt oplevelse, maden smagte fantastisk og var tilberedt efter alle kunstens regler, og vinen var vel udvalgt til maden.
Min kæreste er selv kok, og stiller derfor store krav til kvalitet og tilberedning, og hun var yderst tilfreds :-)

Jeg kan kun give Restaurant Bind de bedste anbefalinger, vi kommer helt sikker tilbage igen.

October 16, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Ok oplevelse

Egentlig fortjener Restaurant Bind 2 1/2 stjerne, men det er jo ikke muligt. Så det bliver 2 store i stedet.
Vi besøgte restauranten med store forventninger, da Christian Bind jo har været kendt for fantastiske gourmet-oplevelser, men blev en anelse skuffer over køkkenets kreation denne aften. Maden var egentlig ok, men hvor var overraskelsen?
Og så trækker det meget begrænsede vinudvalg altså ned i vurdering, ligesom prisen for de 3 retter også er lidt pebret.
På positiv siden tæller de forskellige salte, som er en fræk feature!

August 5, 2011

Is this your company?