Ringe Tandlægehus

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er lige blevet afsluttet et invisalign forløb. Jeg kan ikke være mere end fuldt ud tilfreds med forløbet fra start til slut. Jørgen har været fantastisk til at inddrage mig i hele processen sam... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg er kommet hos dig Jørgen Hansen, siden du startede i Ryslinge og har som regel været godt tilfreds. Som alt vokser i dag, er Ringe Tandlægehus også vokset og vi gamle vil jo sommetider gerne t... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Det er to år siden jeg har været på klinikken, og får så en mail hvor der er sat tid af til mig, og hvis jeg ikke kommer eller melder afbud får jeg en regning på 250,- Jeg har aldrig været utilfred... See more

Company replied

1. Dentist

Information provided by various external sources

Vi et stort, moderne team midt på Fyn, der består af tre tandlæger og tre tandplejere, som står klar til at løse alle tænkelige former for tandpleje samt tandproblemer. På grund af klinikudvidelse har vi nu åbnet op for nye patienter i huset. Kontakt os ved at ringe på 62 62 13 14

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Pengemaskine og sjusk - Gå ALDRIG til Jørgen Hansen.

Jeg er faktisk helt paf, decideret målløs over behandlingen af Jørgen Hansen, ved Ringe Tandlægehus.
Jeg har netop sendt en 3-siders lang udførlig klage ind til Styrelsen For Patientklager, beskrevet helt ned i den mindste detalje. Så for dig, som overvejer at få rettet tænder hos Jørgen, mit bedste råd til dig ''Find et andet sted''

For år tilbage tog jeg til Jørgen Hansen for at få rettet mine tænder med Invisalign.
Dengang blev jeg tilbudt at få sat en retainer bagpå mine tænder, som eftersigende skulle holde på mine tænder, så de ikke blev skæve igen. Men adskillige gange gik denne retainer i stykker, hvilket bevirkede at mit tandsæt blev skævt igen.
Dette til trods for flere konsultationer og behandlinger fra Jørgen Hansen, hvor jeg mod betaling fik sat en ny retainer bagpå mine tænder.

Jeg gik til Jørgen igen, da det simpelthen ikke kunne være rigtigt at mine tænder blev mere og mere skæve. Jørgen fortæller mig, at han kan lave en ny omgang Invisalign til mig på 7 skinner, og så vil min fortand komme ind på plads - derudover vil jeg få en soveskinne, som jeg skal sove med resten af livet - udover retaineren.
Dette var ny information for mig, for jeg fik aldrig tilbudt en soveskinne dengang.
I mellemtiden spørger jeg klinikassistent Karmela og klinikassistent Diana, hvornår man begyndte at tilbyde soveskinne til invisalign-patienter, efter endt behandling. De fortæller mig, at det har man altid gjort...

Så måske det er grunden til at mine tænder var blevet skæve igen? At jeg kun havde fået lavet en dårlig retainer bagpå mine tænder, men ikke havde modtaget soveskinnen? Ja, måske.

Jeg var dog igang med denne behandling med de 7 skinner og jeg håbede selvfølgelig at resultatet nu vil blive godt.
Jeg mødte op til sidste konsultation hos Jørgen, og Jørgen spurgte selv om jeg var tilfreds - hertil måtte jeg sige nej, da min fortand ikke er kommet ind på plads.
Jørgen Hansen mente at han, med vold, kunne sætte min fortand på plads ved at trykke ind på min ene fortand, samtidig med at han hiver ud i den anden fortand. Så de (tilnærmelsesvis) blev lige og herefter ville han sætte retaineren bagpå tænderne, som skulle holde mine tænder i skak. De blev aldrig lige.

Herefter gik Jørgen igang med plastfyldningen af mine tænder som under behandlingen er blevet filet til, således der kunne være plads nok til at tænderne kunne blive rettet.
Jørgen var sjusket i hans arbejde og jeg påpeger nogle steder, hvor jeg er ked af resultatet. Plastfyldningen var helt ude af proportioner, hakket m.m.
Jørgen skyndte på mig og jeg fik ikke lov til at fortælle hvad jeg var ked af. Jeg fik ikke ordlyd og alting skulle gå så hurtigt inde hos ham.
Herefter begyndte Jørgen at komme med kække bemærkninger om, at jeg ikke skulle være sne-blind og ingen tænder er helt lige. Jeg fortalte Jørgen, at jeg betaler mange penge for denne behandling og det er trods alt mine tænder, så det skal selvfølgelig være i orden. Jørgen grinte hånligt af mig, hvor jeg måtte bede ham om ikke at grine af mig. Det er da den mindste respekt man kan give.
Jeg påpegede et hak i min tand, som Jørgen havde lavet under hans sjuskede behandling. Et hak, som Jørgen ikke mente var der. Jeg pointerede endnu en gang, at det selvfølgelig skal være i orden og at jeg ikke synes det er særlig rart at sidde i denne tandlægestol, hvis ikke vi kan snakke sammen.
Jørgen bliver nu MEGET vred, hæver stemmen og peger på mig, mens jeg sidder i stolen. Han siger truende: ''Nu skal du passe på!''
Jeg blev helt paf. Jeg er målløs over situationen og hvordan det pludseligt er endt således. Fuldstændigt ekskaleret.
Jeg havde så ondt i maven på dette tidspunkt.
Jeg sagde til Jørgen, at jeg syntes vi skulle stoppe nu og at jeg gerne ville finde en anden tandlæge.
Jørgen vender på en tallerken og siger at vi skal begge være glade, og at han gerne ville se det hak i tanden, som jeg snakkede om. Han så på det og filede det til.
Herefter sagde Jørgen: ''Undskyld, jeg kunne godt se det hak. Jeg er en gammel mand og jeg skal snart på pension. Min assistent vil tage sig af resten''.

Herefter blev der helt stille i lokalet. Klinikassistent Maj, som havde overværet hele seancen, spurgte mig om jeg var okay. Hun undskyldte herefter Jørgens opførsel, som ikke var i orden.
Jeg rystede på nuværende tidspunkt, men vi fik afsluttet det sidste og jeg tog hjem.

Herefter har jeg været inde og hente min soveskinne. En skinne jeg skulle have haft år tilbage, så jeg ikke skulle nå at give over 50.000 til Jørgen Hansen, ved Ringe Tandlægehus.

Jeg har givet Jørgen muligheden for at ringe til mig, så vi kunne finde ud af det indbyrdes. Jørgen Hansen har ikke løftet opgaven og jeg har ikke fået det lovede resultatet.
Men Jørgen Hansen vil ikke snakke med mig, men har derimod sendt mig regningen på det fulde beløb på mail. Jørgen er derfor bekendt med både klage og anmeldelse.

October 9, 2023
Ringe Tandlægehus logo

Reply from Ringe Tandlægehus

...
Du henvender dig 8 år efter afslutningen på din Invisalign behandling, og vi enedes om at der var sket et tilbagefald af dine tænder.
Da jeg spørger dig om du har brugt dine soveskinner efter forskriften (hver nat) svarer du, at du ikke er blevet informeret om dette og aldrig har fået udleveret disse.
-Alle patienter der har fået rettet tænder her i huset er ikke i tvivl om, at når man retter tænder på voksne, skal man både have et tråd bag på fortænderne OG sove med de soveskinner som udleveres til alle Invisalign patienter efter endt behandling.
Denne information får man 2 gange i forløbet.

Jeg kan se, at jeg har bestilt soveskinner ad 2 omgange.
Det første ved afslutning for 8 år siden og nu igen hvor du er blevet rettet igen.
Jeg har absolut ingen interesse i IKKE at udlevere disse, da jeg giver garanti på 5 år, og fordi skinnerne er inklusive i prisen og en del af behandlingsforløbet.
Du reagerer først da jeg sender dig regningen på genbehandlingen.
Du skal vide at det kun lige dækker mine egne mine udgifter, og at jeg har været meget flink i din situation.
Behandlingen som du modtog ville normalt have kostet 17.000 kr og du fik det for 10.000 kr
At du har sjusket med dine skinner er en ting ..men at du nu yderligere har klaget til styrelsen for patientsikkerhed er at gå over stregen, og jeg vil benytte mig af at forlange renter på mit udestående.
Du kan ikke få flere tider i huset

Svindel og dårlig behandling

Vi havde den værste oplevelse med din tandlæge, hvor tandlægen var arrogant, ikke tillod spørgsmål og var uhøflig.Derudover opførte receptionisten sig på samme måde, da vi bad hende om regningen, og vi ville ikke fortsætte behandlingen, da hun nægtede at give os en regning. Overraskelsen var, da vi senere fik en faktura på 1.600 kr., hvilket var mere, end vi skulle have, da vi kun skulle betale 600 kr., fordi vi kun lavede en tandlægeoverslage undersøgelse, og der var ingen behandling. Der er svindel ud over dårlig behandling. Desværre mister du alle dine kunder på grund af mishandling.Jeg håber ejeren ved hvad hans medarbejdere laver. Vi har forsøgt at kontakte dig flere gange angående fakturaen, for at rette fejlen, men uden held. Vi har ikke betalt fakturaen, og den er blevet overført til Intrum, med renter. Jeg betaler ikke fakturaen og arkiverer en retssag mod dig.

March 2, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Jeg har fået invisalign behandling i…

Jeg har fået invisalign behandling i Ringe ved Jørgen. Var endelig ret spændt for at få rettet mine tænder i starten, men blev senere skuffet. Jeg blev nødt til at tage til tandlægen ved flere omgange i løbet af behandlingen og efter, da tråden knækkede og tog hver gang et styk af min tand. Selvom jeg var tydelig med fortællingen at jeg havde følsomme tænder. De er gode hvis alt går godt men hvis man møder en en som mig som har følsomme tænder og behandlingen går ikke som planlagt og kommer med de extra udgifter for dem bliver de frustreret. Men tænkt på mig, som står med tænderne der bliver ved at at knække, og bliver mere skrøbelige fordi man ikke er blevet rådgivet ordentligt at det kunne ske. 5 gang blev for meget, så skulle jeg selv betaler et gebyr for plastfyldning her til sidst. Så hvis du er en som mig, har følsomme tænder ville jeg tænke mig ekstra godt om, at tage til Ringe tandlægehus.

August 15, 2022

I gode hænder hos…

Jeg plejer at være i gode hænder hos Nandrup, men han er gået på pension. Derfor kom jeg til behandling hos Jørgen Hansen. En rar og imødekommende tandlæge. Ærlig og dygtig...og god til én som mig med tandlægeskræk. HAN ER GOD TIL AT BEDØVE! Meget vigtigt for mig. Tak for en god oplevelse.

February 26, 2023

Invisalign - super resultat

Jeg er lige blevet afsluttet et invisalign forløb.
Jeg kan ikke være mere end fuldt ud tilfreds med forløbet fra start til slut.
Jørgen har været fantastisk til at inddrage mig i hele processen samt har behandlingen taget mindre end 6 mdr. Resultatet er mere end hvad jeg kunne drømme om.
Jeg kan kun anbefale Ringe Tandlægehus.

October 18, 2022

Invisalign x 2

Mine to døtre på 14 har begge fået rettet deres tænder med Invisalign i løbet af et halvt år. De og vi er meget glade og tilfredse med resultatet. Det er blevet langt sjovere at smile igen! Vi har følt os trygge og velinformeret igennem rette-processen og nu i efterbehandlingen. En stor tak til Jørgen og assistenterne.

December 16, 2021

Trustpilots falske vurdering

Hvordan det er muligt at Ringe Tandlægehus har en så dårlig karaktér her på Trustpilot er mig en gåde.
Hvis man kigger anmeldelserne igennem er 95% af dem 5 stjernede anmeldelser.
Jeg antager at det har at gøre med at de formentlig er stoppet med at betale til Trustpilot på et tidspunkt hvor de er blevet for griske - og "Trust"-pilot dermed straffer dem.

Man kan på ingen måde tage Trustpilots vurdering for gode varer. Ringe Tandlægehus har for mig været det absolut bedste sted at få håndteret min tandpleje.

Opdatering: Efter min ene anmeldelse gik scoren fra 1.3 (1,5 stjerne) til 4.2 (4 stjerner) - hvordan dælen er den algoritme skruet sammen?

November 21, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Pga ubehag tandlæge skræk fik jeg…

Pga ubehag tandlæge skræk fik jeg fortalt tandlægen om mit problem han starter med behandling efter jeg bliver utilpas og vi har startet siger han at det går ikke og han vil bare have mig ud Af klinikken hurtigst muligt uforskammet over for en der har det svært m tandlæger i forvejen kan ikke anbefale denne tandlæge håber da de sletter mig i deres kartotek for her kommer man aldrig mere magen til arrogante personager

June 5, 2020

Dårlig oplevelse med Invisalign

Havde desværre en dårlig oplevelse mht. behandling med Invisalign. Alt var planlagt og de første sæt skinner bestilt, men da jeg ligger i stolen og tandlægen er i færd med at vil løsne min nederste retainer (fra tandregulering med togskinner 17 år tidl.) får tandlægen kolde fødder og mener ikke at han kan rette tænderne som ønsket og planlagt alligevel. Desværre når han at løsne min retainer i den ene side. Fortæller straks at det spænder i mine tænder, men han afslår at der er sket noget - han har blot "strammet" den. Var hos tandlægen 2 gange før at han bestillte skinnerne. Til forundersøgelsen scannede han mine tænder "hurtigt" idet jeg bad om at få et billed af hvad resultatet ville blive. Det var som om det ikke normalt var en del af proceduren. Og følte det hele gik hurtigt, og han sagde også at han ikke havde så meget tid. Vi mail korresponderede efterfølgende, og jeg sætte min lid til at han vidste hvad han lavede. Han kaldte mig ind til en kort snak 2. gang, og vi aftalte at han bestilte skinnerne. Spurgte dog om han skulle have en ny scanning af tænderne, men det var ikke nødvendigt. Kommer så 3 gang og er indstillet på at nu skulle det være, men hvor han fortryder. Det var rigtig ubehageligt, er dog glad for at han ikke "gjorde" mere når opgaven alligevel var for stor. Dagen efter tog jeg til min egen tandlæge da det spændte helt vildt i mine tænder efter han forsøgte at fjerne min retainer. Min egen tandlæge turde ikke røre ved det, og anbefalede mig at tage til en Specialtandlæge i tandregulering. Fik en tid og hun konstaterede at der var knækket plast af der hvor han havde forsøgt at løsne retaineren, samt at tanden nu var let løs. Specieltandlægen fortæller mig, at man skal fjerne retainerne inden man scanner tænderne, ellers har man ikke det korrekte billed af tænderne samt der skal altid laves et røngten. Skal have lagt ny plast på tanden. Alt i alt et forløb hvor jeg følte mig utryg, men alligevel var autoitetstro. Kan desværre ikke anbefale stedet efter min oplevelse.

October 1, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Efter et træls forløb (retning af…

Efter et træls forløb (retning af tænder) hos anden klinik, er jeg blevet så godt behandlet hos Ringe tandlægehus, og har fået et tandsæt jeg er glad for.
Jeg har følt at arbejdet er udført grundigt og ikke mindst at der fra tandlægens side, har været en oprigtig interesse i at lave et godt resultat.
Smil 😁

August 22, 2018

Invisalign - Fremragende resultat og fremragende service

Min datter på snart 18 år var ked af at smile på grund af sin tandstilling. Ringe Tandlægehus og Invisalign har gjort en verden til forskel. Invisalign har på 18 mdr. ændret hendes tandstilling til det perfekte. Når vi ser før- og efter billeder er det helt utroligt så fantastisk smukt et smil hun har fået - og hun bruger det! Invisalign har været fuldstændig uproblematisk at bruge og under forløbet har min datter kunne glæde sig over at også¨her kunne hun smile uden at nogen så den næsten usynlige bøje.
Min datter smiler nu hver gang der er det mindste at smile af - med verdens smukkeste tænder.
Servicen i Ringe Tandlægehus har være lige i øjet. Det har været en fornøjelse at komme der de forholdsvis få gange behandlingen med Invisalign har krævet det.
Jeg og min datter kan på det varmeste anbefale RingeTandlæge hus og Invisalign til alle der gerne vil have rettet tænder!
Tusind tak.
fra en glad mor
Grete Møllebæk

March 9, 2017

Trist procedure

Jeg har aldrig været utilfreds med behandlingen på klinikken, men føler mig stødt over måden hvorpå der indkaldes til eftersyn. Jeg har ingen kontrakt med tandlægehuset, og har aldrig bedt om automatisk indkaldelse.
Tænk om kommunens mekanikere også udsendte indkaldelse til sognets bilejere når han syntes deres vognpark trængte til et eftersyn, så kunne han vel leve af gebyret alene :-)

February 7, 2017
Ringe Tandlægehus logo

Reply from Ringe Tandlægehus

Hej Stein
Det er godt du gør os opmærksomme på dette. Vi plejer at aftale mundtligt, om man ønsker at blive indkaldt til eftersyn.
Hvis man ikke ønsker dette bliver man udskrevet af denne ordning, som mange ellers er glade for at have.
Det er åbenbart svipset hos dig og det er vi kede af.
Vi er begyndt at tage et gebyr ved gentagne udeblivelser, da tiden kunne være brugt på anden behandling.
Vi håber du bærer over med os
M.v.h.
Tandlæge Jørgen Hansen

Invisagn fra ringe tandlægehus

Jeg har igennem hele mit forløb med ringe tandlægehus, følt mig meget tryg, tilfreds og velinformeret. Der er blevet fortalt fra start og løbende igennem forløbet hvad der skulle foregå, så jeg kunne føle mig tryg og tilpas med det hele. Jeg er så lykkelig for at have taget den store beslutning om at få lavet invisalign. Jeg har endelig fået de tænder jeg altid har drømt om og det var ringe tandlægehus der hjalp mig med min drøm. Jeg har været glad og tilfreds med at servicen er høj. Med dette mener jeg, at har der været problemer undervejs med bøjler har jeg fået det lavet uden yderligere beregning hvilket har betydet rigtig meget for mig. Har jeg haft div. Spg har jeg fået svar på dem med det samme og der har været mulighed for ekstra tjek/ tandlæge besøg, af mine tænder hvis jeg har haft behov for dette. Jeg kan varmt anbefale ringe tandlægehus.

July 23, 2016

Tandretning med Invisalign

For to år siden fik jeg rettet mine tænder for 3. gang på 40 år, men denne gang med Invisalign. Det har været en succes, og en stor frihed ikke at skulle have tænderne spændt fast med en retainer (tråd på bagsiden af tænderne). Selve tandretningen var også forholdsvis smertefri set i forhold til, hvad jeg har prøvet tidligere med elastikker og ganebøjle. Jeg kan klart anbefale Ringe Tandlægehus's behandling med Invisalign. Alle aftaler er overholdt, og resultatet er blevet som lovet.

June 9, 2016

Super behandling!

Fik en rigtig god behandling!
Der manglede ingenting, og da jeg skulle have ekstra skinner for et helt perfekt resultat, fik jeg ikke en ekstra regning.
Han fortsatte indtil jeg havde det perfekte resultat

April 21, 2016

Invisalign på Ringe Tandlægehus

Jeg har fået rettet mine tænder med Invisalign og er meget tilfreds – både med forløbet og selve resultatet. Forløbet var behageligt og alt gik som forventet. Personalet på Ringe Tandlægehus er sødt og jeg har altid kunnet få en tid hurtigt samt svar på mails osv. Tandlægen Jørgen Hansen har været god til at lytte og hjælpe, også efter endt behandling.

Prisen er selvfølgelig høj – men det er den også for alm. togskinner.

February 27, 2016

Invisalign som 38 årig.

Invisalign produktet lover lidt for meget på en gang. Forløbet tog næsten dobbelt så lang tid som først udmeldt.
Men der blev fulgt og korrigeret til et godt resultat var opnået. Det var mit indtryk der vægtede😊.

February 23, 2016

Super god behandling

Jeg giver helt klart 5 stjerner til min tandlæge Jørgen Hansen og assistent i Ringe Tandlægehus. Jeg er mega lettet og glad ovenpå min rodbehandling ( jeg var hunde angst og det var første gang) Jørgen tog sig god tid til at berolige mig samt at forklare hvad det gik ud på og han lovede mig at det ikke ville komme til at gøre ondt - OG DET GJORDE DET HELLER IKKE !!!! Min mand og jeg er kommet i Ringe Tandlægehus i mange år og er glade for det.. Anbefaler det helt klart til andre.

February 18, 2016

Take a closer look