SaniNetto.dk

1. Plumber
  2. Bathroom Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

About SaniNetto.dk

Information provided by various external sources

Hos SaniNetto.dk lægger vi altid vægt på at give den bedste kundeservice og det er vigtigt for os, at dit køb bliver en god oplevelse. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon, chat eller e-mail.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08 - 16
Fredag: 08 - 15

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Perfekt service

Købte et brusebadssæt som kom inden for den aftalte periode og med bekræftelse på mail. Helt perfekt ! Kunne dog godt have ønsket mig at der var vedlagt en brugsanvisning på hvordan sætte skulle samles og opsættes, det voldte en del kvaler.

April 9, 2014

Fin service

Jeg købte et spejlskab som der var en bule i. Uden problemer fik jeg leveret et nyt. Meget fin service.

March 7, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Håbløs.....

Bestilte vare D.26 feb. Fik en mail D 6 Marts at man håbe på og kunne sende det den 12 Marts. Altså, mindst 14 dage for en toiletbørste og en håndklæde krog måske mere. Imponerende.....

March 7, 2014
Rated 5 out of 5 stars

God vejledning til bestiling af toilet

Fik fin telefonisk hjælp da jeg skulle bruge et toilet med lidt specifikke dimensioner. Medarbejderen rekvirerede hurtigt opmålte tegninger hos leverandøren og vi fandt ud af at det godt kunne passe i mit meget lille gæstetoilet. Da jeg modtog toilettet manglede brættet (det skulle medfølge, hvilket der også stod på pakningen) men var altså ikke blevet pakket med. Jeg ringede til Saninetto og forklarede situationen hvorefter de straks sendte det manglende bræt, selvom jeg selvfølgelig ikke kunne dokumentere det og oven i købet havde fået det leveret uden kvittering for modtagelse. God oplevelse hidtil!

May 28, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Intet at sætte en finger på

Jeg bestilte for noget tid siden et brusersæt fra Damixa. Alt forløb som det skulle. Nemt at bestille, hurtig levering og en billig pris. :)

Så absolut ikke sidste gang jeg bestiller herfra. Kan varmt anbefale Saninetto.

April 3, 2013
Rated 5 out of 5 stars

God pris og lynhurtig levering

Har nu to gange bestilt hos saninetto.dk, og begge gange er varerne kommet i løbet af to dage, pakket forsvarligt ind, og så endda til den laveste pris jeg kunne finde.

Saninetto.dk er klart et sted jeg gerne handler igen, og kan varmt anbefales.

March 31, 2013
Rated 4 out of 5 stars

hurtig levering men dårlig betjening

Jeg har købt et brusearmatur hos dem som var en fejl bestilling, så jeg købte det jeg skulle bruge og valgte at køre indtil dem for at afhente det jeg havde bestilt og aflevere det jeg havde købt forkert. Jeg skulle skrive en retur seddel på hvorfor jeg ville aflevere det, i mens jeg gjorde dette tjekkede ham der stod i forretningen om jeg havde monteret det eller for andre fejl..

Det hele gik fint og han tog i mod fejl købet.. men hov, han kom da lige i tanke om at han ville have en kopi af min faktura så, det tog han lige..
da han så ville give mig min faktura tilbage ringede telefonen så den tog han da lige. Også selvom han havde gang i at hjælpe mig. da han havde snakket færdig tog han brusearmaturet og stod bare og kiggede på mig som om han sagde "ellers noget jeg kan hjælpe med?" eller "ja?"

Hertil måtte jeg spørge ham om jeg ville få en kvittering eller noget på at jeg havde afleveret armaturet.. Nå ja.. sagde han, så fik jeg lige et stempel og en underskrift på min faktura.

efter det, stod han bare og kiggede på mig som om jeg skulle gå.
Så spurgte jeg, hva så med pengene retur?

Hvor han svarede "Jamen hvad havde du regnet med, når du betaler noget på nettet vil pengene blive sendt tilbage på din konto".

Okay.. fair nok.. så jeg tog hjem og regnede med at jeg ville få pengene tilbage sådan set 1-2 dage efter.. men nej.....

Jeg har skrevet mail til dem og spurgt hvor pengene bliver af, men der kommer ingen svar, selvom jeg venter 2 dage på at se skal svare tilbage...

så pt afventer jeg svar til på fredag hvor jeg tager derud i forretningen sidst på igen, hvis jeg stadig ikke har fået svar via mail..

Alt i alt har jeg fået en god betjening da jeg handlede på nettet men når det kommer til at man skal retunere sine varer, så står det lidt sløjt til, det kan godt være at jeg lige har ramt sælgeren på et dårligt tidspunkt på dagen, men efter som de ikke svare på mails kan jeg kun give dem 4 stjerner!

Butikken er fin og flot at komme i og der er mange udstillings modeller og andet vvs gøjl at kigge på. jeg synes godt jeg kan anbefale at handle/købe der, husk bare at købe det rigtige første gang :)

June 22, 2011

Perfekt handel

Kom til at bestille den forkerte vandvarmer (fjernvarme istedet for el) men en mail dagen efter bestilling var nok til at rette fejlen uden problemer.
Varen blev leveret hurtigt og korrekt.
Varmeste anbefalinger.

March 17, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Super service, masser af information, gode priser.

Jeg har købt en Baxi 2,5F 600L pille fyr. jeg havde den efter 4 dage. de havde den bedste pris og der var god rådgivning og information helevejen igennem.
Tak for en fantastisk opblevelse var at handle på nettet.

Mvh

Anders Skorstensgaard

February 2, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, effektiv og til den rigtige pris!!

Vil gerne anbefale andre at benytte Saninetto.dk
Har netop bestilt nye toiletter og har fået en super service. Vi havde set tilbud på toiletter i Bauhaus avisen men har 30 km til nærmeste bauhaus... Traileren er sneet inde og tænkte at jeg da lige kan se om man kan finde det på nettet.
Saninetto.dk var friske og ville gerne give samme pris som Bauhaus. Og fragten på 99 kr. er jo givet godt ud for ikke at skulle køre frem og tilbage 2 gange på meget sneglatte veje ;)
Vil klart anbefale at spørge på denne side, hvis I mangler noget vvs ..

December 30, 2010

Ingen problemer

Jeg har handlet en enkel gang ved saninetto uden problemer. Jeg bestilte lørdag-søndag og modtog tingene med postdanmark onsdag. Inden bestiling spurgte jeg om yderligere specifikationer (mål) på et amaratur jeg var interesseret i og de tog sig ulejligheden til at finde produktet frem og måle det.

September 28, 2009

Take a closer look