Sportstore.nl Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Company details

1. Sports

Information provided by various external sources

Sportstore.nl is dé sportschoenen specialist in Nederland en België met merken als: Adidas, Nike, Puma, Mizuno, K-Swiss, Asics, Reebok en meer. Goedkoop en uitstekende kwaliteit! Bestel nu en heb ze de volgende dag in huis!

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Onbetrouwbaar

Bij mij van hetzelfde besteld betaald daarn niet meer vernomen onderweg van China pfff en wanneer je je pakket volgt blijven ze zeggen (is onderweg )dan sturen ze zelf een mail wat ik van de levering vond , oplichters ja

May 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een bestelling gedaan ook al betaald en…

Een bestelling gedaan ook al betaald en achteraf blijkt je produkt uit china te komen met 2 maanden levertijd denk dat ik dit nooit ga ontvangen dus mensen wees gewaarschuwd koop niks bij sportmegastore is gewoon chinese shit waar je met een nederlandse site gelokt word.

June 29, 2025

Vaag

Ten eerste lokken ze je met een snelle leverdatum die dan vervolgens na aanschaf minstens 10 dagen later blijkt te zijn, ten 2e is de track en trace vervolgens leeg al dagen terwijl het pakket wel verzonden zou zijn. Met de reviews op deze site heb ik er weinig vertrouwen in dat m’n pakketje nog komt.. maar we wachten het af..

April 20, 2023

Niks ontvangen

Besteld, betaald maar nooit ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar of ze reageren niet. Waardeloos.

March 31, 2023
Sportstore.nl logo

Reply from Sportstore.nl

Goedemorgen Aaron, weet je zeker dat je op www.sportstore.nl hebt besteld? Wij zien namelijk geen bestelling van je. Wil je anders even contact opnemen met ons, via 0165537419 of info@sportstore.nl. Dan kunnen we je wellicht verder helpen.

In 1 woord: Oplichters!

Bestelling online geplaatst en betaald. Nadien factuur gekregen, maar het bestelde product nooit aangekregen. Sportstore 6x gecontacteerd, 3x via mail, zonder reactie en 3x telefonisch contact met een persoon die je dan van het kastje naar de muur stuurt. Sterke afrader!

December 11, 2021

Zeer slechte communicatie

Wat besteld geen bevestiging gekregen, netjes gewacht (1,5 maand), gemaild (geen respons), middag lopen bellen (geen respons) en tot de dag van vandaag geen enkele feedback terug gegeven en niets van mijn pakketje gezien. Je kan het zelf al invullen wat ik van dit bedrijf vind.

October 6, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Wat onenigheid gehad over in hoeverre…

Wat onenigheid gehad over in hoeverre hardloopschoenen uitgeprobeerd mogen worden. De interpretatie van de tekst website (die inmiddels is aangepast) was dat uitproberen ook buiten kan. Dat levert inderdaad minimale gebruikssporen op. Sportshop vindt dat dat niet kan.
We zijn er samen uitgekomen en ik heb alsnog andere hardloopschoenen besteld.
De levering is snel en correct . Ook de verwerking van retours gaat snel. Email en telefonisch contact ging snel en correct
Een tip is toch om het uitproberen van hardloopschoenen toe te staan. Immers als je ze gebruikt kun je pas zeker weten of ze bevallen. Hardloopschoenen vragen om een goede pasvorm. Futurumshop kent deze service.

May 15, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Zeer ontevreden antwoorden niet op mails!

Zeer ontevreden antwoorden niet op mails

October 30, 2018
Sportstore.nl logo

Reply from Sportstore.nl

Geachte heer Batavus,

Wij hebben op het moment van schrijven geen openstaande mails. Ook kunnen wij geen enkele mail op uw naam terugvinden. Kunt u de mail nogmaals naar ons toesturen op info@sportstore.nl? Zodra wij de mail hebben ontvangen, zullen wij deze direct beantwoorden.

Sjoerd
Sportstore.nl

Rated 5 out of 5 stars

Top kwaliteit en fantastische service

Ik heb bij sportstore.nl een paar supervette voetbalschoenen kunnen kopen tegen een hele scherpe prijs. De service was fantastisch, ik heb nergens problemen mee gehad en ik had de schoenen binnen no-time in huis. Echt een aanrader!!

October 25, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Super snel en klantvriendelijk!

Op mijn mail met een vraag mbt de track- en tracecode kreeg ik supersnel reactie, en de dag na bestellen had ik de schoenen inderdaad al in huis.
De volleybalschoenen die ik had besteld waren me helaas een halve maat te klein. Een halve maat groter leek er niet te zijn, op het retourformulier vermeldde ik dat -als ze de schoenen nog ergens een halve maat groter konden vinden, ik ze wel zou willen hebben. Ik verwachtte niet dat dat er van zou komen want ik had ze nergens in een andere maat kunnen vinden, het was een oud model.- Al heel snel kreeg een mailtje dat het gelukt was de schoenen in een halve maat groter te vinden, en ik had ook deze super snel in huis. Super service, een echte aanrader!!

March 30, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Erg goedkoop en hele snelle (gratis) levering

Ik had laatst wandelschoenen van 195 Euro gepast en gekocht in een schoenenwinkel. Ik heb ze weer teruggebracht, omdat ik ze diezelfde avond op Internet bij Sportstore voor 129 Euro te koop zag staan. De levering bij Sportstore duurde maar 1 dag, geen verzendkosten en er zat netjes een brief bij dat je ze retour kon sturen als de schoenen toch niet naar wens waren. Je kan dan een keuze maken tussen het geld retour laten storten of door een ander product te bestellen. Uiteraard geen gebruik van gemaakt, want de schoenen bevallen prima! Zeker een aanrader.

March 30, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Goede service na kapot gaan van schoenen!

Al jaren loop ik ieder tennisseizoen op de Vapor van Nike. Helaas liet het laatste model op vreemde plekken los. Na een mailtje met een paar foto's werd direct overlegd met Nike met als resultaat dat ik een nieuw paar krijg!

Deze was dan ook de volgende dag binnen. Straks nog even de oude terug sturen. Zeker tevreden.

Bedankt Sjoerd van Sportstore!

September 2, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en goede, snelle levering met breed assortiment

Volleybalschoenen besteld, maar helaas door fout in het voorraadbestand mijn maat nog als beschikbaar vermeldt. Dezelfde dag nog door Sportstore gebeld dat er een fout was opgetreden. De bestelling en betaling is netjes geannuleerd. Door breed assortiment en goed gevoel van eerste (misgelopen) bestelling toch ander model besteld. Levering netjes op de volgende werkdag. Goed gedaan en zeer tevreden klant. Zal er vaker terug komen om te shoppen voor Sport artikelen.

August 22, 2012

perfecte service

Ik ben zeer goed geholpen door de telefonische servicedesk. en retour sturen en ontvangst van een andere maat schoenen schoenen is goed en snel op gereageerd. service is super goed!!

February 9, 2012

Absolute aanrader

Deze site is absoluut een aanrader voor betrouwbare levering en service. Daarnaast snelle beantwoording van vragen via de e-mail.

February 7, 2012

The Trustpilot Experience