Jeg modtog mine hjemmefutter som aftalt, og var begejstret! Ikke alene passer de perfekt, og som lovet kan jeg næsten ikke høre, når jeg går. Og så er de tilpas lune. En klar anbefaling!
See what reviewers are saying
Meget hurtig levering! Bestilte tirsdag og onsdag middag lå pakken klar til afhentning.
Hej Termoland. Det piner mig, at jeg kun kan give jer 3 stjerner, da jeres webshop, produkter og priser er fine. Jeres valg af PostDanmark som eneste leveringsform trækker voldsomt ned. Je... See more
God webshop, lækre varer og ikke mindst super god betjening. Bestilte regntøj i dag, godt nok bor vi i samme by så jeg valgte levering når hun lige var rundt så tænkte der ikke gik mange dage før jeg... See more
Written by the company
Termoland er en lille virksomhed med en enkelt person til at styre alle arbejdsområder. Jeg går op i at yde en god og personlig service. Termoland sælger praktisk tøj til børn og voksne. Fx. Uldundertøj til børn og voksne. Joggingtøj, uldsokker, termotøj, regntøj, hjemmesko mv.
3390, Hundested, Denmark
- info@termoland.dk
- www.termoland.dk
No recent history of asking for reviews
Meget hurtig levering
311010-43-Anthrasit - Hjemmesko med filtsål til voksne str. 43
dejlige uldstøvler halfingers
dejlige uldstøvler halfingers . , fair pris og hurtig levering -god info mht størrelser . Lokal levering af ejer selv da jeg bor i byen .
Jeg venter stadigvæk på pakken 9 dage…
Jeg venter stadigvæk på pakken 9 dage efter min bestilling. Jeg skulle have brugt varen på min rejse men må nu tage afsted uden..

Super godt og hurtigt
Super godt og hurtigt leveret! lækkert at hun tilbyder selv at levere varen i lokalområdet 🙏🏼 bestemt ikke sidste gang jeg handler hos termoland 😍
To tre gange har jeg været inde på…
To tre gange har jeg været inde på hjemmesiden de sidste 2 år og hver gang så har de kun Retrojakke i Small. Det kan da ikke være rigtigt?

Det er effektiv
Jeg afgav min bestilling mandag aften.
Tirsdag kontaktede firmaet mig, da de ikke kunne levere en af mine varer,
Onsdag blev min reducerede ordre leveret.
Desværre var varen for alt for lille…
Desværre var varen for alt for lille trods 2 str. Større end normalt.
Men forstår simpelthen ikke retur systemet.
Man skal betale for retur seddel, samt man selv skal betale for returnering oveni.
Alene dette, gør at jeg ikke køber igen.
Svar tid fin nok, men få lige styr på jeres returnering. Den er simpelthen under al kritik.

Meget hurtig levering ..
Meget hurtig levering ..
Og så sender de i genbrug’s emballage 💚💚💚.
Og varen er fin og en fornuftig pris 👍.
Jeg er meget tilfreds 🥰
God webshop, lækre varer og ikke mindst super god betjening.
Bestilte regntøj i dag, godt nok bor vi i samme by så jeg valgte levering når hun lige var rundt så tænkte der ikke gik mange dage før jeg fik det men under 1 time havde jeg ikke set komme, så havde jeg kunne give 10 stjerner havde du fået det
Størrelses forskel på farverne
Jeg købte 2 uld heldragter og prøvede kun den ene inden jeg skulle ha dem med på rejse.
Efterfølgende prøvede jeg den anden som jeg opdagede var meget større ca en størrelse større.
Jeg skrev til termolands info mail og der er nu gået næsten en måned og intet hørt fra dem.
Jeg sidder tilbage med en følelse af at nu er varen solgt og så lukker vi bare øjnene for klager.
Dårlig kundeservice og jeg vil bestemt ikke anbefale dem.

Køb ikke uldsokker
Fik uldsokker i julegave, der gik hul inden for 1 mdr. Uldsokker må man ikke gå rundt i, var svaret… da jeg reklamerede, jeg køber aldrig her igen!!!

Super hurtig service
Super hurtig service! Bestilte varer onsdag, kunne hente pakken dagen efter på valgte udleveringssted. Det er skønt med så hurtig service, når det er så koldt. God kvalitet af termobukser og uldbluse, og en fair pris! Jeg er meget tilfreds med farven på blusen, samt hvor blød og behagelig den er, og jeg er glad for jeg kan holde varmen i termobukserne, når jeg venter på tog/bus i snevejr.
Jeg er en meget tilfreds kunde :)
Gav gerne 6 stjerner..
Havde der været mulighed for 6 stjerner, så havde I fået det. Fint produkt der lever op til forventningerne. Hurtig forsendelse, og meget vigtigt: en kompetent og personlig service.
Her kan I godt handle...
Altid fint
Har købt her flere gange gennem mange år og det er altid fint. Refusion også korrekt og hurtig👍
Nogle virkelig lækre varer (uldundertøj…
Nogle virkelig lækre varer (uldundertøj til baby). Supergod service og levering.
Kundeservice og kvalitet i top
Den bedste kundeservice jeg længe er stødt på, virkelig hjælpsom og kan få det umulige til at ske.
Og produkter af høj kvalitet, en varm anbefaling af Termoland herfra.
Ualmindelig hurtig levering 🤩
Ualmindelig hurtig levering 🤩
Bestil en lækker lækker uld dragt fra Joha hos Termoland igår d.2/9 kl 10 idag d.3/9 kl 11:42 ligger den klar til afhentning på mit posthus.
Ud over lyn levering er jeg ovenud henrykt over min dragt . Den skal jeg nok få MANGE varme timer i .
Endnu en rigtig god hjemmeside...
Endnu en rigtig god hjemmeside...
-med god købeoplevelse og ninja-hurtig levering :)
Alt er perfekt!
Alt er perfekt! Service i top, hurtig levering, gode varer osv... køber der igen og igen og stadig samme Service.