Foretag dine køb andetsteds
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende samtlige kunder - der overvejer at handle hos Scrapfactory - til en anden forretning i stedet for.
Hos andre lignende hobbyforretninger på nettet findes både stort udvalg, dag til dag levering, og venlig, imødekommende og åben kundeservice.
Alt sammen noget, som Scrapfactory i den grad mangler. Opstår der fejl, skal der ledes længe efter en undskyldning. Og den kommer gerne kombineret med en påpegelse om, at kunden også selv var _en smule_ skyld i fejlen. Trods det at det naturligvis ikke er oprigtigt.
Hvordan en reklamation behandles siger altid mere om en virksomhed, end hvordan den håndterer en ganske almindelig ordre.
En reklamation kan være anledning til at overbevise kunden om, at der virkelig kan gøres noget ekstra for dem, for ikke at miste troværdighed. Og viljen til det er der. Men nej, ikke hos Scrapfactory.
Når fejl opstår i servicefaget skal kunden _aldrig_ bebrejdes eller belæres, når de ingen skyld har i det. Det er en trist måde, at behandle en kundehenvendelse på.
Derudover er der ofte fejl på Scrapfactory´s hjemmeside mht. pris og lager beholdning. Der kan mangle priser, og den vare, du har bestilt, er ikke på lager, selvom der informeres om det modsatte på siden.
Som sagt, så handl andetsteds hvis du er på udgik efter troværdighed, hurtig levering, og venlig kundeservice.
Ovenstående er baseret på flere ordrebestillinger placeret hos Scrapfactory inden for det sidste år - 2011.
I øvrigt god jul til jer derude, den tid nærmer sig jo med hastige skridt :)
Edit. Der skal enormt meget til, at jeg på så 'hård' en måde anmelder en forretning. Men manglen på kundeservice er så dominerende, at jeg finder det væsenligt at gøre andre kunder opmærksomme herpå.
Dét at vente på sine varer uden at de dukker op, uden kommunikation fra virksomheden - det at tro, at ordren er i fineste orden - det ikke at modtage svar på sine henvendelser - det at leveringstiden strækker sig over langt flere dage, end der er angivet - det er priserne ikke altid fremgår - det at lagerbeholdningen ikke holder stik - det at ens reklamation bliver behandlet med en bemærkning om, at fejlen ikke helt ligger hos virksomheden, selvom det åbenlyst er tilfældet. Ak nej, det giver bare ikke en kunde en god oplevelse.
Fejl kan ske. Indrømmes de, og gøres der blot en smule ekstra for kunden det er sket for, så kan der erhverves en kunde for livet.
Det er en nem opskrift på succes, men tilsyneladende ikke for enhver.
Opdatering a 17. december 2012
Jeg opdaterer her min anmeldelse for at tilføje en afslutning på købsoplevelsen.
Efter igen at have placeret en ordre hos dette firma, modtog jeg desværre igen forkert vare. Denne skulle have været en gave, og jeg stod igen uden den ønskede vare (modtageren af gaven havde allerede den forkert sendte vare)
Scrapfactorys indehaver sendte herefter den rigtige vare, som oprindeligt var blevet bestilt. Jeg fik lov at beholde den forkert sendte vare, grundet alt besværet både i forbindelse med denne bestilling samt tidligere.
Fornuftig beslutning der gjorde, at man som kunde ikke længere følte sig helt overladt til tilfældigheder og selv at skulle finde løsninger.
Denne opdatering og anerkendelse skylder jeg scrapfactory – det er hermed gjort.
December 10, 2011
Unprompted review