S pottet på lang afstand! De her solbriller er intet mindre end geniale. U ndværlige, uanset om solen bager, eller stilen bare skal have et ekstra gear. S tyling og pasform går op i en... See more
See what reviewers are saying
Vare levede op til beskrivelsen, super hurtig levering. Men får så en mail hvor man kan bedømme jer hvilket er fint( billede dukker op af en tshirt hvor der står man nok ikke skal tage den på hjem... See more
Fed T-shirt i god kvalitet, der samtidigt støtter Kræftens Bekæmpelse. Den giver fame go mening ! Vil også benytte lejligheden til, at rose jer for jeres tiltag med trøjer, der støtter hjemløse i Kø... See more
Total fedt med noget suspekt musik i øregangene og specielt i disse mørke tider bliver fynboen glad og minder ham om han blev født det forkerte sted 😎😎😎 p.s tak for den hurtige levering 🚚 👍🏻👍🏻... See more
- Men's Clothing Store
- Children's Clothing Store
- Clothing Store
- Shoe Store
- Streetwear Store
- Women's Clothing Store
Written by the company
Tabu Records Online Shop
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
En af mine yndlings plader
En af mine yndlings plader. Den skuffer aldrig
Han blev så glad
S pottet på lang afstand! De her solbriller er intet mindre end geniale.
U ndværlige, uanset om solen bager, eller stilen bare skal have et ekstra gear.
S tyling og pasform går op i en højere enhed – de sidder helt perfekt.
P remium kvalitet hele vejen igennem; man mærker straks trang til shortsrør.
E legante, men med lige nøjagtig den rette mængde attitude.
K ompromisløst design, der gør dem til det absolutte favorit.
T oppoint herfra! Hvis du vil se skarp ud, er det her det mest cool køb, du kan gøre.
Damn hvor er det lækkert kvalitet det…
Damn hvor er det lækkert kvalitet det er næste lige så godt som at få den sutte op fra slap
Jeg er så glad for alle mine
Jeg er så glad for alle mine
Og glæder mig utrolig meget til at have det på
Ordre SU#23085
Ordre SU#23085
Bestilt 5/6 ej modtaget i svarer ikke på mine mails påstår den er afsendt, men pakkelabel er oprettet andet er ikke sket, pakken er tydeligvis ikke blevet plukket og pakket
Vare levede op til beskrivelsen fuld ud
Vare levede op til beskrivelsen, super hurtig levering.
Men får så en mail hvor man kan bedømme jer hvilket er fint( billede dukker op af en tshirt hvor der står man nok ikke skal tage den på hjem til svigermor🤔 købte tshirt til min niece så var målrette og kiggede ikke.
Havde jeg set den tshirt man ikke på have på hos sviger mor med store patter 4.0 ja så var den da bestilt med hjem til selv som er både svigermor, far mor og ikke ny i alderen.
Købte en T-shirt og dagen efter var…
Købte en T-shirt på Tabu shoppen og dagen efter var den pakket og sendt👌🏽 Alt var som det skulle være, fed t-shirt
Nutidens mest hotte brand
Nutidens mest hotte brand , mega fede varer , og lækkert at være firstmover på den delikate trend 🥰 en af de bedste “shops” at ordre det nyeste , frækt og snappi 👍
Alt var perfekt og kundeservice var…
Alt var perfekt og kundeservice var skide go
Jeg elsker alt med SUSPEKT 🤪😍❤️
Jeg elsker alt med SUSPEKT 🤪😍❤️
SÅ ALT SPILLER PERFEKT 👌🏾
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering, god kvalitet og et vigtigt budskab. Fed T-shirt, der støtter et meningsfuldt formål.
Fed kvalitet og passede godt 👍🏻
Bestilte 2 stk mod Cancer - støt brysterne Tshirts, Fed kvalitet og passede godt 👍🏻
Hurtigt, god kvalitet og til et godt formån
Hurtigt levering. God kvalitet, flot varer.
Fuldstændig fantastisk
Fuldstændig fantastisk, så lækker kvalitet og kort leveringstid. Men hvem kan egentligt også synes dårligt om noget fra suspekt?!😉
Begge T shirts fik 6* af modtagerne👍🏽
Begge T shirts fil 6* af modtagerne👍🏽så det var bare fedt. Og så går pengene til et godt formål😀