SundCigaret.dk
See what reviewers are saying
Kan varmt anbefale SundCigaret.dk. Sendte en mail, da jeg havde et par spørgsmål til et julegavekøb. Den blev hurtigt besvaret og Morten fra SundCigaret.dk smed desuden et par ekstra filtre i pakken... See more
Masser af røg, og har købt juice med jordbær og hylde smag, og de smager helt efter forventning. Hurtig levering, men defekt i en oplader, og meget træg reaktion fra firmaet, da jeg reklamerede.... See more
Samsøvej 30G, 8382, Hinnerup, Denmark
- 72 344 345
- Info@sundcigaret.dk
- www.sundcigaret.dk
People also looked at
BANG & KNALD sagde det!!!!!
Seneste update d. 23/10: Efter at have kontaktet sundcigaret.dk, og har fået tilbagemelding fra ejeren pr. mail - pga. problemer med telefonerne - kommer jeg til at ændre min bedømmelse fra 1 til 4 stjerner, da jeg kun har oplevet en super service herefter. Ikke nok med, at de vil sende et nyt sæt, så får jeg endda ekstra lader med - så indtil videre, er jeg væsentligt mere tilfreds end før.
D. 22/10: Jeg har i dag modtaget EGO-T startkit, og lige så snart, den ene blev sat til at blive opladet, sagde det knald og der stod gnister ud fra den!!!! Det er bare ikke i orden! Når man ringer til deres hovednummer OG direkte til ejeren, får man bare fat i en telefonsvarer! Hvor er menneskerne bag dette??? Hvor er den gode service!! Jeg vil i hvert fald IKKE betale for sådan noget l***!
Dårlig
Bestilte 2 batterier og 4 atomiseres fik et batteri og en atomizer.Har forsøgt at kontakte sund cigaret via mail og tlf. får ikke noget svar og de tar ikke tlf.
ØVØV penge spildt jeg handler aldrig mere der.
MVH
Jakob
Ærø
Kanon handel, super søde og venlige medarbejder jeg talte med omkring hvad jeg skulle vælge. et stort plus at til denne webshop herfra :-)
Knus til sundcigaret.dk
Super produkt.
Det tog lige en uge, at få en reaktion, men efter behagelig samtale, og fin behandling af sælger, ændrer jeg en stjerne til tre - fire stjerner. Rigtig godt produkt, som jeg gerne vil anbefale.
God service.
Desværre var den ene af de atomizere jeg fik tilsendt gået i stykker under transporten. Jeg skrev en mail til dem med et billede af varen. Jeg modtog ikke noget svar og ville egentlig have brokket mig, men så modtog jeg to nye atomizere med posten. Dejlig overraskelse og hermed en tilfreds kunde.
Dårlig smag
Jeg blev skuffet over den smag og der kommer næsten intet damp ud - ved jo ikke hvorfor. Så vil jeg hellere have rygevæske med nikotin. Jeg kan ikke anbefale det - desværre. Der er næsten ikke nogen smag og den smag der er, bryder jeg mig ikke om.
Jeg vil ikke have at der er nogen der ringer til mig og prøver at sælge noget blot fordi jeg nu har svaret på de to spørgsmål her.
SundCigaret virker ikke....
Ingen af de to femsendte cigarettes batteri kan oplades, så det var pengene lige ud af vinduet.

Reply from SundCigaret.dk
god service
jeg synes jeg har fået en god sevice og en hurtig levering.
jeg fik min levering allerede dagen efter
Hurtig levering.
Har nu handlet hos sundcigaret 2 gange og hvergang har det været problemfrit.
Ikke sidste gang jeg handler her.
problemfri handel
Ingen problemer!!
Jeg bestilte, fik produktet hurtigt.
Alt i alt rigtig fint.
jeg syntes sundcigaret er rigtig godt...
Nu er det første gang jeg var inde på suncigaret men en rigtig god side lige til at finde ud af..
Simpelt, enkelt ,billigt
Jeg vil anbefale dig denne "cigaret" hvis du vil stoppe... Grunden til at jeg købte den er fordi at jeg skal ind og opereres og så må jeg ikke ryge 8 uger før det vil sige ingen nikotin men men men så købte jeg denne cigaret hvor jeg valgte lakrids og æble smag uden nikotin smart og den funker bare
Kanon service samt vejledning
Kan kun give 5 stjerner, ud fra den oplevelse jeg har haft med firmaet. Kun oplevet ekstrem god service og fleksibilitet. Havde et defekt batteri (med deraf ødelagt oplader)som blot blev udskiftet . Piserne er også i den lavere ende, hvilket blot gør oplevelsen endnu bedre....
Kanon service og rare mennesker. SUPER DUPER!
Og nej de kender mig ikke, jeg har bare haft en FED oplevelse med deres service og den strakte sig MEGET langt. Smadder glad og tilfreds damper på EGO-T LCD.
Dampende hilsner
Karsten THE DAMPER
Helt erstatte den skønne smag af den ægte vare kan den dog ikke!
Står over for en 24 timers togrejse - og det bliver den virkelige prøve.
Indtil videre dog en god mættende fornemmelse.
Men følelsen af de gode Cecil kan den nu ikke erstatte.
Fantastisk service, billig og lige til.
De har bogen af de mest konkurrence dygtige priser på nettet samtidig med at de har den vildeste service Jeg nogensinde har oplevet. Det er helt sikkert her jeg handler fremover