Runstore Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Het bestellen via internet is voor mij nog steeds een beetje 'spannend' Je betaald direct en dan is het afwachten... De directe reactie per mail is dan al een eerste bevestiging dat er iets gaat komen... See more

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Opgepast

Dit is hetzelfde bedrijf als ledvoordeel.nl. Bij retouren kan het maanden duren voordat je je geld terugkrijgt. Ze reageren niet op emails, duister zaakje, als je belt krijg je juffrouw aan de telefoon die zegt dat de eigenaar er over gaat en het zal doorgeven. lulsmoes!!!! Dus. wegblijven!

March 22, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Snelle levering, goede prijs, opmerking over garantie

- Levering goed!
- Prijs goed!
- Opmerking garantie: Buiten de schuld van runstore om moest mijn Garmin horloge vanwege lekkage terug voor garantie. Slechts 1 persoon bij Runstore is gemachtigd om garantie te beoordelen. De overige medewerkers verwerken alleen de standaard processen en hebben verder geen bevoegdheden. De juiste persoon was op vakantie waardoor ik een paar weken zonder horloge zat terwijl dit makkelijk in een paar dagen geregeld kon worden. Uiteindelijk prima opgelost, maar dit kan beter.

June 7, 2013
Rated 3 out of 5 stars

Toch verzendkosten bij bestelling

Producten (gel) zijn netjes (enkel dagen) geleverd maar volgens de reclame op Google/Runstore berekent men geen verzendkosten. Nou dat doen ze wel als je besteld. Afijn, via een mail komt dat vast wel goed. Maar helaas nog geen reactie tot heden.

March 11, 2013

Fantastisch!

Vrijdag middag bestelt en zaterdag middag (binnen 24 uur) in huis. Snelle terugkoppeling na de bestelling gekregen en ook update toen het op de post ging. Eigenlijk is het hele proces 1 groot voorbeeld voor andere sites hoe online shoppen in 2013 moet gebeuren!

March 3, 2013

Slechte afhandeling retouren

De bestelling en bezorging gingen snel.
Helaas paste de aangeschafte Sport-BH toch niet zo perfect en was te duur om te houden. Het retoursturen via Kiala verliep soepel.

Telefonisch wel goed bereikbaar.

Helaas heb ik 4 weken na het terugsturen nog geen reactie gehad en mijn geld ook nog niet terug gezien. Tevens komt er op vragen per e-mail na 5 dagen nog steeds geen reactie. Blijkbaar is er bij ewarehousing iets misgegaan, want ze konden de retournering niet meer vinden.

Dit mislukte retournering zorgt ervoor dat de 5 sterren beoordeling nu slechts 1 ster is geworden. Misschien moet het bedrijf retour gevoelige producten (zoals sport-BH's) niet in hun assortiment houden.

January 23, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Produkten leveren kan iedereen... maar bij Runstore krijg je daarnaast ECHTE service !

Ik had pech bij de aankoop van een hartslagmeter. Het kan altijd gebeuren dat er een fabrieksfoutje aan zit. Een knopje liet los. Pas dan zie je het verschil in (internet)winkels. De Service. Deze was perfect! En dat maakt nu juist het verschil met veel andere winkels. Komt ook nog eens bij dat de prijzen er ook heel gunstig zijn. Dat is toch vaak hetgene dat je over de drempel trekt. Toen ik dan ook de pech zat was mijn eerste gedachte; "had ik het nou maar gewoon in een winkel gekocht".. maar die gedachte werd meteen de kop ingedrukt. ik had binnen een week een nieuw horloge. Petje af !!

December 27, 2012

Tevreden!!

Ik ben tevreden over mijn bestelling bij runstore. Enige nadeel was dat hij wat later geleverd werd doordat 1 product niet op voorraad was (isostar) maar daar kreeg ik netjes een mailtje van en 2 dagen later werd het wel bezorgd. Over de artikelen zeer tevreden, site is duidelijk en manier van bestellen en afhandelen ook, zeker een aanrader!!

November 15, 2012

Goede service snelle levering

Ik ben erg tevreden over de service en de snelle levering. Het enige nadeel was dat ik had verwacht dat de hartslagmeter roze was zoals op de verpakking maar hij was meer paars, maar goed daar kan Runstore natuurlijk niets aan doen.

November 7, 2012

Zeer snel!

Bestelling (Garmin Forerunner 310XT) einde van de middag geplaatst, volgende ochtend voor 12:00 uur bezorgt!

Keurige duidelijke emails over de status van de order!
Gewoon erg netjes!

October 30, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Een Sigma hartslagmeter besteld. Keurig op tijd geleverd. Na 6 maanden verloor ik een metalen ring die op het horloge gelijmd zat. Mail gestuurd naar klantenservice en keurig antwoord. Kon het horloge opsturen naar een antwoordnummer en een nieuw exemplaar zou retour gestuurd worden.
En dat is ook gebeurt. Geheel kostenloos. Prima service zoals het hoort.

October 3, 2012

snelle levering na bestelling

Ik bestelde op een dinsdagavond mijn Garmin 310XT HRM nadat ik via de chatfunctie op de website een posititef antwoord kreeg of dit model op voorraad was. Ik betaalde met iDeal maar kreeg niet meteen een mail met een bevestiging van de bestelling. Die kwam de volgende ochtend. Die zelfde woensdag werd de bestelling verstuurd en donderdag bij mij bezorgd door NLPost.
Runstore was voor dit model de voordeligste aanbieder van de webshops.

September 12, 2012

The Trustpilot Experience