Ingen kontak ingen opfølgning og utrolig ringe rådgivning
27-6 Ser også med undren på de fine anmeldelser der er her og tænker de må da mindst være købt
Jeg købte et anlæg 6 kw i sept. sidste år 2012 fik det monteret i november 2012 med ikke andet end bøvl og det er sat op som det bare var smidt hen og aldrig blevet ordentligt færdigmonteret
Men hvad meget værre er jeg har købt et 6 kw. anlæg der både er overdimensioneret på solceller og niveter da jeg har et ret stort forbrug men allerede på nuværende tidspunkt så skal jeg da være glad hvis det måske kommer op 5 kw altså en produktion på ca 20% mindre end det de lovede
Jeg har mail et og været i kontakt med dem mange gange men man får kun en sludder for en sladder og der sker ikke noget Jeg har en da mail et billeder op af den elendige montering af min inverter som gaber ca. 1 cm ved bagsiden og den sidder ude i det fri
Kan kun anbefale både nye Soleco kunder og hold jeg langt væk
Der er intet at komme efter når man først har betalt trods deres store ord om kundebetjening på deres hjemmeside vil meget gerne i kontakt med andre der har haft samme oplevelse som mig jeg kan kontaktes på nej det må jeg ikke skrive her desværre
27-6 Er først lige nu blevet ringet op af Soleco og må nok sige sådan et firma skal man ikke handel med overhovedet bliver truet med alskens ulykker af dem bare fordi de får en dårlig anmeldelse her
Og jeg var blevet kompenseret og ja jeg har fået en data lokker for de de ikke kunne få det monteret til rette tid og kun fordi jeg havde så meget bøvl med forkert levering og ikke andet så derfor
1-7 svar på ballonskipperens fine kommentar
Ja det må siges har en da snakket med din med direktør idag og han kunne slet ikke forstå at en tlf opringning var nok for at få rigtig købsfaktura og at ringe til jer er jo desværre håbløst har lagt mindst 2 tlf nr. men i ringer jo ikke tilbage så det med at lære af konstruktivt kritik er nok bare flotte ord i har lært
På trods af at jeg har fået medhold i Håndværkenes ankenævn så retter de sig heller ikke efter det