Skoenhedseksperten

Company details

1. Wellness Center
  2. Software Company
  3. Web Hosting Company

Information provided by various external sources

CMSimple is a simple content management system for smart maintainance of small commercial or private sites. It is simple - small - smart! It is Free Software licensed under AGPL

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

fantastisk og professionel behandling …

fantastisk og professionel behandling hvor man virkelig føler sig i centrum. Er kommet på klinikken i mange år, og ejeren Monica tager sig altid tid hvis man har lige har lidt ekstra der skal laves.. Gog vejledning i produkter og efterpleje og skøøøn massage

December 8, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Lækker service og smukt resultat!

Jeg var inde og få en ansigtsbehandling med enzym/kemisk peeling med Decleor produkter. Behandlingen var så dejligt, og nu 2 uger senere er min hud helt jævn, blød og ren. Har også passet godt på huden efterfølgende og sørget for at rense makeup grundigt af osv. Men så lækker behandling, kan stærkt anbefales hvis du føler du har en del rødme og ujævnheder eller hyperpigmentering. kommer helt sikkert igen! Det eneste minus er, at deres behandlingslokaler er lidt små og uden vindue så med åbne øjne er det ikke helt luksus....

January 17, 2016

Intim voks behandling

Jeg kommer regelmæssigt i klinikken til intim voks behandling og får altid en super god service og behandling!
Super dejligt sted at komme hvor man føler sig velkommen og tryg - og samtidig får et flot resultat!
Kan kun anbefales!

July 17, 2015
Rated 5 out of 5 stars

super sød behandler og lækker kalahari ansigtsbehandling

Synes virkelig det var en behagelig oplevelse at komme hos Skønhedseksperten. Jeg havde Christina som behandler, og hun var meget behagelig at snakke med, selvfølgelig var der lidt salgssnak, men det er jo det de lever af. Ikke noget der generede mig overhovedet.
Jeg synes jeg lignede en million da jeg kom hjem igår og imorges. Føler allerede at min hud er mere glad for mig med de produkter jeg købte. Super fedt at man kan købe en startpakke og ikke skal ofre 2000 for at se om det er noget for dig.
Alt i alt en rigtig go oplevelse.

June 17, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Super service og et flot resultat

Har prøvet en brasiliansk voksbehandling for mænd i dag, og det var en rigtig god oplevelse. Behandlingen tager ca 45 min. men det føles ikke lang tid. Jeg synes ikke at det var slemt (smertemæssig) at blive vokset. Det er kun i rivet at det gør ondt.
På vej ud døren havde jeg glemt at det gjorde ondt.
Jeg kommer gerne igen :-)

February 5, 2013
Rated 1 out of 5 stars

En stjerne for god behandler

Hvis vi starter på 5 stjerner så ryger den første ved modtagelsen. Ingen til at tage imod i butikken ved ankomst og kommer først til 20 min over tiden (uden at blive tilbudt kaffe eller lign). Næste stjerne ryger pga. lokalerne. Behandlerrummet var næsten klaustrofobisk småt hvilket ville have været til at overkomme hvis ikke det var pga. af en gammeldags "foldedør" mellem de 2 rum som overhovedet ikke kunne lukke lydene ud fra rummet og snakken ved siden af. Næste stjerne ryger pga. den lange salgssnak (for køb af deres produkter) som der skulle lægges øre til gennem hele behandlingen. Fik gentagene gange at vide hvor tydligt det var på min hud at jeg brugte dårlige produkter - ikke fedt. Sidste stjerne ryger pga. af det ubehagelig pres hvor der afslutningsvis bliver lagt en stribe produkter som de anbefaler at man skal købe ind til én på briksen. Jeg håber at flere vil lægge en anmeldelse ind så man kan få et mere nuanceret billede - det kan jo være min oplevelse var en enkeltstående en.

June 8, 2012
Rated 4 out of 5 stars

professionel og yderst behagelig

Jeg har været til en brasiliansk voksbehandling hos Skønhedseksperten i Åbyhøj. Det var mit første besøg og første behandling af den slags. Det var en meget behagelig oplevelse - jeg kan kun anbefale det!

August 30, 2011

Take a closer look