Sports24

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Had 6 artikelen besteld. Twee bleken niet leverbaar. Geld wordt later (hoop ik) teruggestort. Van 1 artikel kreeg ik de verkeerde maat is op zich niet dramatisch maar netjes is anders. Ik k... See more

Rated 5 out of 5 stars

De schaatsdrukte was overal al toegeslagen en veel modellen waren al uitverkocht. Ik zag deze comfortabele noren bij Sports24, weliswaar in 'junior' uitvoering, en hoopte dat ze breed genoeg zouden zi... See more

Company details

1. Internet Shop

Information provided by various external sources

Verschillende websites, veel producten! De scherpste prijs van Nederland! Levering binnen 24 uur, veilig en snel betalen met een van de 8 betaalmethodes!

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

cijfer 6 door de matige service

Had 6 artikelen besteld.
Twee bleken niet leverbaar.
Geld wordt later (hoop ik) teruggestort.
Van 1 artikel kreeg ik de verkeerde maat
is op zich niet dramatisch maar netjes is anders.
Ik krijg dus een vrij slordige indruk van Sports 24
terwijl de website/shop er keurig uitziet.

July 7, 2015

Mooie kinderschaatsen

Mooie blauwe kinderschaatsen besteld en betaald met ideal.
Twee dagen later werden ze bezorgd!
Mijn dochter is helemaal blij en heeft al op geschaatst!

June 15, 2015

beoordeling

een goedenmiddag, ja dat klopt dat ik enige tijd geleden een bestelling heb gedaan, ondanks dat het een paar keer verkeerd is gegaan, ben ik uiterst tevreden over, de snelle service van de bestelling die even fout was gegaan verholpen hadden.
in de toekomst zal ik zeker vaker een beroep op u doen!!! vriendelijke groeten de heer M.C.J. Letsch
Normandiestraat 53 1827BM Alkmaar tel 06-81577401

June 2, 2015

snel en goed

de ene dag besteld, de volgende geleverd. bovendien goed geprijsd en een prima kwaliteit; wat wil je als klant nog meer? Voor mij in ieder geval genoeg redenen om dit adres niet te vergeten!

June 2, 2015

Snelle nette levering

Snelle levering van de bestelde goederen. Alleen jammer dat er aan de buitenkant van de doos zichtbaar was wat er in zat. Hij was bedoeld voor de verjaardag van ons zoon, echter deze heeft de doos gezien. Tip voor een volgende keer.

April 28, 2015
Rated 5 out of 5 stars

De aanwijzingen om het artikel te bestellen en de betaalwijze werd zeer duidelijk aangegeven op de website, vervolgens werden wij uitstekend op de hoogte gehouden betreffende de status van de bestelling en via een mailtje geinformeerd over de dag van aankomst. Ook de betaling verliep vlekkeloos.
In één woord "GRANDIOOS".

Groeten en tot binnenkort, Klaas Spijkerman Sleeuwijk.

February 20, 2015

Perfecte match

Onze oudste zoon van 7 schaatst met heel veel plezier op zijn mooie Nijdam hockeyschaatsen met verstelbare 34-37 schaatsschoen. Afgelopen dinsdag besteld en donderdag in huis! Zijn allereerste winter, ik wilde dat ik vroeger van die mooie schaatsen had gekregen, echt heel erg blij mee!

February 7, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Fijn om ervan op aan te kunnen!!

De laatste tijd her en der on-line wat besteld maar steeds vaker zie je dat de levertijd {ver}overschreden wordt.
Is hier niet het geval en daarom is de kans groot dat er wederom iets besteld gaat worden indien nodig.
Zo hoort het ook en dat verdient een plusplunt dus Toppie!

January 14, 2015

Prima ervaring

Een paar kunstschaatsen besteld op dinsdag die gelijk op woensdag geleverd werden. Uitstekend dus! Enig minpuntje is dat de bestelde maat 39 erg klein valt. Verder prima!

December 28, 2014

Prettige site, tevreden klant

De bestelde schaatsen voldeden aan onze verwachting. Ze levering was vlot en de berichtgeving daarover over de mail was duidelijk. De site was prettig, al met al hier een tevreden klant.

December 9, 2014
Rated 3 out of 5 stars

Aanvaardbaar

Het produkt zelf is volledig naar wens. Het duurde echter erg lang tot ik mijn bestelling kreeg. Ik had al een beetje 'er de balen van' wanneer bijvoorbeeld de maat niet goed zou zijn en ik het produkt nog weer terug had moeten sturen... dan zou het dus wel heeel lang duren totdat ik uiteindelijk mijn produkt in de juiste maat opnieuw weer terug zou hebben gekregen.
Wanneeer de duur van de levering wat sneller was geweest was ik een perfect happy klant geweest aangezien verder de berichtgeving gedurende het bestellen en het betalen ervan prima verliep (dat is namelijk altijd prettig).
Hartelijke groeten
Nienke Paans

August 14, 2014

Prima

De bestelde schaatsen werden snel geleverd en de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Echt een aanrader! Wij zijn zeer tevreden.

July 15, 2014

Martine, Arkel

Snelle levering het is dat ik niet thuis was dinsdag, toen heb ik ze woensdagmiddag gekregen, goede maat en goede kleur.

July 9, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Ptima schaatsen en snel bezorgd

Afgelopen zondag wilde ik voor mijn kleinzoon, schoenmaat 43, schaatsen kopen.
In geen enkele winkel meer te krijgen. Mijn dochter tipte mij over Sports24 en inderdaad: zondag besteld en dinsdag werden de schaatsen al bezorgd. En woensdag stond mijn kleinzoon al op het ijs. Fantastisch snel allemaal geregeld!

June 17, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Beoordeling een DIKKE NUL

Ik heb bij jullie doeltjes besteld op 11 mei en ook netjes direkt betaald maar dan begint het de doeltjes
komen maar niet ,dus gebeld ,daar wordt gezegt doeltjes worden geleverd weer geen doeltjes .
Ondertussen moet ik mijn zoontje vreselijk terluur stellen.
ZO ben ik bijna vier weken aan het lijntje gehouden zonder dat het bedrijf zijn afspraken hield.
Nu willen jullie een beoordeling van mij nou die is echt beneden pijl.EEN DIKKE VETTE NUL
Hadden jullie gewoon eerlijk gecommuniceerd was er een hoop ellende bespaard gebleven .
Net voordat de maand om was zijn dan eindelijk de doeltjes geleverdo maar de lol was er helemaal af.
Gewoon communiseren en eerlijk zijn dan kom je verder maar niet zoals jullie dat nu doen .
Mensen wat onnodig aan het lijntje houden.

June 9, 2014

correct en snel

Correcte afhandeling van het bestelde product. Prima op tijd, in 2 dagen de schaatsen thuis. Hartelijke bedankt.

April 4, 2014

The Trustpilot Experience