Jeg bestilte et objektiv fra firmaets side - fik en pakke leveret, som slet ikke kunne svare til det bestilte p.g.a. alt for lav vægt. Fik efterfølgende forklaringen på manglende levering: "Vi har jo... See more
Company replied
Fandt et produkt på deres hjemmeside, lagerstatus var: "på lager, lev. tid 1-3 dage også ved afhentning". Undrede mig over, at der kunne være leveringstid ved afhentning når varen var på lager??? Best... See more
Company replied
Bestillte om morgen en SD kort som står som lagervarer til afhentning i butikken. Da jeg kommer ind i butikken senerer samme dag, så er varen der ikke. Varen der er angivet som lager varer bliver... See more
Jeg købte et tastatur fra Stratek, en onsdag. Jeg fik dog lovet at det ville blive sendt om fredagen, men der var sket en fejl, der skyldtes at pakken var blevet sendt til Norge? Nå, men jeg fik hurti... See more
Stratek Data, din edb butik på Frederiksberg
Falkoner Alle 22, 2000, Frederiksberg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Forfærdelig kundeservice, 3 mails uden svar.
Prisen var fin men kundeservicen var rådden. Jeg havde øjne på en billig CPU, men havde bestemt at jeg ville vente en dag med at bestille, fordi det var meget sent på dagen. Dagen efter var delen steget med 100 kroner. Det er sådan set ikke okay. Jeg fik alligevel at vide at jeg kunne få prisen reduceret med hundrede kroner, hvilket jeg selvfølgelig var glad og taknemmelig for.
Pakken skulle ankomme med postnord, hvilket den næsten gjorde. Postnord stod udenfor min lejlighed og bankede. Jeg havde ingen tøj på så jeg råbte at jeg var på vej. Jeg ville helst ikke blive del af et #metoo scenarie der pludseligt gik viralt. Jeg råbte to gange, alt imens jeg tog tøj på. Da jeg så kom ud, så var de bare gået, alt imens en blå varevogn kørte forbi.
Anyway, jeg ringede naturligvis først til Postnord som havde besluttet at de ikke havde åbent, kl. 15:40, på en hverdag. Der kunne jeg så ikke komme igennem. Så ringede jeg til afsender, som burde have interesse i kundens købsoplevelse og i at modtager modtager sin bestilling. Det skulle jeg åbenbart ikke have gjort, for jeg blev ikke mødt med nogen form for kundeservice. En hurtig og rapkæftet mand besvarede telefonen, med en tilgang der bar præg af at han talte før han lyttede. Han spurgte, "Okay, og hvad vil du have at jeg skal gøre ved det?", en sætning jeg ærlig talt var overrasket over at høre fra personen der afsendte produktet, og derfor ville have en interesse i at modtager får det de bestiller, så gnidningsfrit som muligt. Det blev så fulgt op med "Postnord kommer forbi og vil du så have pakken eller ej?", hvilket peger i retningen af at jeg bevidst valgte ikke at modtage pakken. Det er selvfølgeligt ikke sandt, for jeg havde allerede forklaret at jeg råbte at jeg var på vej, til personen der bankede. Han fortsatte med at forsvare den Postnord ansatte, og konstatere at han sikkert ikke kunne høre mig. Først bagefter kom Stratek-manden med indrømmelser om at Postnord ansatte ikke nødvendigvis er så gode igen, krydret med hans egne dårlige oplevelser med dem. Det indrømmede han først efter at han åbnede telefonopkaldet med at pege fingre af mig, som om at han forsøgte at optrappe en konflikt. Det gør man naturligvis ikke overfor sine kunder. Jeg ringede til Stratek, fordi jeg håbede jeg at han kunne gøre det klart for Postnord, som han vel og mærket havde hyret til leveringen af en pakke, at de hurtigt skulle vende tilbage til modtageradressen, før de var for langt væk. Jeg ringede desuden fordi Stratek selvfølgelig skal stå inde for kundeoplevelsen og den afsenderservice de gør brug af. Sådan gik det selvfølgelig ikke, og jeg blev i stedet kritiseret for at jeg ikke ringede til Postnord. Det måtte jeg så forklare at jeg havde prøvet. Jeg blev så fortalt at jeg kunne downloade Postnord appen, for der kunne jeg bruge deres chat. Det gjorde jeg så, og der blev jeg blot mødt med en bot. En bot der sendte mig med ligegyldig stor mængde af tekst og med nogle valgmuligheder jeg ikke kunne bruge. Jeg bad så chatten om en rigtig person, men det fik jeg ikke. Jeg fik bare endnu flere valgmuligheder jeg ikke kunne bruge. Jeg anerkender at Postnord og jeg selv bærer en del af ansvaret, men det betyder ikke at Stratek kan retfærdiggøre at tale sådan til deres kunder. Alt i alt, Stratek er okay for prisen, men forvent ikke kundeservice, hvis noget går galt. De virker ikke interesserede i at snakke med deres kunder. Det er tydeligvist et irritationsmoment, for dem.
Jeg er ikke interesseret i yderligere svar fra Stratek. Jeg er allerede klar over at de bare vil pege fingre og overfuse mig, hvis de kan få chancen. Der er ikke noget comeback fra det jeg oplevede, fordi jeg ved godt hvordan kundeservice skal foregå.
Service i top. Købte en i9-13900K processor af Stratek til en acceptable pris, men havde lige overset at mit nye ASUS bundkort ikke havde biosflash funktionen. Jeg stod derfor med en processor der ikke ville kunne køre på mit ellers 13 gen kompetible mobo. Sten tilbød at flashe min bios med den seneste bios version. Jeg fik tilbudt at se processen og samtidig fik vi en god snak om kølere og ram klodser. Super oplevelse. Jeg lærte noget nyt og Sten fiksede mit problem undervejs. Ikke sidste gang at Stratek ser mig.
Bestilte en processor i tray-indpakning. Da jeg ikke hørte noget dagen efter skrev jeg og spurgte om der skete noget.
Der var sket en fejl i lagerstyringen, men der ville blive sendt en box udgave i stedet for.
Synes det taler for sig selv. En hver anden butik havde bare sagt teknisk problem, du må vente til vi får den på lager.
Har handlet computere hos Stratek/Extremegaming siden 2013. Sten er altid klar til at give god vejledning og råd både før, under og efter køb. Henvendelser besvares hurtigt.
Levering er hurtig og effektiv.
Altid en fornøjelse at handle med folk der sætter sig ind i kundens behov og yder god service!
4.5 stjerne
Super billigt produkt og hurtig levering
Eneste ting de kunne forbedre ville være at tilføje leveringsmuligheder så som GLS pakkeshop eller PostNord til pakkeboks.
Top service igen.
Vi havde en fejl på harddisk. Vi fik den sendt Mandag og modtog den igen allerede Onsdag og alt virkede igen. Det er bedre service end de fysiske butikker.
Hurtig levering og billigste webshop God rådgivning ved køb og eftersalg
Anbefaler varmt Stratek. Steen Ravn
Man kan åbenbart ikke regne med de priser, der fremgår af hjemmesiden. Det er en ommer.

Reply from Stratek
Super god service samt pris og der blev svaret utroligt hurtigt på ens henvendelser.
Fantastisk kundeservice!
Jeg manglede noget hardware til min computer, der desværre var udsolgt alle steder. Jeg fandt dog et stk. på fjernlager ved Stratek.dk Jeg bestilte det, men turde næsten ikke tro at der var tale om andet end en fejl på deres hjemmeside. Så dagen efter kontaktede jeg Stratek pr. telefon og fik en rigtig flink fyr igennem der desværre bekræftede min mistanke.
Der var tale om en fejl fra leverandøren, og produktet var helt udsolgt. Han fortalte mig dog, at han tilfældigvis havde en ekstra liggende i deres værksted som der skulle have været brugt til et andet formål. Men da den muligvis ville komme i overskud ville han kontakte mig såfremt det kunne lade sig gøre for ham at sælge mig den.
Jeg fik i dag en pæn mail med en hilsen og et track and trace nummer på lige netop det jeg manglede.
Det er sgu kundeservice man ikke længere ser hverdag. Fem velfortjente stjerner herfra!
Stratek byggede min søns gamer PC for 5år siden og nu fungerede den ikke mere. Tænkte oh no det er dyrt. Men super vejledning og info om muligheder og vi blev enige om hvad der skulle gøres. Løbende update på hvad der var galt og kunne hentes gaen efter. Perfekt forløb og god pris. Kun de varmeste anbefalinger herfra
DK mest seriøse gaming computer forhandler.
Jeg købte en computer hos Extreme gaming på nettet.
Varen blev leveret dagen efter købet.
Desværre kørte den ikke som den skulle. Jeg tog fat i Extreme gaming om Tirsdagen. Efter en kort snak, kunne Sten hurtigt vurderer at den sandsynligvis havde en hardware fejl, og desværre skulle sendes retur. Extreme gaming sendte en retur label, og den blev sendt retur samme dag.
Fik et opkald Torsdag fra Lucas som sagde at den var lavet, og at de for en sikkerheds skyld også havde skiftet bundkortet. De ville være sikre på at den virkede. Jeg modtog computeren Fredag, og den kører perfekt.
Det er træls når teknik ikke virker, men virkelig fedt så at opleve at der er et firma bag, som tager reklamationer ligeså seriøs som et salg.
Extreme gaming har ikke alene leveret den bedste computer til prisen, de har også leveret en eksemplarisk 1. klasses service.
Jeg ønsker jer god vind fremover
Anders
Bedst computer køb nogensinde, og fed service!
Købte en PC for et års tid siden med en Ryzen 5 og RTX2070 til en pris der ikke kunne matches af andre konkurrenter. Har været meget tilfreds! For første gang i min gamer tid kan jeg bare køre alt på højeste grafik, og læne mig tilbage og nyde oplevelsen.
For nylig skulle jeg have byttet grafikkortet der grundet fejl fra fabrikanten ASUS (IKKE STRATEK) gik i stykker, hvilket Stratek sørgede for lyn hurtigt og derefter brugte de retursendte penge til at bestille mig et helt nyt "RTX2070 SUPER". - Jeg ender altså med et sprit nyt opdateret grafikkort!
Ros herfra, og handler fremadrettet her!
Jeg stod og manglede et nyt keyboard og fandt et på Stratek.dk. Der stod de havde det jeg gerne ville have i butikken klar til afhentning, så jeg kørte derhen for at få at vide, at de har det på lager, men ikke i butikken. Det skulle bestilles hjem først. Det synes jeg så var fair nok, så jeg bestilte det. Et par dage senere får jeg så en mail om, at det slet ikke er noget de har og har heller ikke mulighed for at få det. Så jeg har gået og ventet på et keyboard, som deres hjemmeside og medarbejder altså fortæller mig de har, for at få at vide det ikke er muligt. Det var første og sidste gang jeg prøvede Straket, spild af tid...

Reply from Stratek
Jeg har været rigtig glad for at handle med Stratek og har kun god erfaring med deres kundeservice (nu har jeg dog heller aldrig haft behov for at tilbageleverer varer, da jeg som regel ved hvad jeg køber!)
Jeg vil til enhver tid foretrække Stratek for dele til min computer!
Super god Oplevelse, og Super service.
Jeg har haft min Pc i to et halvt år, så nu var det på tide at få den opgraderet. Jeg skrev frem og tilbage med dem, og vi kom så frem til den opgraderingen der skulle ske. Super fair pris og hurtige svar på mine mails.
Kort sagt - butikken, til dig der vil have salgstedet der går den ekstra mil, også når tingene går galt!
Det er utroligt at det kan fungere, jeg kan ikke huske at have oplevet den type service i en butik. Jeg har haft købt en enhed som desværre ikke levede op til leverandørensbeskrivelse. Og her kunne Sten fra Stratek bare have sagt "returner varen" eller værre, men Sten ikke alene svarede mig som frustreret kunde på en lørdag, men fik også vendt samtalen så vi istedet stod i fælles front mod leverandøren.
Normalt er der stress forbundet med at kæmpe mod første led i "klagerangen", men her tog Sten virkelig godt fat. Dette var på trods af det kunne føles som en tabt sag fra starten.
Det er langt ud over hvad der kan og skal forventes, og derfor bliver jeg simpelthen nød til at skrive her inde, hvordan de fortjener alt ros! og deres service ikke bare skal anbefales, men opleves!
De er bare nogle gode mennesker!! Jeg håber alt lykke til, og skal bestemt kigge i jeres webbutik næste gang jeg skal købe noget.!