Sportspleje ApS

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Havde pludselig problemer med Hælspore i slutningen af januar 2015. Fandt hurtig sportspleje hjemmeside og bestilte indlæg. Pengen blev ret hurtig efter trukket fra konto. Nu har vi marts 2015 og der... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte i APRIL! måned et knæbind til omkring 200 kr +/-. Pengene bliver naturligvis trukket med det samme, dog dukker varen bare aldrig op! Sidder nu, efter 2 måneder og adskillige forsøg... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Sportspleje ApS er tilsyneladende ikke en handelsvirksomhed, men en sparegris for ejerne som "kunderne" putter penge i!!! Jeg har også været for dum og betalt men igen varer set. "Køb" intet... See more

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Bedrag

Købte et indlæg sidste år. Jeg modtog det aldrig. Jeg skrev til dem og fik svar at jeg ville få pengene retur. Det er aldrig sket. Jeg har skrevet til dem efterfølgende, det har de aldrig svaret på. Deres support tlf henviser blot til at man skal emaile dem :-(

January 21, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Svindelfirma !!! Ingen varer sendes - pengene går tabt...

Jeg bestilte primo juni 2015 neonpren bukser til 368,- -> pengene blev trukket, og intet skete - og du kan ikke komme i kontakt med nogen, pengene hermed tabt / stjålet !!
/Jesper Thomsen

September 30, 2015

Hej Jesper,

Det er ikke korrekt - har du bestilt en ordre skal du have modtaget en pakke. Har du ikke modtaget pakken, så skal du sende en e-mail til info@sportspleje.dk

Send igen idag, og vi vil med det samme sørger for at din pakke findes, hvis den ikke er kommet frem endnu.

Det gælder alle som måtte læse med - send en e-mail til info@sportspleje.dk så vil vi hjælpe.

Rated 1 out of 5 stars

Sportspleje.dk er et svindelforetagende!

Den 30. september 2015 skrev jeg her på siden, at jeg havde bestilt og betalt (af vanvare to gange) et balance-bræt fra Sportspleje den 27. juni 2015. Uden at modtaget hverken vare eller tilbagebetaling.

Sportspleje svarede samme dag, at jeg ville modtage balancebrættet snarest.

Der er nu gået ca. tre uger, og jeg har hverken modtaget vare eller tilbagebetaling. Så min konklusion er, at Sportspleje.dk ikke bare ligner et svindelforetagende - det ER et svindelforetagende.

September 24, 2015

Hej Bodil,

#

29/10/2015

Hej Bodil,

Vi har løst problemet du har beskrevet - mener du ikke det er korrekt, så bedes du straks e-mail info@sportspleje.dk - vi sidder parat til at hjælpe.

Rated 1 out of 5 stars

Ingen varer og ingen penge retur og nu er biksen lukket...

Jeg bestilte den 02.05.15 is-poser og knæbind, værdi 747,00,- Den 07-05-15 blev pengene trukket og så skete der ikke en skid mere.. Den 14-07-15 beder jeg dem om at annullere ordren og sende pengene tilbage, samme dag modtager jeg en mail, hvor der undskyldes og jeg skal blot sende mit kontonummer, så får jeg mine penge retur. Der er stadig ikke kommet penge og nu er butikken lukket.... Fup og svindel!!

September 9, 2015

Hej Bianca,

Har du en betalt for pakke som ikke er kommet frem, så kan du lave en indsigelse i banken, så pengene kan komme retur. Vi vil dog allerhelst hjælpe dig, så send os en e-mail.

Rated 1 out of 5 stars

Ingen vare og ingen reation/kommunikation

Jeg bestilte d. 2/6-2015 et knæbind og betalte samtidig for det. På trods af 4(!!!!!) mails, har jeg intet hørt fra den såkaldte virksomhed! Intet andet end svindel og humbug! Chatten virker ikke, telefonen virker ikke og mailen virker åbenbart heller ikke. Forbandet svindel er sgu hvad det er.

August 17, 2015

Hej Camilla,

Vi har sendt en e-mail til dig vedr. din pakke - her du mere information om den, så svar på e-mailen, og vi hjælpe hurtigst muligt.

Til andre der måtte læse med - vi kan træffes på info@sportspleje.dk - send os en e-mail med det samme, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp vedr. en ordre. Vi sidder klar til at hjælpe.

Har du ikke modtaget svar indenfor 24 timer på hverdage, så sende en ny e-mail næste hverdag.

Du bør ikke handle her!

17/7-2015 bestilte jeg ankelstøtter hos Sportspleje Aps. "Tilfældigvis" virkede betalingsmodulet for kreditkort på hjemmesiden ikke, og advarselslampen lyste desværre ikke klart nok, da jeg blev "nødt til" at betale via overførsel (som ikke giver mulighed for at trække betaling tilbage). Varerne er aldrig kommet. Henvendelse via telefon er umulig (virker som om telefon er lukket). Henvendelser via email besvares ikke. Kort fortalt er dette min absolut dårligste oplevelse med et køb på internettet nogensinde. Du bør undgå at handle her.

August 7, 2015

Hej Palle,

Vi forsøgt at finde e-mail eller andet til dig, så din ordre kan blive løst - det har vi ikke kunne finde, så venligst e-mail os til info@sportspleje.dk - så vil vi hjælpe.

Det gælder alle som måtte have spørgsmål eller problem med en ordre - send en e-mail til info@sportspleje.dk

Rated 1 out of 5 stars

Ingen vare og ingen kommunikation

Skulle nok have tænkt mig om en ekstra gang, da muligheden for at betale med kort ikke lod sig gøre på Sportspleje.dk´s hjemmeside - trods hjemmesidens oplysning om det modsatte. Men jeg havde ondt i mit knæ, og havde brug for et hjælpemiddel, som Sportspleje.dk havde på lager, og kunne levere i løbet af 3-5 dage. Så jeg overførte d. 4/7-15 pengene fra min konto til deres - og siden har jeg hverken set noget til knæbindet, hørt fra Sportpleje.dk trods gentagne henvendelser pr. mail eller fået mine penge retur, da jeg for længst har annulleret ordren.

Kan se, at der er nogen, hvor det er lykkedes at få pengene tilbage fra firmaet. Har I et fif?

Eneste lyspunkt lige nu er, at hjemmesiden Sportspleje.dk åbenbart er lukket, så nu er der i det mindste ikke andre, der kommer i klemme. Håber jeg....

July 30, 2015

Hej Rie,

Vi har sendt en e-mail til dig om din pakke - du kan svare retur på den e-mail, hvis du har mere information at tilføje til pakken.

Humbug

Jeg skrev for nogen tid siden om Sportspleje, da jeg aldrig har fået mit knæbind. Sportspleje svarede her på siden at jeg skulle have modtaget en e- mail fra dem. Jeg har godt nok modtaget en e- mail fra dem, hvor de lover at sende mig en ny pakke, men jeg har aldrig modtaget - hverken den eller pengene tilbage!

July 29, 2015

Hej Anne,

du har mere information at tilføje til pakken.

Ingen vare - ingen tilbagemelding

Jeg bestilte den 9. juli et knæbind, som samtidig blev betalt. Jeg har dog efterfølgende hverken modtaget varen eller oplysning om, hvornår jeg kunne forvente at modtage varen. Jeg har gentagne gange skrevet til Sportspleje for at få oplyst, hvad status var, uden at få noget svar.

Jeg har nu, tre uger senere, ophævet købet som følge af forsinkelse, og så må vi jo se, om jeg får pengene tilbage. Det er ikke engang en trøst, at jeg her på siden kan se, at der er andre, som har været ude for samme uacceptable oplevelse. Det er ganske enkelt bare for dårligt.

July 28, 2015

Reply from Sportspleje ApS

Vi har løst problemet, og Peter har nu fāet hans pengene retur. Vi er kede af den lange behandling som problemet har haft, men vi er glade for at Peter har været samarbejdsvillig. Tak for det.

Det gælder andre som måtte læse med, og har problem med en ordre. Send os en e-mail på info@sportspleje.dk , og vi vil hjælpe. Kommer der ikke svar indenfor 24 timer (på hverdage), så send en ny e-mail dagen efter. Vi skal nok svare, og hjælpe.

Dårlig service

Min ordre på en knæstrop - betalt ved overførsel den 12. juli ( 30628)

Har skrevet mails 4 gange - ringet ( ingen forbindelse) og hjemmesiden er mærkelig nok nedlagt?? og chatten har jeg også forsøgt..

Hvad gør I ved det SPORTSPLEJE???

Lisa Lund Knudsen

July 24, 2015

Hej Lisa,

Kundesupport har sendt en e-mail til dig igen idag med information om din ordre/pakke. Hjemmesiden er ikke nedlagt - vi kan som altid kontaktes via info@sportspleje.dk

For dårligt!

Vedr. ordre 30579. Jeg har for over 14 dage siden bestilt 2 stk. håndledsstøttebind, men endnu ikke modtaget min ordre eller fået svar på mails. Jeg kan yderligere se at i indenfor ganske få dage har fået bedømmelser her på trustpilot fra folk med samme oplevelse. Jeg vil derfor have mine penge tilbage, og det kan kun gå for langsomt!

July 21, 2015

Hej Christoffer,

Du har været i kontakt med vores kundesupport og der er fundet en løsning.

Dårligste firma nogensinde

Jeg har også selv bestilt fra sportspleje.dk og vil aldrig anbefale dem til nogen.
Da jeg d 8/7 bestilte et skulderbind og ikke havde hørt noget fra dem, da der var gået en uge tænkte jeg at der var et eller andet galt.
Fandt dem så her på trustpilot og kunne så se at andre også havde haft problemer med dem..
Er nu ved at melde dem til politiet, og opfordre andre til at gøre det samme.
Det er ikke pengene der gør så ondt, det er mere det at man er blevet snydt..

July 19, 2015

Hej Morten,

Vi har annulleret din ordre som du har ønsket, og pengene er tilbageført. Vi forventer du opdatere din anmeldelse med en bekræftigelse på at du har modtaget pengene retur.

Ingen svar

D. 6/7-15 fik jeg en ordrebekræftelse på en bestilling på 2 lægbind ordrenr 30906.
Jeg har betalt via en bankoverførsel, da jeg ikke kunne få hjemmesiden til at tage betalingskort.
Vi har i dag d 19/7 og jeg har intet modtaget.
Jeg har prøvet på 3 forskellige måder at komme i kontakt med dem. Dette er ikke lykkedes.
Så jeg kan på ingen måde anbefale hjemmesiden.
Øv øv.
D.21/7 skrev Sportspleje.dk at de ville sende det manglende. Nu har vi d. 29/7 og der er stadig ikke dukket varer op.
Nu har vi d. 3/8. Hvis jeg ikke hører fra sportpleje inden 3 dage vil jeg politianmelde dem.

July 19, 2015

Hej Jørn,

Der er sendt e-mail til dig vedr. din pakke - den må du gerne svare tilbage på, hvis du har yderlige spørgsmål.

Dårlig kommunikation

Fik en ordrebekræftelse i starten af juni med besked om levering indenfor en uge, men har endnu ikke set varerne. Trods flere henvendelser omkring dette problem har jeg ikke hørt fra sportspleje.dk.
Overvejer hvad næste step skal være!!!
Skal nævnes, at første gang jeg handlede med sportspleje.dk forløb alting godt,men både sidste og denne her gang har der været store problemer med kommunikation eller manglen på samme fra sportspleje.dk

Efter henvendelse fra sportspleje.dk, at de ville efterlyse min pakke, har jeg ikke hørt fra dem siden, trods flere henvendelser pr. mail.!!!

July 17, 2015

Hej Dan,

Vi er glade for at du tidligere har haft en god handel hos os - det håber vi også denne kan blive.

Ingen kommunikation!

Har bestilt et albuebind den 13-6 og aldrig modtaget noget. Har lagt tlf. Svarer besked og skrevet email om at annulere ordren og få penge ført tilbage. Har d. D. Stadig intet hørt! LAD VÆRE MED AT KØBE HER

July 17, 2015

Hej Anders,

Vi har ikke en ordre fra dig - er ordren oprettet i et andet navn, så venligst e-mail os ordrenr. til info@sportspleje.dk, så vi kan hjælpe.

Indtil vi modtager vi det kan vi ikke hjælpe, og vi må tro du skriver under falsk navn. Vi håber du e-mailer os, så vi ikke har besvaret en falsk profil.

Fik pengene tilbage

Efter at have skrevet den første anmeldelse her på TP og anmeldt dem til politiet, skrev jeg endnu en mail og informerede sportspleje.dk. Dagen efter i fredags. d. 10/7 fik jeg pludselig svar fra dem, og de beklagede, at deres kommunikation ikke havde været god nok og tilbød at tilbageføre beløbet, hvis jeg opgav et kontonr. Det gjorde jeg så og fik igen et svar med en bekræftelse på min annullering af ordren. I går kunne jeg konstatere at pengene var ført tilbage på min konto. Håber at andre, der gerne vil annullere deres ordre, kan opleve det samme, men vil råde alle til kun at handle på hjemmesider, hvor der kan betales med betalingskort, og man dermed har indsigelsesmulighed, hvis leveringen ikke sker.

July 8, 2015

Hej Vibeke,

Vi er glade for at du har opdateret din anmeldelse, så andre også kan se at din ordre er annulleret.

Vi er tilgengæld kede af din oplevelse, men glade for at vi fik rettet op på din ordre.

Rated 1 out of 5 stars

Dålig moral - eller ingen moral

Varer bestilt den 26/5 og d.d. ikke modtaget. Har rykket utallige gange, men aldrig fået svar. Konklusion find et andet sted at handle.

Kan man foretage politianmeldelse sår så relative små beløb ?

July 2, 2015

Hej Niels,

Svindelfirma

Jeg læste desværre for sent trustpilot vedr. sportspleje. Nu er jeg også blevet snydt af deres flotte hjemmeside. Har bestilt og betalt varer, har fået ordrebekræftelse og så sker der ikke mere. Alle henvendelser bliver ikke besvaret. så derfor: KØB IKKE VED DETTE FIRMA!!!!! Har meldt ham til alt det han kan meldes til.

June 30, 2015

Hej Svend,

Jeg føler mig snydt.

Jeg har betalt for varen og henvendt mig 5 gange på forskellige måder, men har ikke modtaget de varer jeg har betalt for. Jeg kan se at andre kunder har samme opfattelse. Min opfattelse er derfor at denne side ikke er et troværdigt handelssted. Jeg vil fraråde andre at handle hos sportspleje.dk.

June 28, 2015

Hej Jan,

Advarsel

Vil på det kraftigste advare mod at handle hos Sportspleje. Har aldrig modtaget mine varer. Ved bestilling kunne jeg ikke betale med kort og lavede derfor en bankoverførsel. Derfor kan jeg ikke få mine penge retur. Overvejer politianmeldelse og klage til Forbrugerombudsmanden.

Til Sportspleje - jeg har skrevet til jer utallige gange (kan dokumenteres), men i reagerer først nu. Alle anmeldelserne her på Trust Pilot taler vist sit eget tydelig sprog.

June 23, 2015

Hej Bettina,

Du skriver først en e-mail til os idag, hvor du truer med alt muligt, den e-mail svarer vi på, men minuter senere skriver du her på Trustpilot. Trustpilot er IKKE et support forum.

Vi har nu sendt e-mail til dig igen vedr. din annullering - svar på den, så ordren kan afsluttes.

Er der andre som læser med, så send en e-mail til info@sportspleje.dk - giv os 24 timer på hverdage til at svare retur, og hvis der ikke kommer svar, så send en ny e-mail, da det kan betyde at den første e-mail sidder fast, eller ikke er kommet frem. Det er muligt at sende e-mails fra 3 steder:

- ens egen e-mail klient, send til info@sportspleje.dk
- via vores hjemmeside, tryk på kontakt os
- via vores chat på hjemmesiden, tryk på vores chat

Benyt en eller flere af disse, og vi svarer tilbage hurtigst muligt.

//////////////////////////////////

23/06/2015

Vi har modtaget en e-mail fra dig idag. Vi afventer svar fra dig, så orden kan afsluttes.

Vedr. TP, så har alle fået hjælp - men der bliver ofte ikke fulgt op fra den der skriver pā TP, så andre kan se den vitterlig er afsluttet. Vi håber du vil følge op på din TP, så andre kan se, at du fik den hjælp du bad om.

Tak fordi du har svaret tilbage på den tidligere afsendte e-mail, så ordren kan afsluttes.

Take a closer look