Rosila.dk

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Rosila, da varerne er i orden & de er hurtige til at sende varerne. Men synes det er lidt snyd at de opkræver en portopris, og når så brevet kommer har det slet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde lavet en fejl ved bestillingen, men skrev blot til Rosila.dk, der straks svarede, at jeg bare kunne returnere, så ville varene blive byttet. Og det blev de uden yderligere omkostninger. Flot s... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilt lørdag og modtog torsdag måske lidt lang tid da jeg tirsdag fik mail at det var afsendt men tror desværre det er post Danmarks skyld

Company replied

Company details

1. Jewelry Store

Information provided by various external sources

Rosila.dk er en webshop med et stort udvalg af smykker og accessories til piger og kvinder i alle aldre. Vi forhandler både modesmykker og smykker i ægte sterling sølv som f.eks. smykker fra danske Izabel Camille, øresmykker fra Earstyles og vores eget Carisma. Vi glæder os til at se dig i shoppen :-)

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Smukke kvalitets smykker til en god pris :)

Rosila.dk sælger virkelig mange lækre kvalitets smykker, samt accessories. Jeg bestilte et par Izabel Camille Øreringe samt en matchende ring. Efter kort tid blev varerne leveret, pænt pakket ind, som bestilt, - direkte i min postkasse. Priserne herinde er super gode, jeg sparede meget ved at handle her... Og gør det gerne igen. Vil gerne anbefale Rosila.dk til alle :)

January 10, 2014

Reply from Rosila.dk

Mange tak for de flotte ord :-)

En god oplevelse

Her vil jeg handle igen. Spændende ting, man ikke ser overalt, fornuftige prise og lynhurtig levering.

December 19, 2013

Reply from Rosila.dk

Tusind tak for de rosende ord :-)

Effektivt

God betjening og hurtig levering. Gaven var i en smuk gaveæske og pænt pakket ind.

October 19, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, og produkt kvalitet i top. Jeg vender tilbage

October 13, 2013

Reply from Rosila.dk

Du skal være hjertelig velkommen :-)

Fantastisk

Rosila er en fantastisk net butik. Det bugner med varer, man kan ALTID finde det man gerne vil.
Varerne er helt i top - betjeningen er helt i top - leveringstiden er helt i top :o))))
Kun positive ting at sige - dog er det tragisk at de holder ophørsudsalg. Jeg kommer til at savne en sådan butik.

October 10, 2013

Reply from Rosila.dk

Tusind tak for de søde ord :-)
Ja, syntes også det er super ærgeligt, men har desværre ikke den nødvendig tid til shoppen. Hører du om nogen som kunne tænke sig at overtage, må du endelig sige til.
Skønt at du har været en tilfreds kunde :-)

Rated 5 out of 5 stars

Flotte kæder og meget fin betjening

Flot service!

September 8, 2013

Hos Rosila.dk får du en hurtig & god handel

Men synes det er lidt snyd at de opkræver en portopris, og når så brevet kommer har det slet ikke kostet den pris man har betalt for porto. Selvfølgelig koster emballagen også penge for firmaet, men så meget koster det heller ikke. Så for dyr i porto!
Men ellers er det et fint sted at handle, og ja, jeg anbefaler det stadig varmt, for som sagt, gode varer og hurtig forsendelse :)

August 30, 2013

Super oplevelse

Min første handel hos Rosalia.dk er forløbet lige efter bogen. Alt har fungeret som det skulle og varen blev modtaget hurtigt. Intet at klage over - jeg handler der gerne igen!

April 16, 2013

Reply from Rosila.dk

Du skal være hjertelig velkommen :-)

Take a closer look