Chr Christensen

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Super-nem bestilling, fornuftige priser, hurtig levering. Handler der sikkert igen, men.. .. mine varer var desværre kun pakket ind i lidt brunt papir, så vareemballagen var trykket under transpo... See more

Rated 4 out of 5 stars

Man sidder og kigger på den meget overskueligt hjemmeside, og tænker ... Kan det overhovedet være godt når det kan sælges så billigt?? Men jeg tager chancen og bestiller onsdag aften for omkring 800k... See more

Rated 3 out of 5 stars

Min bestilling lød på 12 stk. Rosendahl longdrink glas. Glassene var pakket i 3 kasser, hvor den ene kasse var fejlfri, men de 2 andre kasser indeholdt hver 2 stk. glas med fejl. Tre af glassene har l... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Lynhurtig

Bestilte varer ved middagstid til hjemmelevering. Kom med GLS næste morgen. Varerne er altid godt pakket ind til transport, jeg har handlet her en del gange og mine varer har aldrig være itu. Priserne i butikken er gode og altid rigtig gode tilbud

August 10, 2018

Fuld tilfreds

Fuld tilfreds, hurtig ekspedition.
Bestilte varerne den ene dag kl. 11.00 og havde dem næste dag med GLS på hjem adresse kl. 10.00

July 11, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Jeg er selv ansat i en servicevirksomhed, og jeg ved at der ind i mellem kan være meget at se til og at tingene nogen gange tager lidt ekstra tid. Derfor forsøger jeg at give firmaet "the benefit of the doubt" inden jeg krøller af på nogen, men denne her er jeg nødt til at give videre.
Min hustru og jeg har fået nogle dækkeservietter i julegave. Fint nok. Vi synes ikke kvaliteten er som ønsket og henvender os pr. mail 18.02, og fortæller om det. Vi får mail retur den 22.02, med besked om vi ikke vil sende et par billeder, så butikken kan vurdere nærmere, hvilket vi gør 25.02. 26.02 får vi besked at butikken vil tage tingene retur og sender en pakkelabel. Fint nok. Alt ok. Vi sender hurtigst muligt.
13.03 bliver vi ringet op flere gange mens vi er på ferie, men skriver den 14.03 hvad det drejer sig om og om det kan klares på mail..
14.03 får vi mail at de mangler vores kontooplysninger. Fint nok, dem sender vi pr. mail med de samme, tænker så må det være løst.
03.04 har vi ikke modtaget vores penge retur endnu, og jeg ringer for at finde ud af hvad der sker. En person i den anden ende siger, at jeg skal snakke med en anden og lægger en besked og jeg vil blive kontaktet.
04.04 har ikke hørt noget og ringer igen til butikken, kan ikke komme igennem.
05.04 ringer til butikken får fat i en medarbejder, der fortæller at de aldrig har modtaget mailen med kontonr. Okay, det var uheldigt og underligt at de ikke havde fulgt op på det, men ok. Jeg giver kontonr. Pr. telefon og får besked på at pengene ville komme en af de nærmeste dage.
12.04 har ikke modtaget pengene og ringer igen til butikken. Medarbejderen undrer sig, og siger at det burde ”chefen” have sørget for, men jeg oplyser kontonr. Igen og medarbejderen vil overføre pengene med det samme.
17.04 jeg har stadig ikke modtaget pengene og kan nu ringe for 5. gang og høre hvad der sker. Jeg kommer ikke igennem de to gange jeg ringer. Lægger en besked på telefonsvareren, om formiddagen, hører ikke noget resten af dagen.
18.04 får fat i en medarbejder. Spørger hvad pokker der sker. Jeg får stukket en historie om at overførslen burde være lavet. Ja tak. Det ved jeg godt. Nej, forresten personen, der skulle føre pengene ud af huset er desværre på det kan først gøres fredag d. 20. Om det er ok? Der er så kun en i firmaet der overføre penge. Hvad mon de gør i sommerferien.
Insisterer på at jeg vil have bekræftelsesmail fredag morgen og straksoverførsel så jeg har pengene fredag. Gider ikke bruge mere tid nu.
20.04 Modtager ikke nogen penge eller mail. Der bliver lagt en telefonbesked til min kone kl. 17.25 fredag eftermiddag. Mail og konto nr. Er forkert, så de kan ikke kontakte mig. Okay. Så mailen er forkert selvom jeg fik medarbejderen til at læse den op for mig onsdag d. 18.04. Så nu lyver de eller kan ikke læse deres egen skrift. Det er nok det sidste for kontonr. Jeg har givet dem to gange tidligere er også forkert.
Men surprise. De har et andet kontonr. Som de vil sende pengene til. Det er så det konto nr. De fik i en mail tilbage omkring 14.03. Du ved nok, den de aldrig har modtaget. 🙈. Når men medarbejderen står øvrigt i butikken og læser kontonr. Op. Flot.
Vi ser om pengene er der mandag d. 23., for bare fordi de nu har et kontonr. behøver man jo ikke sende dem straks eller hvad.
Butikken bryster sig med at være 107 år. Det tyder ikke på den bliver meget ældre.

April 16, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige købt en masse Rosendahl. Jeg angav ved bestilling at det var julegaver. Da vi modtager pakken, er alle pakkerne pakket flot ind og på hver pakke sidder en lille markant hvor der står hvad der er i.
Ikke noget jeg havde regnet med, virkelig god og betænksom service.
Tak for det 😊

November 2, 2017

Skøn rabat!

Havde længe ønsket mig de store kæhler lyshuse, og så var de lige sat ned fra 399 til105 😍! Så kunne jeg da lige bestille de 3 stk. Og de ankom super hurtigt , der var slet Inter at klage over!

April 19, 2016

Man bliver helt høj

når det produkt, der står øverst på ønskesedlen, sælges med 85% rabat. En webshop man vender tilbage til - altid gode tilbud og særdeles hurtig levering. Min isenkram"pusher" på nettet.

January 23, 2016

superhurtig service

Ikke nok med at varen jeg ville købe var meget billigere på denne nemme og overskuelige hjemmeside, den kom også allerede mandag som jeg bestilte den om fredagen (fredag var en helligdag).
Jeg er fan! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Chr Christensen.

May 4, 2015

Perfekt!

Hurtig og korrekt levering, på meget billige mærkevarer.
Det var ikke første og bestemt ikke sidst gang jeg handler der :-)

February 18, 2015

Sådan skal det være

Bestilte varer søndag den 21.december og varerne blev modtaget den 23. december 2014. God pris og blev opdateret via email om hvor langt varerne var nået.
God pris, hurtig levering og løbende information....bedre kan det vel ikke være.

December 26, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice

Nu havde jeg været nede i en af jeres butikker hvor jeg havde købt en Blender. I første omgang var den blender slet ikke god nok og var gået i stykker. Jeg får den så byttet, men åbner den ikke da jeg tænker jeg ville havde pengene tilbage. Jeg kommer så derned hvor i jeg får, at vide jeg ikke kan få den byttet da jeg ikke kan dokumentere jeg havde købt den der. Jeg har en reklamations bevis der viser jeg har købt den i lige den butik dagen inden. Ikke godt nok!!!!!

December 19, 2014

Perfekt

Jeg bestilte tre termokrus med poul pava motiv, 3 ens...dagen efter kan jeg se de har haft ringet så jeg ringer dem op og taler med en sød pige, der siger at de kun har to krus med det samme motiv. Vil jeg have de to krus eller annullere ordren. Jeg vil gerne have krusene, men kun hvis de har tre. Motivet er ikke så vigtigt, så heldigvis har de 3, så jeg får hele min ordre dagen efter jeg har talt med hende i telefonen og det var altså kl 16, jeg ringede...dagen efter kl 12 kommer pakken med 3 fine termokrus. Perfekt service, de sendte ikke var de to krus, de tog sig tid til at ringe og høre hvordan vi så fandt den bedste løsning. Super firma, kan varmt varmt anbefales!

December 5, 2014

Meget positiv oplevelse

Jeg fandt nogle varer på deres hjemmeside i går som skulle bruges til en gave.
blev meget overrasket da jeg så at der var 51% rabat på den vare jeg skulle bruge.
Ringede til forretningen for at høre om lagerbeholdning, fik en meget kundeminded pige i telefonen, som tjekkede op på lagerstatus. Hvor mange skal du bruge var svaret, lækkert, til den pris blev gaven på 8 stk. i stedet for 4 :-)
Dagen efter lå pakken i postkassen.
Dejligt med fin kundeservice og hurtig levering.
Kan kun sige jeg er meget positiv over effektiviteten og den fine behandling.
Skulle behovet for varer opstå som Chr. Christensen har, vil jeg ikke tøve med at købe her igen.

August 29, 2014

Kan varm anbefales :)

Jeg bestilte varerne Mandag fik dem Onsdag, det må siges at være hurtig, og varerne var i orden. Så bestil I bare der fra, det kan godt anbefales. !!

August 20, 2014

De kan klart anbefales!

Perfekt handel.
Varen er pakket super godt.
Sød kundeservice med "personlig" hilsen i afsendt mail :-)
Gode tilbud

Det er klart en webshop jeg vil bruge igen :-)

June 17, 2014

Meget seriøse vedr. reklamation - SUPER professionel og imødekommende

Havde bestilt et par lysestager, fredag eftermiddag, de ankom tirsdag morgen.
Super fin bestillings- og leveringsproces.

Da jeg pakkede stagerne ud, så jeg til min irritation at der var tre "hakker" i den ene stage, hvor af de to var meget synlige. Øv øv, så allerede mig selv på posthuset i den lange kø kl. 16.30. Skrev en mail til Chr-christensen.dk, og fik svar inden der var gået et kvarter. Et meget pænt svar, med en beklagelse, og han ville sende en ny stage til mig. Skrev tilbage og spurgte om jeg ikke skulle sende den "defekte" stage retur, og fik ligeså hurtig svar, "nej, den kan du bare smide ud". Jubiiii, ingen posthus!
I dag, onsdag, har jeg så med morgen-posten modtaget en ny, fin stage.

Det er seriøs, professionel, effektiv og upåklagelig betjening. Kan kun anbefale siden til alle der vil handle et sted hvor de har styr på tingene og servicen.

May 28, 2014

Fantastisk oplevelse

Jeg bestilte et stegetermometer om formiddagen. En time efter bestillingen fik jeg en mail med meddelelse om, at varen var pakket og afsendt og med ønsket om en god dag. Dagen efter fik jeg pakken, der var godt emballeret. Det er længe siden, jeg har oplevet så god en betjening.

March 19, 2014

Alle tiders!

Bestilte sent onsdag aften, modtog mail i går om at de var afsendt og modtog de fineste varer i dag!
Tak for en hurtig handel til fine priser.
kommer gerne igen :-)

varmeste anbefaling

God morgen Chr Christensen

Tak for jeres mail og tak for handlen.

Jeg har følt mig udsøgt fint og flot behandlet i forbindelse med min handel hos jer.

Tak især til den unge dame, der løbende har kontaktet mig pr Tlf, hun har udvist stor og professionel kundeservice og en meget flot verbal tone for mig som kunde.

Hvis hun er et billede på samtlige ansatte i jeres butik, da kan og bør I være stolte af jeres medarbejdere.

Jeg kan - og vil give mine varmeste anbefaling af jer til mine omgangskreds.

Venlige hilsner,

Poul

Super

Jeg Handler kun her hos Chr. Christensen. Super god og hurtig service.
Super billige og meget flotte varer, her kan man virkelig spare en masse penge..
giver jer fuldt stjerner.

Kan klart anbefales. :):)

Take a closer look