Tandlægerne i Jorcks Passage Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Tandlægerne i Jorcks Passage kan varmt…

Tandlægerne i Jorcks Passage kan varmt anbefales. Min familie og jeg har været patienter hos dem i mange år, og oplevelsen har altid været den samme. Enormt dygtige, omsorgsfulde og behagelige, og man føler sig altid i trygge hænder. De er samtidig meget opmærksomme på at finde den bedst mulige behandling med hensyn til kundens økonomiske udgangspunkt.

May 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Valget faldt på Kecia/Jorcks Passage…

Valget faldt på Kecia/Jorcks Passage tandlæge

Da min gamle tandlæge stoppede. Det har jeg ikke fortrudt, for efter grundig undersøgelse skulle der følges op på en tilbagevendende problemtand. Derudover ønskede jeg gjort tænderne hvidere med klinikkens nye udstyr. Resultatet blev godt.
Alt i alt en positiv oplevelse, som kan anbefales.

February 10, 2026

Jeg anbefaler Kecia

Jeg anbefaler Kecia

Fordi min nervøsitet forsvandt, da hun grundigt forklarede, hvad der skulle ske undervejs.
Med dæmpet musik og udsigt til smukke blomster kom jeg nemt og smertefrit gennem behandlingen. Derfor kan jeg varmt anbefale Kecia, hvis man har tandlægeskræk.

March 18, 2026

Dygtig tandlæge

Kecia er en super dygtig tandlæge. Hun udviser altid stor erfaring og professionel tilgang. Stor anbefaling. Hele familiens tandlæge.

March 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget glad for at være patient…

Jeg er meget glad for at være patient hos Kecia. Uanset hvor hun har været de sidste nok 10 år så har jeg fulgt med. Hun er meget dygtig og empatisk og man er fuldstændig tryg i hendes hænder . Hun gør tandlægebesøget til en hyggelig og god oplevelse selvom jeg ikke er “vild” med at komme til tandlæge.

April 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kecia Dyhring er simpelthen den bedste…

Kecia Dyhring er simpelthen den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Hun har stor set fjernet min tandlæge skræk og hun er utrolig dygtig og omhyggelig med mine noget udfordrende tænder. Hun er en af den slags tandlæger man ikke slipper igen.
Som bonus er hun også et meget empatisk og kærligt menneske.
Så tak for dig som tandlæge 😉👍

April 24, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Som en person med tandlægeskræk

Som en person med tandlægeskræk, hvor der på et tidspunkt gik 12 år mellem tandlæge tjek, kan jeg varmt anbefale Kecia Dyhring. Ikke nok med hun er dygtig, med opdatterede efteruddannelser, og nyt gear med pro-biotisk tandlægerens, så er hun også utrolig empatisk. Jeg føler mig så godt taget i mod, og klinikken har øje for detaljer, der medvirker til at gøre det til en rar oplevelse: blomster, billeder og blid baggrunds musik. Jeg føler mig heldig, at jeg har fundet hende - og tænker det er god viden for andre med tandlægeskræk

March 23, 2026

Professionel og faglig kompetent

Kecia Dyhring har været min tandlæge gennem mange år. Hun har lige lavet kosmetisk plastfyldninger på mine fortænder. Resultatet blev virkelig flot. Hendes professionelle tilgang fik mig til at føle mig tryg og godt tilpas, så det var en rigtig god oplevelse. Hun er en meget kompetent og faglig dygtig tandlæge.

March 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kecia er meget sød og lyttende.

Kecia som har overtaget klinikken, er 100 procent empatisk, super dygtig og lyttende.
Hun spurgte hele tiden ind til om jeg var okay.
Jeg har været patient hos Kecia i snart 6 år, og jeg vil blive ved med at være patient hos hende.

August 1, 2025

You're simply the best

Har været kunde hos Mads have hele mit liv. Han har ordnet alt fra kroner til kirurgisk fjernelse af visdomstand mm. Altid perfekte resultater og med et minimum af ubehag.
Det eneste dårligt ved at have Mads som tandlæge er, at jeg aldrig har fattet hvorfor folk er bange for at komme til tandlægen.

May 3, 2021

Bedste tandlæge ever

God behandling, gedigent håndværk, ingen sælgermani , ekstremt kundevenlige og ja den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft (nu 10 år).
Før Tandlægerne i Jorckspassage skiftede jeg tandlæge årligt pga. manglende tiltro til deres behandling - der var bare ikke den ting der skulle ordnes hele tiden og dyrt og ikke særlig kundevenlige.

February 11, 2017

Super tandlæge

Har prøvet mange tandlæger, men ingen slår Mads!

Moderne klinik, god priser og vigtigst af alt der bliver taget hensyn til dig: Både behandlingsmæssigt - jeg er lidt utryg ved tandlæger i almindelighed, og økonomisk - da jeg var studerende kunne jeg feks betale i rater (Lidt når jeg kunne).

Thumbs up her fra!

March 10, 2012