hurtig levering men dårlig betjening
Jeg har købt et brusearmatur hos dem som var en fejl bestilling, så jeg købte det jeg skulle bruge og valgte at køre indtil dem for at afhente det jeg havde bestilt og aflevere det jeg havde købt forkert. Jeg skulle skrive en retur seddel på hvorfor jeg ville aflevere det, i mens jeg gjorde dette tjekkede ham der stod i forretningen om jeg havde monteret det eller for andre fejl..
Det hele gik fint og han tog i mod fejl købet.. men hov, han kom da lige i tanke om at han ville have en kopi af min faktura så, det tog han lige..
da han så ville give mig min faktura tilbage ringede telefonen så den tog han da lige. Også selvom han havde gang i at hjælpe mig. da han havde snakket færdig tog han brusearmaturet og stod bare og kiggede på mig som om han sagde "ellers noget jeg kan hjælpe med?" eller "ja?"
Hertil måtte jeg spørge ham om jeg ville få en kvittering eller noget på at jeg havde afleveret armaturet.. Nå ja.. sagde han, så fik jeg lige et stempel og en underskrift på min faktura.
efter det, stod han bare og kiggede på mig som om jeg skulle gå.
Så spurgte jeg, hva så med pengene retur?
Hvor han svarede "Jamen hvad havde du regnet med, når du betaler noget på nettet vil pengene blive sendt tilbage på din konto".
Okay.. fair nok.. så jeg tog hjem og regnede med at jeg ville få pengene tilbage sådan set 1-2 dage efter.. men nej.....
Jeg har skrevet mail til dem og spurgt hvor pengene bliver af, men der kommer ingen svar, selvom jeg venter 2 dage på at se skal svare tilbage...
så pt afventer jeg svar til på fredag hvor jeg tager derud i forretningen sidst på igen, hvis jeg stadig ikke har fået svar via mail..
Alt i alt har jeg fået en god betjening da jeg handlede på nettet men når det kommer til at man skal retunere sine varer, så står det lidt sløjt til, det kan godt være at jeg lige har ramt sælgeren på et dårligt tidspunkt på dagen, men efter som de ikke svare på mails kan jeg kun give dem 4 stjerner!
Butikken er fin og flot at komme i og der er mange udstillings modeller og andet vvs gøjl at kigge på. jeg synes godt jeg kan anbefale at handle/købe der, husk bare at købe det rigtige første gang :)
June 22, 2011
Unprompted review