Stoevring Autoophug

3. Auto Parts Market
  4. Auto Parts Store
  5. Car Accessories Store
  6. Car Service

Information provided by various external sources

nye og brugte reservedele til alle bilmærker

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Flabet kundebetjening

Flabet kundebetjening, samt at de tror deres reservedele er guld. dælme sidste gang jeg bruger Støvring autoophug. Jeg møder op hos hugget, fordi jeg manglede en knap til bilen samt en ny klap til solbrilleholderen. Støvring afdelingen har valgt at man ikke selv må gå på pladsen pga tyveri, det forstår man så godt, men det kan virkelig ikke passe man skal betale for at man skal have en ansat med for at finde de ting man skal bruge. Jeg fandt knappen og klappen som jeg manglede og da jeg så kom op til kassen, siger manden gud hjælpe mig at han vil have 200 for de to brugte ting. Jeg sagde at han kunne få 40 kr for tingene, dette ville han ikke accepterer, da han jo har haft en mand ude på pladsen. Hvorpå jeg svarede til ham, at det skal jeg da ikke betale for. Under betjeningen tager den ansatte telefonen i stedet for at betjene mig. Sagde til ham om han kaldte det der kundeservice. Jeg ville ikke accepterer at give 200 kr, da det er en bil fra 98 jeg har. Gid derfra i vrede over sådan en flabet behandling. Det ender nok med at han smider skidet i skraldespanden og en kunde mindre

June 21, 2017
Rated 5 out of 5 stars

god service og rimelige priser

Jeg har flere gange brugt deres værksted i forbindelse med klargøring til syn. Ligesom jeg tidligere har købt brugt bil gennem deres auto salgsafdeling. Støvring Autoophug kan absolut anbefales.

November 9, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt værkstedet hos Støvring Autoophug en del, - kan kun sige at vi har fået en god service og rimelige priser på såvel reservedele og arbejdsløn. Ligeledes har jeg købt en del brugte reservedele til min bil, - det har fungeret fint og til under halv pris af nyt. Vh Arne

May 13, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Købte defekt motor og tabte dermed 25000 kr på gulvet.

Købte en motor hos Støvring autoophug, der viste sig at snakke en del og ryge blå fra dag et, men da jeg havde kostet 10000 kr på at få den lagt i blev jeg enig med Støvring autoophug om at give det en chance. det kunne være fordi den havde stået. det blev midlertidig ikke bedre, og da vi gentagne gange måtte hælde vand på, blev vi enige om at returnerer motoren, der var jo 6 mdr returret. dog uden arbejdsløn. den var altså spildt. Nu viser det sig så, at motorren har været for varm siger man i Støvring også er der ingen returret. alle ved vist at snakker en motor og ryger blå så er der et problem som måske også kan være skyld i ekstra varmeudvikling. Jeg har i øvrigt måtte rykke for Per Karmarks svar gennem 5 uger. lige lovlig smart at sige giv den en chance også nu ingen returret. yderlig 15000 kr spildt. ADVARSEL aldrig Støvring autoophug.

January 15, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Gider åbenbart ikke private....

Hov, hvad var det lige der skete?

Jeg bestilte 2x bremsekalibre til bilen. I telefonen sagde P, at de havde nogen, der havde gået 99.000 km. Fint. Ok. De blev bestilt. 625 kr/styk + porto. Ankom også hurtigt. Men... papiret sagde 147.000 km. Nåja, jeg havde brug for dem. De blev monteret på gør-det-selv værksted af en ret skarp mekaniker, jeg kender igennem 4 år. Højre kaliber hang med det samme. Stemplet blev presset tilbage 2 gange - samme resultat. Varme bremseklodser hele vejen hjem den dag.

Hentede ny højre-kaliber hos Suhrs auto-genbrug for 400 kr incl moms næste morgen. Den virkede bare. Bilen blev så synet samme (sidste) dag.

Kontaktede Støvring på email... Ikke en lyd derfra... Returnede så den defekte kaliber med brev der sagde at de skulle sende besked (email) ved modtagelse. Stadig ikke en lyd... Jeg har altså tidligere købt motor for 10.000 kr, generator, andre 4x bremsekalibre, dørrude,.. Tidligere oplevet god service.

Det gode er, at de altid har stort udvalg fra mange forskellige bilmodeller - og faktisk også har forstand på tingene, når de vil. Det triste er bare, at de tilsyneladende 'har lidt for travlt' og så står jeg jo og bruger tid på at montere noget, der ikke fungerer - eller venter på tilbageringning fra nogen, der ikke gider.

Det må nok kunne forebedres lidt. Gad vide om jeg nogensinde ser min 625 kr for den defekte kaliber?

December 16, 2012

Take a closer look